CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
Publicitat

Selecciona activitats infantils de Artístiques o Científiques

Llista
Veure com a
Agenda activitats infantils. Petit Explorador
PARAULES CLAU
Agenda activitats infantils. Petit Explorador
ON?
Agenda activitats infantils. Petit Explorador
CATEGORIA
Agenda activitats infantils. Petit Explorador
Edat
(*Escriu 'BCN' per Barcelona ciutat)
Vinga! Busca
teatre científic
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 31/05/2018
Edat: de 6 a 12 anys

Els nens i nenes gaudiran de les aventures dels nostres científics, que, després del seu naufragi a una illa perduda, expliquen als nens com varen sobreviure mitjançant els seus ingenis, aconseguint amb molta diversió que els nens s'apropin a la diància i descobreixin les seves utilitats d'una manera lúdica.

Observacions del Teatre Científic: 

 • Espectacle adient per alumnes de tota la educació primària. 
 • Es realitza a l'escola en horaris a convenir.

                  

Des de 400 €
festa creativa
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 31/05/2018
Edat: de 5 a 14 anys

Us agradaria fer un marc de fotos, una caixa de fusta, una llapissera de cartró o fusta i un portagots, utilitzant l'estil de Gaudí?

Us oferim diferents tallers de trencadís:

 • Llapissera: 7x10,5 cm. L'activitat té una durada d'entre 100 i 120 minuts.
 • Marc de fotos: interior 8,5 x 14cm, i exterior 13,5 x 18. L'activitat té una durada d'entre 60 i 90 minuts. 
 • Caixa de fusta: L'activitat té una durada d'entre 90 i 120 minuts. 
 • Portagots: de tamany 10x10. L'activitat té una durada de 60 minuts. 

Aquests cursos aporten als nens creativitat, autoestima, tenacitat, treball en equip, concentració i gust per la bellesa!

Des de 7 €
taller gestio emocional pares ampa
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 31/05/2018

Què són les emocions, i els sentiments?, en què es basa la intel·ligència emocional?. Perquè hi ha persones que tenen èxit a la vida, aporten benestar a l’entorn i tenen capacitats com l’assertivitat, la resiliència i una bona gestió emocional?.

Encuriosides i mogudes per la voluntat de facilitar el llegat del que entenem una bona gestió emocional als nostres fills, i essent del parer que som nosaltres, els adults, que hem de poder ajudar o acompanyar als nostres fills en aquest procés, havent passat nosaltres abans per l’experiència, volem compartir els nostres descobriments, tant a nivell intel·lectual com pràctic.

Està adreçat a pares amb nens de qualsevol edat, interessat en millorar aspectes tant emocionals com d’organització a la llar, la comunicació i el dia a dia amb els seus fills (Si sempre fem el mateix, els resultats també seran els mateixos).

Es donaran recursos i eines durant tots els tallers per tal que els assistents no només es quedin amb la part teòrica sinó que també tinguin una idea de com començar a realitzar aquests canvis, sabent el “com ho podem fer”.

Des de 260 €
ioga
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 31/05/2018
Edat: de 6 a 12 anys

INICIACIÓ AL TEATRE/EXPRESSIÓ CORPORAL

Aquesta activitat pretén que els nens i nenes entrin en contacte amb el seu propi cos, l'aprenguin a conèixer i puguin expressar-se mitjançant el moviment.

Es presenta en dues modalitats, com a activitat d'un trimestre o a desenvolupar al llarg del curs escolar.

És una activitat adreçada a nens i nenes d'entre 6 a 12 anys.

A partir de diferents tallers de dinamització i jocs treballarem la por, la timidesa, l'expressió sense paraules, el món del clown (pallasso) i la fustració.

GRUPS:
Mínim 5 nens, màxim 12 nens

Des de 60 €
Taller de Mindfulness a l'escola
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 31/05/2018
Edat: de 12 a 16 anys

Al Petit Explorador us proposem una activitat nova pels alumnes. Un taller  de Mindfulness.

Es tracta d'apendre a concentrar-se a cuidar-se d'ells mateixos, a veure allò que és important per a ells i per tant focalitzar-se en aconseguir-ho.

