CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
Publicitat

Selecciona activitats infantils de Artístiques o Científiques

Llista
Veure com a
Agenda activitats infantils. Petit Explorador
PARAULES CLAU
Agenda activitats infantils. Petit Explorador
ON?
Agenda activitats infantils. Petit Explorador
CATEGORIA
Agenda activitats infantils. Petit Explorador
Edat
(*Escriu 'BCN' per Barcelona ciutat)
Vinga! Busca
conta contes
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017
Edat: de 3 a 10 anys

És una sessió de contes que inclou: contes i un taller-joc dedicats a la por.

A la nostra societat, sovint escoltem frases com: "no t'amoïnis, no passa res! o no tinguis por, els monstres no existeixen". I, evidentment, els monstres no existeixen.

Però reconèixer les nostres emocions i expressar-les, ens ajuda a descobrir què s’amaga darrera aquesta por.

L'estructura de la sessió es dividirà en dues parts. La primera, una sessió breu de contes i la segona, un taller-joc. I, possiblement, si no aconseguim fer desaparèixer aquest terrible monstre, el farem més proper i amigable.

Observacions de l’activitat Un taller de Monstres:

 • El conte té una durada de 50 minuts
 • Si volen més d’una sessió, consulteu-nos preus
 • Desplaçament a banda
 • El màxim és de 40 nens per sessió
 • Els preus no inclouen el 10% d’IVA
Des de 210 €
teatre científic
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017
Edat: de 6 a 12 anys

Els nens i nenes gaudiran de les aventures dels nostres científics, que, després del seu naufragi a una illa perduda, expliquen als nens com varen sobreviure mitjançant els seus ingenis, aconseguint amb molta diversió que els nens s'apropin a la diància i descobreixin les seves utilitats d'una manera lúdica.

Observacions del Teatre Científic: 

 • Espectacle adient per alumnes de tota la educació primària. 
 • Es realitza a l'escola en horaris a convenir.

                  

Des de 350 €
festa creativa
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017
Edat: de 5 a 14 anys

Us agradaria fer un marc de fotos, una caixa de fusta, una llapissera de cartró o fusta i un portagots, utilitzant l'estil de Gaudí?

Us oferim diferents tallers de trencadís:

 • Llapissera: 7x10,5 cm. L'activitat té una durada d'entre 100 i 120 minuts.
 • Marc de fotos: interior 8,5 x 14cm, i exterior 13,5 x 18. L'activitat té una durada d'entre 60 i 90 minuts. 
 • Caixa de fusta: L'activitat té una durada d'entre 90 i 120 minuts. 
 • Portagots: de tamany 10x10. L'activitat té una durada de 60 minuts. 

Aquests cursos aporten als nens creativitat, autoestima, tenacitat, treball en equip, concentració i gust per la bellesa!

Des de 7 €
ioga
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017
Edat: de 6 a 12 anys

INICIACIÓ AL TEATRE/EXPRESSIÓ CORPORAL

Aquesta activitat pretén que els nens i nenes entrin en contacte amb el seu propi cos, l'aprenguin a conèixer i puguin expressar-se mitjançant el moviment.

Es presenta en dues modalitats, com a activitat d'un trimestre o a desenvolupar al llarg del curs escolar.

És una activitat adreçada a nens i nenes d'entre 6 a 12 anys.

A partir de diferents tallers de dinamització i jocs treballarem la por, la timidesa, l'expressió sense paraules, el món del clown (pallasso) i la fustració.

GRUPS:
Mínim 5 nens, màxim 12 nens

Des de 60 €
màscares
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017
Edat: de 3 a 17 anys

La màscara és un objecte que es separa del cos, amb una expressió fixa i determinada que adopta sentit quan l’infant juga amb ella relacionant-la amb el personatge que ell ha escollit.

Les màscares s’han utilitzat des de l’antiguitat per a propòsits pràctics i cerimonials, elements defensius de guerra o de caça. Han estat elaborades de fusta, pell, guix o d’altres components fins arribar al plàstic, al cuir folrat o marfil per agafar més consistència.

 • En el taller de creació de màscares els alumnes crearan la seva pròpia màscara ja que serà damunt del rostre on crearan el modelatge per aquesta pràctica tan engrescadora.
 • El fet que la màscara sigui adaptada al seu rostre, els nens i nenes gaudeixen alhora d’elaborar-la ja que el resultat serà la seva cara transformada en una careta, que sempre podran utilitzar ja que estarà adaptada a cada un.
 • Amb aquest taller es vol potenciar el treball autònom, ja que per parelles, els alumnes ajudaran al company a fer la pròpia màscara de guix.

Tot seguit, i un cop s’hagi assecat, deixaran anar la creativitat i la imaginació per pintar-la i decorar-la a gust personal.

