CERCA DIRECTA ACTIVITATS PER ...
Publicitat

Properes activitats de Viatjar amb nens

Llista
Veure com a
Dia
Setmana
Mes
Agenda infantil a Barcelona. Petit Explorador
QUAN?
Agenda infantil a Barcelona. Petit Explorador
PARAULES CLAU
Agenda infantil a Barcelona. Petit Explorador
ON?
Agenda infantil a Barcelona. Petit Explorador
CATEGORIA
Agenda infantil a Barcelona. Petit Explorador
Edat
(*Escriu 'BCN' per Barcelona ciutat)
Troba activitats
Vacances en família
Viatjar amb nens Viatjar amb nens
Data: 31/01/2017
Edat: de 0 a 17 anys

Avui, 16 de Febrer a les 12h, el Departament de Treball, Afers Socials i Família obre un any més el període de preinscripcions al programa “Vacances en família”.

En aquesta tretzena edició s’ofereix un total de 54.429 places per a un total de 10.599 famílies amb fills menors de 18 anys.

El programa facilita a les famílies residents a Catalunya amb fills menors de 18 anys la possibilitat de gaudir d’unes vacances a preus molt avantatjosos en albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat), situats en indrets d’alt interès turístic i cultural. També s’incideix en compartir i aprendre a compartir les activitats de lleure. Per això s’han programat activitats i espectacles (titelles, màgia, pallassos, ioga en família, activitats de descoberta de l’entorn i la natura, cants, balls i tallers de manualitats, entre d’altres) en els torns de més de dues nits.

A qui va dirigit?

  • El programa està dirigit a totes les famílies catalanes amb fills i filles menors d’edat (0 a 17 anys).
  • Novetat! Per primera vegada les persones majors de 65 anys, membres de la família sol·licitant, podran participar a les vacances familiars. L’objectiu és facilitar les relacions intergeneracionals en el sí de les famílies, a part de posar en valor el temps que comparteixen pares i fills.

Quan?

  • Els períodes que s’ofereixen són Setmana Santa, estiu, els ponts de maig, de la Diada, d’octubre i de desembre, i els caps de setmana des del mes de març de 2017 al mes de febrer de 2018.

Procés d’inscripció:

  • Les famílies interessades es poden preinscriure fins al 6 de febrer al  web del programa  o de la Direcció General de Famílies.
  • Amb la formalització de la preinscripció s’obté un número per participar en un sorteig públic davant notari que servirà de referència per assignar definitivament les places. Aquest sorteig es farà a la seu de Loto Catalunya el dia 8 de febrer, i el resultat del sorteig es publicarà al web el 10 de febrer a partir de les 12h.

El preu del programa per aquest any 2017 s’ha congelat, i és de:

  • Tarifa general: 26,90 euros per persona i nit.
  • Tarifa especial: 28,80 euros per persona i nit.
  • Els infants menors de 3 anys tenen l’estada gratuïta, els de 4 a 6 anys tenen un 50% de descompte i els de 7 a 13 anys gaudiran d’un 25% de descompte.
  • Les persones majors de 65 anys, membres de la unitat familiar, tenen un 50% de descompte.
  • D’altra banda, les famílies nombroses i monoparentals tindran un 10% de descompte en tots els serveis
Des de 26 €
<< Activitats anteriors
Següents activitats >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit explorador © 2017 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com