El Mindfulness o tècnica de Estar Aquí i Ara és un gran aprenentatge per compartir amb els Adolescents. En el nostre taller a través de jocs, exercicis i exemples pràctics ens posarem al costat dels nois i noies, en el seu llenguatge, compresió i escolta els hi oferirem eines per poder-se conèixer una mica millor, per poder focalitzar-se en allò que volen fer.

Durant 1,5 hores aprendrem i experimentarem:

- Mindfulness formal: 3 tècniques d'identificar que estem aquí i ara.

- Mindfulness informal: 3 tècniques per poder viure el present al llarg del dia

 

Des de 130 €
màscares
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 31/05/2018
Edat: de 3 a 17 anys

La màscara és un objecte que es separa del cos, amb una expressió fixa i determinada que adopta sentit quan l’infant juga amb ella relacionant-la amb el personatge que ell ha escollit.

Les màscares s’han utilitzat des de l’antiguitat per a propòsits pràctics i cerimonials, elements defensius de guerra o de caça. Han estat elaborades de fusta, pell, guix o d’altres components fins arribar al plàstic, al cuir folrat o marfil per agafar més consistència.

 • En el taller de creació de màscares els alumnes crearan la seva pròpia màscara ja que serà damunt del rostre on crearan el modelatge per aquesta pràctica tan engrescadora.
 • El fet que la màscara sigui adaptada al seu rostre, els nens i nenes gaudeixen alhora d’elaborar-la ja que el resultat serà la seva cara transformada en una careta, que sempre podran utilitzar ja que estarà adaptada a cada un.
 • Amb aquest taller es vol potenciar el treball autònom, ja que per parelles, els alumnes ajudaran al company a fer la pròpia màscara de guix.

Tot seguit, i un cop s’hagi assecat, deixaran anar la creativitat i la imaginació per pintar-la i decorar-la a gust personal.

 • S’aconsella de tres a quatre sessions. En les primeres es crearà el modelatge de la màscara (deixant alguns dies per tal que s’assequi) i la resta de sessions per les decoracions escollides dels nens/es.

Observacions del Taller de creació de màscares:

 • - Desplaçament a banda
 • - Material no inclòs
Des de 90 €
construccions kapla
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 31/05/2018
Edat: de 3 a 17 anys

Us agradaria fer un taller de construccions kapla? Les construccions es fan per grups de 25 nens més o menys i tenen 1hora de duració. Es requereix un espai ampli tipus de sala dìàfana, poliesportiu gimnàs, ... on poder fer l'activitat. El taller de Construccions kapla contribueix de diferents maneres a la millora de les competències bàsiques dels alumnes de primària:

 1. Competència comunicativa i lingüística: el diàleg entre els infants és fonamental per tal de poder dur a terme una tasca col·lectiva. Durant el taller de construccions, els alumnes es veuran avesats al contrast d'opinions, i es veuran obligats a prendre decisions a través del diàleg i l'argumentació de les opinions personals.
 2. Competència artística i cultural: és un joc que potencia la creativitat, la imaginació i en conseqüència la creació artística. D'altra banda, resulta de gran utilitat a l'hora de plantejar el pas de la imatge bidimensional a la tridimensional. El joc creix i es desenvolupa al mateix temps que la persona que hi juga. És un joc evolutiu que permet sobrepassar els seus límits : objecte simple i primitiu els petits taulons de fusta , element abstracte, es transforma en forma de joguina.
 3. Competència matemàtica: ajuda als nens a adquirir nocions fonamentals de geometria, física i tecnologia, tot introduint-lo en el món de l'art, les formes i els volums, ja que, com hem dit, es tracta d'un joc de construcció i, com a tal, ha de tenir en compte certs càlculs i processos de raonament de tipus matemàtic. A més a més, existeix una relació matemàtica de nombres imparells entre les proporcions de la peça:  tres gruixos equivalen a una amplada, cinc amplades es corresponen amb una llargada ; a partir d'aquí, poden plantejar-se múltiples situacions matemàtiques relacionades amb les proporcions matemàtiques.
 4. Competència per aprendre a aprendre: com a taller de construccions, exigeix la planificació del procés més adequat a seguir, la revisió constant del mateix i la valoració del resultat final. Destreses que contribueixen al desenvolupament de les habilitats per participar activament en el propi procés aprenentatge i ser capaç de prendre consciència del mateix.
 5. Competència en autonomia i iniciativa personal: si bé és un joc col·lectiu, és important que l'alumne adquireixi la confiança suficient en ell mateix i l'autoestima necessària per tal de poder aportar al grup les seves pròpies idees i iniciatives, de manera que alhora que forma part d'una col·lectivitat es desenvolupa com a individu de manera autònoma.