 • S’aconsella de tres a quatre sessions. En les primeres es crearà el modelatge de la màscara (deixant alguns dies per tal que s’assequi) i la resta de sessions per les decoracions escollides dels nens/es.

Observacions del Taller de creació de màscares:

 • - Desplaçament a banda
 • - Material no inclòs
Des de 90 €
construccions kapla
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017
Edat: de 3 a 17 anys

Us agradaria fer un taller de construccions kapla? Les construccions es fan per grups de 25 nens més o menys i tenen 1hora de duració. Es requereix un espai ampli tipus de sala dìàfana, poliesportiu gimnàs, ... on poder fer l'activitat. El taller de Construccions kapla contribueix de diferents maneres a la millora de les competències bàsiques dels alumnes de primària:

 1. Competència comunicativa i lingüística: el diàleg entre els infants és fonamental per tal de poder dur a terme una tasca col·lectiva. Durant el taller de construccions, els alumnes es veuran avesats al contrast d'opinions, i es veuran obligats a prendre decisions a través del diàleg i l'argumentació de les opinions personals.
 2. Competència artística i cultural: és un joc que potencia la creativitat, la imaginació i en conseqüència la creació artística. D'altra banda, resulta de gran utilitat a l'hora de plantejar el pas de la imatge bidimensional a la tridimensional. El joc creix i es desenvolupa al mateix temps que la persona que hi juga. És un joc evolutiu que permet sobrepassar els seus límits : objecte simple i primitiu els petits taulons de fusta , element abstracte, es transforma en forma de joguina.
 3. Competència matemàtica: ajuda als nens a adquirir nocions fonamentals de geometria, física i tecnologia, tot introduint-lo en el món de l'art, les formes i els volums, ja que, com hem dit, es tracta d'un joc de construcció i, com a tal, ha de tenir en compte certs càlculs i processos de raonament de tipus matemàtic. A més a més, existeix una relació matemàtica de nombres imparells entre les proporcions de la peça:  tres gruixos equivalen a una amplada, cinc amplades es corresponen amb una llargada ; a partir d'aquí, poden plantejar-se múltiples situacions matemàtiques relacionades amb les proporcions matemàtiques.
 4. Competència per aprendre a aprendre: com a taller de construccions, exigeix la planificació del procés més adequat a seguir, la revisió constant del mateix i la valoració del resultat final. Destreses que contribueixen al desenvolupament de les habilitats per participar activament en el propi procés aprenentatge i ser capaç de prendre consciència del mateix.
 5. Competència en autonomia i iniciativa personal: si bé és un joc col·lectiu, és important que l'alumne adquireixi la confiança suficient en ell mateix i l'autoestima necessària per tal de poder aportar al grup les seves pròpies idees i iniciatives, de manera que alhora que forma part d'una col·lectivitat es desenvolupa com a individu de manera autònoma.

  Observacions del taller de Construccions:

 • Els grups han de ser de 25 nens aproximadament.
 • Els preus no inclouen el 10% de IVA
Des de 4 €
conta contes
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017
Edat: de 3 a 10 anys

És una sessió que parla dels colors, la creativitat i les emocions que s'hi poden relacionar.

Sabíeu que fa molts i molts anys, un Mag, va viure en un país a on no hi havia colors? O sabíeu que un elefant meravellós se sentia malament per ser de diferent color que els altres elefants? O sabíeu què li va passar a un nen que no li agradava dibuixar?

Un recorregut per diferents contes, que ajudaran a posar colors a la vostra vida!!!

Observacions del conta contes Sabeu d'on surten els colors?:

 • El conte té una durada de 50 minuts
 • Si volen més d’una sessió, consulteu-nos preus
 • Desplaçament a banda
 • El màxim és de 40 nens per sessió
 • Els preus no inclouen el 10% d’IVA
Des de 210 €
publicitat
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017
Edat: de 3 a 17 anys

Us proposem una sèrie de tallers per a fer a l'escola sobre el cinema, la publicitat i la narració. Cada taller es proposa per un grup de nens i s'adapta a l'edat que correspon.

 

1. T’HO EXPLICO AMB IMATGES:
El llenguatge cinematogràfic parteix de la construcció de sèries d’imatges, els plans, que combinats els uns amb els altres, van creant significats i, permeten, per tant, elaborar històries.
El taller proposa un conjunt de dinàmiques en les que, de forma molt senzilla, els infants combinaran diferents imatges, sons i colors per aconseguir les seves pròpies narracions.
Taller per a nens i nenes d'educació infantil i cicle inicial de primària.

