Casals, colonies d´estiu, activitats extraescolars, tallers

CERCA DIRECTA ACTIVITATS PER ...

Publicitat

Properes activitats de Tallers i Casals

Llista
Veure com a
Dia
Setmana
Mes
Agenda infantil a Barcelona. Petit Explorador
QUAN?
Agenda infantil a Barcelona. Petit Explorador
PARAULES CLAU
Agenda infantil a Barcelona. Petit Explorador
ON?
Agenda infantil a Barcelona. Petit Explorador
CATEGORIA
Agenda infantil a Barcelona. Petit Explorador
Edat
(*Escriu 'BCN' per Barcelona ciutat)
Troba activitats
Museu Moto Barcelona
Tallers i Casals Tallers i Casals
Data: 17/01/2017

El Museu Moto Barcelona és un espai singular on descobriràs que la motocicleta és molt més que una opció d'oci i mobilitat. 

El Museu Moto Barcelona és un lloc de visita obligada per a tots els afeccionats del món del motor, però va molt més allà de la simple perspectiva tècnica dels vehicles. Cadascuna de les motocicletes que configuren la col·lecció expliquen històries personals, curiositats, anècdotes, ... 

A part de l'exposició permanent, La Moto. Societat, indústria i competició, el museu acull també mostres temporals que es renoven periòdicament. Actualment i fins l'abril, es pot visitar Scooters, un segle de moto urbana.

Les nostres activitats familiars comprenen activitats de diferents edats perquè gaudeixin grans i petits. I totes s'inclouen amb el preu de l'entrada: 

- Realitzem visites guiades gratuïtes tots els dissabtes a les 16h, incloses amb el preu de l'entrada i sense necessitat de realitzar reserva prèvia, a l'exposició permanent La moto. Societat, indústria i competició. 

- Els més curiosos podran fer de detectius en el museu, participant en un joc de pistes ple d'anècdotes sobre el món de les dues rodes. Per realitzar aquesta activitat (recomanada per a visitants entre 6 i 12 anys), és necessari anar acompanyat de mínim un adult.

- Els més apassionats de les motos, podran demanar el seu casc de competició i realitzar una visita com un autèntic pilot de velocitat ( recomanada fins a menors de 8 anys)

- I, els futurs dissenyadors podran escollir les làmines que més els agradin per poder pintar i personalitzar, segons la seva imaginació (recomanada per a visitants entre 4 i 16 anys)

Des de 7 €
curs skate
Tallers i Casals Tallers i Casals
Data: 20/01/2017
Edat: A partir de 6 anys

Skating a Barcelona? I tant, un curs per aprendre el món del skate per a nens i nenes, joves i adolescents. Skating és sinónim de confiança, de seguretat, de pujar l´autoestima, de valorar a ells mateixos quan veguin que avançan, milloren i els hi surt!
Des de 17 €
music together barcelona
Tallers i Casals Tallers i Casals
Data: 31/01/2017
Edat: de 0 a 7 anys

Music Together® és un programa d’educació musical per a la primera infància difós a tot el món.

Va néixer com a projecte educatiu del Center for Music and Young Children® de Princeton, Nova Jersey, als Estats Units, el 1987. Una sessió de Music Together no és una “classe de música”. No està adreçada a la formació de petits concertistes (que en tot cas pot tenir lloc més endavant), ni un model de perfeccionament musical. Es tracta, en canvi, d’una manera de FER música amb els nostres fills! Les sessions de Music Together es basen en l’idea que fer música amb els infants, en família i en un grup de famílies:

  •  enriqueix la vida d’infants i adults
  • afavoreix el desenvolupament musical del nen, millorant-ne les capacitats musicals
  • ha de ser divertit!

És una experiència relaxant, engrescadora, participativa i d’exploració que fomenta el creixement musical, permet que el nen desenvolupi la seva intel·ligència emocional i posa les bases per als seus futurs progressos en l’àmbit musical.

Cada primera classe de trimestre les famílies rebràn un CD i un llibre amb totes les cançons que farem durant el trimestre. Rebràn igualment material pedagògic musical. Cada trimestre les cançons son diferents!

Edat dels nens: 0 a 5 anys pels grups “edats barrejats” i 5 a 7 anys pels grups “Big Kids”.

Present des de 4 anys a Barcelona, Music Together Barcelona compta amb 3 professors i dona classes en molts barris de Barcelona: Les Corts, Sarrià, Sant Gervasi, Poble Sec, Eixample, Ciutat Vella, Gràcia, Baix Guinardó, Vila Olímpica, Poble Nou així que en Sant Adrià del Besòs i Sant Cugat.

extraescolars d'skate
Tallers i Casals Tallers i Casals
Data: 31/01/2017
Edat: A partir de 6 anys

T’agrada patinar? Vols aprendre molt més sobre l’skate? Apunta´t als Cursos extraescolars d´skate. Milloraràs l’equilibri, la força, l’agilitat i la concentració, l’autosuperació i aprendràs la cultura, història i terminologia de l’skate.
Des de 42 €
activitats gratis
Tallers i Casals Tallers i Casals
Data: 31/01/2017

Que podem fer el cap de setmana amb els nens totalment gratis?

Al blog del Petit Explorador trobaràs cada divendres un recull de les activitats gratuïtes pel cap de setmana!

Tallers, fires, contacontes, festes populars… Ja no tens excusa per quedarte al sofà els caps de setmana, comparteix noves experiències amb els teus fills, viu moments únics en família!!! 

<< Activitats anteriors
Següents activitats >>

Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit explorador © 2017 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com