  Observacions del taller de Construccions:

 • Els grups han de ser de 25 nens aproximadament.
 • Els preus no inclouen el 10% de IVA
Des de 4 €
circ a l'escola
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 31/05/2018
Edat: de 3 a 17 anys

Us portem el Taller de Circ a l'escola amb la carpa del riure i en el seu interior començarà una nova aventura i experiència increïble pels infants: malabars espectacles d'equilibris, caracterització i molt més!

El Taller de Circ a l'escola acosta creativitat, imaginació, espetacularitat, risc, humor i molta, molta il·lusió on els infants seran els veritables protagonistes. Amb aquesta activitat els nens fan d'acròbates, malabaristes, mags i pallassos. Tot creant el seu propi material de circ, aprendrem jugant!

El Taller de Circ a l'escola t'ofereix:

 • Joc: dins la carpa trobareu material divers, el podreu manipular i jugant aprendreu a que el treball en equip ens aporta millors resultats i més diversió.
 • Psicomotricitat i molt més: dins la carpa no parareu quiets, manipularem objectes i practicareu tot el necessari per aprendre a dominar els malabars. La psicomotricitat i la concentració seran molt importants.
 • Fantasia i il·lusió: això ho genera el món del circ, aquest encant inigualable és el que ens facilita el poder viure una experiència d'allò més divertida i enriquidora amb els nostres pallassos i monitors.

Taller de Circ a l'escola:

 • Espai necessari per la carpa és com a mínim de 25 metres de llarg i 25 metres d'ampla i 9 metres d'alçada mínima.
 • Tenir un punt de llum el més a prop possible i accés a un punt d'aigua.
 • El rati és de 1 monitor per cada 10/12 nens

Circ a l'escola inclou:

 • Equip de monitoratge titulat i responsable de la dinàmica i control de l'activitat (dirigit per un coordinador present durant tota l'activitat)
 • Tot el material necessari per a realitzar l'activitat amb total seguretat
 • Equí de so amb fil musical (depenent del moment de l'activitat)
 • RECO i l'Assegurança d'Accidents
Des de 11 €
salidas-escolares-cientificas
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 31/05/2018
Edat: de 5 a 18 anys

Activitats al voltant de la Ciència, medi ambient, energia, alimentació, hàbits saludables i prevenció. Aquesta activitat la podeu demanar en ANGLÈS
Des de 9 €
publicitat
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 31/05/2018
Edat: de 3 a 17 anys

Us proposem una sèrie de tallers per a fer a l'escola sobre el cinema, la publicitat i la narració. Cada taller es proposa per un grup de nens i s'adapta a l'edat que correspon.

 

1. T’HO EXPLICO AMB IMATGES:
El llenguatge cinematogràfic parteix de la construcció de sèries d’imatges, els plans, que combinats els uns amb els altres, van creant significats i, permeten, per tant, elaborar històries.
El taller proposa un conjunt de dinàmiques en les que, de forma molt senzilla, els infants combinaran diferents imatges, sons i colors per aconseguir les seves pròpies narracions.
Taller per a nens i nenes d'educació infantil i cicle inicial de primària.

 

2. LA IL.LUSIÓ DEL MOVIMENT:

A finals del segle XIX, abans de l’aparició del cinema, van aparèixer una sèrie d’enginys que intentaven reproduir el moviment. Aquests aparells, anomenats joguines òptiques, formaven part de les distraccions dels infants d’aquella època.
Com si féssim un salt en el temps, a través d’aquesta activitat descobrirem les seves característiques i jugarem amb les seves possibilitats per a crear la il.lusió del moviment.
Taller per a nens i nenes de cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior de primària.

 

3. LA MALETA DELS SONS
El cinema és un llenguatge audiovisual. Això vol dir que, al costat de les imatges també reprodueix paraules, sons i música. Els sons es poden captar directament però de vegades també es creen en la fase del muntatge sonor.
Amb aquest taller identificarem diferents sons, els relacionarem amb les imatges corresponents i tindrem l’oportunitat de construir una narració mitjançant els objectes i els instruments de la nostra maleta dels sons.
Taller per a nens i nenes de cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior de primària.

 

4. UNA ALTRA PUBLICITAT ÉS POSSIBLE
Aquesta és una activitat en la que es proposa una reflexió sobre fins a quin punt les nostres eleccions i aspiracions estan determinades pels rols o models que la publicitat associa sovint a cada sexe.
Al costat d’aquesta anàlisi es proposa també una pràctica creativa que consisteix a elaborar el guió d’un espot televisiu que doni la volta als tòpics sexistes i ofereixi models i comportaments corresponsables i igualitaris.
Taller per a nens i nenes de cicle superior de primària, ESO, batxillerat i cicles formatius.

 

5. UNA MIRADA CREATIVA:
Aquesta activitat posa de relleu la importància de les eines interpretatives per fer de la contemplació d’un film un acte actiu, creatiu i crític.
Recomanat per a 3r i 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius.

 

El desplaçament es cobra a banda

Des de 121 €
planetari
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 31/05/2018
Edat: de 3 a 17 anys

El planetari a les escoles, una activitat per conèixer l´espai, el cel, els planetes, el sistema solar, la lluna, les constel·lacions, els cometes, els asteroides. A dins del planetari veureu els estels, un pluja d´estels i fins i tot un eclipsi
Des de 420 €
taller expressar emocions
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 31/05/2018
Edat: de 3 a 16 anys

Amb l'activitat de Jocs expressius per exterioritzar les emocions apropopem als nens a descobrir i treure benefici de les seves vivències i sentiments a través del joc.

 • Un mitjà per exterioritzar les emocions de manera lúdica i sense tècniques d’assaig que ajudarà al seu autodesenvolupament!
 • L’objectiu principal és que els alumnes aprenguin a expressar i exterioritzar les seves pròpies emocions i a comprendre les dels companys, que aprenguin també a respectar les opinions i pensaments dels altres.
 • El tema dels jocs d’expressió es basa en l’elecció de fets de la vida humana, de la naturalesa i allò que ens rodeja, així els infants defineixen el seu propi rol segons el seu estat d’ànim i de les idees que vagin sorgint durant la representació de manera lliure.
 • El treball de les emocions és un fet molt important en els infants per poder desenvolupar-se integralment com a persona i així, poder conviure en la societat actual.

En el taller de Jocs expressius per exterioritzar les emocions es planteja abordar-lo a partir de diversos jocs d’expressió basats en les vivències i experiències, participar en escenificacions de contes, balls, danses, jocs, etc.

Un mètode d’actuació coordinant els moviments corporals, accions de desplaçaments, moviments, posicions, espontaneïtat de gestos i mímica mostrant en tot moment desinhibició.

 • Els jocs expressius per exterioritzar les emocions no requereixen cap tipus previ de coneixement ni cap habilitat especial ja que els infants no hauran de memoritzar cap text ni aprendre cap tècnica d’assaig.
 • En aquest taller cada infant exterioritza espontàniament els seus sentiments personals, les seves pròpies fantasies desenvolupant al mateix moment les seves actituds creatives.
 • El producte final s’expressa d’acord a les sensacions i a la personalitat de cada infant.
 • El que pretén aquest tipus d’activitat és fomentar les capacitats efectives i emocionals com: la sensibilitat, la capacitat d’expressió, la disposició natural, la imaginació... d’aquesta manera els nens i nenes aprenen i experimenten noves possibilitats de comportament.
Des de 210 €
star wars
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 31/05/2018
Edat: A partir de 5 anys

Tu i els teus amics sereu els protagonistes! Escull el dia, els participants i el lloc del rodatge (Platja, muntanya, parc públic...)   Escull el gènere que vulguis: western, musical, infantil, acció i aventura, thriller, comèdia… Nosaltres posem el millor equip per aconseguir un acabat de cine! És una activitat molt original i pedagògica. Els alumnes gaudiran d'una experiència única que serveix tant per desenvolupar la imaginació, com per desinhibir als nens més tímids.

 • Guió personalitzat
 • Operador de càmera professional
 • Complements de vestuari i atrezzo
 • Rodatge i posterior edició amb música i textos a escollir
 • Copia DVD amb tapa impresa personalitzada
 • Tomes falses
 • Podeu triar el lloc dins la província de Barcelona.
 • Disponibilitat tot l’any, subjecte a disponibilitat de l’organitzador en el moment de la reserva.
Des de 300 €
titelles
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 31/05/2018
Edat: de 1 a 12 anys

Us oferim la possibilitat de portar el teatre a la vostra escola amb un Espectacle Escolar de Titelles!

Un catàleg d'espectacles que permet que els grups d'escoles bressol, educació infantil i educació primària, puguin triar un que s'adeqüi a la seva edat.  

Trieu l'Espectacle Escolar de Titelles que més us interessi:

 • Patufet: Espectacle escolar de titelles de taula. En Josepet té un colmado d'aquells de tota la vida en un poble que ha esdevingut ciutat i on fa molt de temps va néixer un nen molt petit com una nou que li deien Patufet. En Josepet ens narra la història en aquesta botiga com les d'abans, plena d'andròmines, queviures i material d'adrogueria. Sobre el seu mostrador com fa dies de fa anys, amb els seus titelles.
 • Els 3 Porquets: Espectacle escolar de titelles de drap. La popular rondalla amb un final una mica diferent. El granger Manel ens explica la història de 3 porquets que han deixat la seva granja per començar la seva vida en una nova llar, però al bosc viu un llop molt entremaliat i amb molta gana que els dificultarà les coses.
 • Un Conte de Nadal: Espectacle escolar de titelles de drap. Dos pastorets entremaliats i eixerits han d'ajudar a preparar el Nadal i decideixen anar al bosc a la recerca del Tió de Nadal per tal de que tota la canalla del poble tinguin els seus regalets. Però una tasca tant senzilla canviarà molt quan Banyetes rondinaire i una mica sapastre els complicarà la vida... o seran ells qui li complicaran a en Banyetes?
 • Els Pastorets: Espectacle escolar de titelles de drap. En Lluquet i en Rovelló han decidit anar a llogar-se com a rabadà i emprenen un viatge ple d'aventures on en Satanàs i en Llucifer els n'hi faran les mil i una i no pararan fins a arrossegar-los a les Calderes de'n Pere Bottero. La tradicional obra catalana en titelles de drap amb molt humor, una història d'amor amb petonet inclòs i uns dimonis molt dolents i sapastres que no paren de rondinar i a qui se'ls hi giren sempre els plans en contra.
 • La Castanyera: Espectacle escolar de titelles de drap. Un bon dia la nostra amiga Castanyera que viu al mig del bosc, decideix anar a collir castanyes per a la seva paradeta a la ciutat, doncs la tardor ja és aquí i molt aviat els clients faran cua per tastar les seves delicioses castanyes cuites. Allà es trobarà amb un Follet entremaliat i un gegant que és un tros de pa que l'ajudaran a aconseguir el seu objectiu: collir les millors castanyes i fer-les ben cuites per a que tots els nens i nenes tinguin castanyes per Tots Sants, o potser no?
 • La llegenda de Sant Jordi: Espectacle escolar de titelles de drap. Al poble de Montblanc, el rei està molt amoïnat ja que un drac ferotge té aterrida la població i està acabant amb els ramats d'ovelles i d'altres bestioles de la zona. El rei arriba a un pacte amb el drac per tal que Montblanc no es mori de fam i el drac deixi de menjar-se les collites i el bestiar: cada setmana una noia tendre i jove li serà entregada per tal que ell se la pugui cruspir al seu cau. Un dia el sorteig fa que la princesa sigui escollida per l'atzar per anar a cal drac. Però justament en aquell moment arriba el nostre cavaller, disposat a salvar a la princesa i donar-li una lliçó a la bèstia.

Consulta'ns preus!

Des de 9 €
màgia
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 31/05/2018
Edat: de 1 a 17 anys

Voleu gaudir d'un espectacle de màgia a l'escola  de la mà d'un bon mag a les festes de les vostres escoles? Contacta amb nosaltres i et presentarem un mag professional que us portarà un autèntic show de màgia ple de sorpreses!

Aquest gran mag farà de les vostres festes escolars un èxit: quedareu meravellats amb l'espectacle de màgia a l'escola, amb els seus trucs i us desplaçareu a un món de fantasia i sorpreses, on l'únic ingredient que necessitareu serà la màgia.  

 • Espectacle Grans il·lusions, Il·lusiona't és l'espectacle de màgia a l'escola que oferim:
  • Màgia, transformacions, aparicions, desaparicions, suspensions, mentalisme, etc...la màgia més espectacular! Un espectacle original, participatiu, diferent, amb èxit assegurat que deixarà bocabadats a grans i a petits.   Aquest espectacle de màgia a l'escola és ideal per festes de final de curs o celebracions escolars ja que a part d'estimular la ment dels nens, desenvolupa la creativitat i a més els diverteix i els fa passar una molt bona estona!
  • És un espectàcle de màgia indicat per a nens de totes les edats, tant d'infantil com de primària i ESO però també pels professors i els pares que hi assisteixin.  

Observacions de l'espectacle de màgia a l'escola:

 • Edat: indicat per a totes les edats
 • L'equip de so, tot el material i els permisos i assegurances estan inclosos
 • Es desplaça a tot Catalunya
 • Activitat interior / exterior: indiferent
 • Mínim i màxim de participants: indiferent
 • Horari: segons disponibilitat
 • Preu des de 590€. El preu de l'espectacle de màgia a l'escola pot variar en funció de les necessitats. Contacteu-nos i digueu-nos què necessiteu i us enviarem un pressupost de seguida!
Des de 590 €
pirates a la platja
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 31/05/2018

L'espectacle d'animació infantil Els pirates de la platja ensenya a nens i nenes bons hàbits de seguretat, civisme i salut a la platja.

L'objectiu d'Els pirates de la platja és que els més petits aprenguin a minimitzar els riscos que hi ha a la platja: evitar la picada de meduses o la deshidratació, protegir-se del sol, conèixer l'estat de la mar amb els colors de les banderes, els animals que hi ha a les costes...

La Júlia, en Pep i en Mon són tres nens que tenen entre 7 i 9 anys, són amics i es coneixen molt. Els diàlegs, les accions, els jocs, etc. estan basats en la realitat dels infants i els personatges del clown. D’aquesta manera, en Pep es fa el valent, però és molt poruc, i li agrada molt l’aventura. En Mon és una mica més infantil, però li encanta fer enrabiar el seu amic Pep. La relació entre els tres personatges està força basada en els 3 clowns clàssics: el llest, el ximple i l’entremaliat. I, tenint en compte això, la Júlia seria el pallasso llest.

En acabar, els infants tenen de regal el llibre amb el conte representat i un CD amb l'àudio i la cançó del conte. Una bona activitat d'educació ambiental per a nens i nenes. Amb Els pirates de la platja aprendran tot el que cal saber sobre el mar i la platja!

Observacions de Els Pirates a la plata:

 • Consultar preus.
un musical molt animal
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 31/05/2018
Edat: de 1 a 7 anys

Contes musicals a les escoles. Esteu buscant una activitat on els nens puguin aprendre d'una manera divertida i participativa? Us tenim contes pedagògics on es planteja un tema a tractar, acompanyat amb algunes cançons mentre s'està explicant el conte.

Temes que podem fer de contes:

 • Valors:  les baralles a l'escola
 • Hàbits: anar-se'n a dormir d'hora
 • Canvis: la pèrdua d'un company, el canvi d'escola, quan un nen arriba a una nova escola...
 • Contes tradicionals: el Patufet
 • Tradicions catalanes: el nadal, el caga tió, ...

Observacions

 • Mirem que els contes incloguin una bona imatge gràfica amb colors vius, personatges canviants i música.
 • També hi ha participació dels nens en algun moment del conte. És un conte-espectacle
 • També estem receptius a què l'escola ens demani un conte o un tema a tractar!
 • Per preparar el conte cal un mes d'anticipació.
Des de 360 €
conta contes participatiu
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 31/05/2018
Edat: de 1 a 14 anys

Viu un conte diferent on cada final serà inesperat! Amb aquests conta contes participatius, els infants seran els protagonistes actius de la història i els personatges aniran cobrant vida a través d'ells.

Crearem contes a través de jocs, enigmes i desitjos dels infants, contes únics i irrepetibles!

Aquesta és una activitat dirigida a nens de totes les edats i es pot fer tant a l'escola, com a qualsevol espai ja que ens podem adaptar.

Treballarem:

 • Contes, danses i cançons com a eina d'animació infantil
 • Participació directa dels infants com a forma de sentir-se partíceps del devenir de la història
 • Desenvolupament de la improvització i la pèrdua de vergonya

Observacions del Conta contes participatiu:

 • Durada: entre 1 i 2 hores (a convenir)
 • Lloc: es pot adaptar al espai que disposeu
 • Màxim de participants: fins a 50 alumnes
 • ​Inclou:
  • Material de les activitats
  • Monitoratge
  • Assegurança
 • No inclou el 10% d'IVA

A més, recorda que amb Petit Explorador disposeu de preus especials pel Conta contes participatiu!

 

 

 

Des de 390 €
conta contes en anglès
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 31/05/2018
Edat: de 3 a 12 anys

A través d'una barreja de conta contes i teatre, us oferim un espectacle basat en històries entretingudes i interactives en anglès per a totes les edats.

Les representacions són divertides i dinàmiques, i utilitzem música, imatges, dansa i repetició per ajudar a comprendre i a entendre.

Cada representació va acompanyada de packs de treball, que inclouen notes per al professor, divertides activitats i cançons amb la lletra.

Les actrius són professionals i angloparlants natives qualificades amb anys d'experiència actuant per a estudiants en anglès.

Us proposem 4 espectacles:

Dorothy’s Dansi Camp (de 9 a 12 anys):
Dorothy comença una aventura amb els seus nous amics del Campament de música i ball. És l'últim estiu abans que comenci l'escola de secundària. Es tracta d'una història sobre l’autodescobriment, l'autoconfiança i l'amistat.

Magic Myths (de 6 a 10 anys):
Convertir en or? Transformar en pedra? Us presentem 2 històries de la mitologia clàssica: El Rei Mesuris i Medusa. El Rei Mesuris mai té suficient, sempre vol més i més. Descobreix què passa quan el seu somni es fa realitat. Qui era Medusa? Un monstre terrible amb un pentinat famós! No la miris mai als ulls!

The Enormous Turnip (de 3 a 7 anys):
Al granger Brown li agrada cuidar als seus animals i fer créixer verdures. Un dia planta un nap que no para de créixer. No pot arrencar-ho sol, necessitarà ajuda. La clàssica història de com treballant en grup tot és possible.

The Runaway Pancake (de 4 a 7 anys):
Mamà i Papà tenen un munt de boques famolenques que alimentar, per la qual cosa decideixen fer una coca gegant amb tota la família. Però just quan van a menjar, la coca s'escapa! I així comença la persecució! La coca s'escapa de la família, del porc, el conill, el cavall, fins i tot de la guineu!

Observacions dels Explica Contes en anglès:

 • Material didàctic i cançons inclosos
 • Disponible solament a Catalunya
 • Descompte amb Petit Explorador
 • Màxim 60 nens.
Des de 289 €
teatre
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 31/05/2018
Edat: de 2 a 17 anys

Alguns teatres de Barcelona ofereixen una programació de teatre per a escoles i amb l'activit d' Anem al teatre amb la classe hi podreu trobar diferents obres, desde titelles, clown, teatre, musicals, tot depèn de la programació que tinguin per la temporada.

Anem al teatre amb la classe és una experiència molt enriquidora per als nens i nenes companys de classe a nivell de relacions i també de continguts. L'objectiu és apropar i facilitar la ralació entre creadors/es i espectadors/es, així com introduir als alumnes a les arts escèniques i fomentar el teatre com a eina per a descobrir emocions i aprendre a verbalitzar-les.

L'activitat d' Anem al teatre amb la classe ofereix una programació d'octubre a abril a diferents teatres de Barcelona. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per consultar la programació de cada temporada.

 

Observacions de l'activitat Anem al teatre amb la classe:

 • Els espectacles dirigits a un públic escolar van acompanyats d'una fitxa didàctica amb activitats per realitzar abans i després d'anar al teatre, on ressaltem els valors pedagògics que aporta cada muntatge teatral.
 • Activitat interior: diversos teatres de Barcelona
 • Podeu complimentar l'activitat amb una visita a l'interior del teatre abans o després de la funció.

 

Contacteu-nos per saber la programació d' Anem al teatre amb la classe per aquesta temporada.

Des de 6 €
<< Activitats infantils anteriors
Següents activitats infantils >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit Explorador © 2018 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com