 

2. LA IL.LUSIÓ DEL MOVIMENT:

A finals del segle XIX, abans de l’aparició del cinema, van aparèixer una sèrie d’enginys que intentaven reproduir el moviment. Aquests aparells, anomenats joguines òptiques, formaven part de les distraccions dels infants d’aquella època.
Com si féssim un salt en el temps, a través d’aquesta activitat descobrirem les seves característiques i jugarem amb les seves possibilitats per a crear la il.lusió del moviment.
Taller per a nens i nenes de cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior de primària.

 

3. LA MALETA DELS SONS
El cinema és un llenguatge audiovisual. Això vol dir que, al costat de les imatges també reprodueix paraules, sons i música. Els sons es poden captar directament però de vegades també es creen en la fase del muntatge sonor.
Amb aquest taller identificarem diferents sons, els relacionarem amb les imatges corresponents i tindrem l’oportunitat de construir una narració mitjançant els objectes i els instruments de la nostra maleta dels sons.
Taller per a nens i nenes de cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior de primària.

 

4. UNA ALTRA PUBLICITAT ÉS POSSIBLE
Aquesta és una activitat en la que es proposa una reflexió sobre fins a quin punt les nostres eleccions i aspiracions estan determinades pels rols o models que la publicitat associa sovint a cada sexe.
Al costat d’aquesta anàlisi es proposa també una pràctica creativa que consisteix a elaborar el guió d’un espot televisiu que doni la volta als tòpics sexistes i ofereixi models i comportaments corresponsables i igualitaris.
Taller per a nens i nenes de cicle superior de primària, ESO, batxillerat i cicles formatius.

 

5. UNA MIRADA CREATIVA:
Aquesta activitat posa de relleu la importància de les eines interpretatives per fer de la contemplació d’un film un acte actiu, creatiu i crític.
Recomanat per a 3r i 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius.

 

El desplaçament es cobra a banda

Des de 121 €
planetari
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017
Edat: de 3 a 17 anys

Voleu fer una activitat per conèixer l'espai? Us agradaria veure els estels de ben a prop o assistir a un pluja d'estels o un eclipsi?

El Planetari a les escoles portàtil us ho mostrarà.

 • Es tracta d'una esfera on es projecta el cel. Un cop fet això podreu conèixer les constel·lacions, veure els moviments de la Terra i d'altre planetes, mirar el cel des de Saturn o Mart i molt més!
 • L'activitat del Planetari a les escoles està pensada per nens de totes les edats (des d'infantil fins a batxillerat) ja que les activitats i la metodologia es poden adaptar a l'edat dels alumnes.
 • Us poden instal·lar la cúpula de 5x5 metres i 3 m d'alçada (gimnàs, sala d'actes, qualsevol instal·lació d'aquestes mides a l'interior) i només caldrà que entrin els alumnes per començar amb la projecció audiovisual.

TEMÀTIQUES A TRIAR AMB EL PLANETARI A LES ESCOLES:

1. EL SISTEMA SOLAR

 • Explicarem com es van formar els planetes del Sistema Solar i els seus moviments des de la terra. També podrem viatjar a qualsevol planeta i des d'allà veure el nostre bonic planeta blau.
 • Definirem la paraula Planeta.
 • Com reconèixer els planetes al cel nocturn.
 • Quines son les diferencies entre planetes i estels.
 • Explicarem les seves orbites.

  2. LES CONSTEL·LACIONS Amb l'activitat del Planetari a les escoles explicarem que son les constel·lacions i per que es van crear.Veure'm les figures mitològiques i veurem les constel·lacions del Zodíac, podem veure com era el cel fa milers d'anys....  

3. LA LLUNA El nostre satèl·lit natural, la lluna, és l'astre de l'univers que tenim més a prop i el més gratificant amb observació telescòpica.

 • Que son les fases lunars?
 • Per què es produeixen les fases lunars?
 • Els noms i cicles de les fases lunars.
 • Viatge a la lluna.

4. LES GALÀXIES De Galàxies hi ha de moltes formes, espirals, el·líptiques, espirals barrades, etc... Explicarem com es van formar i la seva morfologia, també farem un viatge per la nostra galàxia i sortirem al espai interestel·lar...  

5. ELS ASTEROIDES I COMETES Explicarem com es van formar els asteroides, i d'on venen els Cometes, tot un món apassionant per descobrir.

 • Cóm es van formar els asteroides i què son?
 • Cóm son els asteroides?
 • Quins asteroides son perillosos per la Terra?
 • Què son els Cometes, i d'on venen?
 • Les orbites

Observacions del Planetari a les escoles:

 • Muntantge 1 hora abans de l'activitat.
 • Uns dies abans de l'activitat al mestre o professor se li entregarà un dossier d'activitats i efemèrides astronòmiques.
 • Els preus no inclouen 10% d'IVA

Acostem l'astronomia als alumnes amb aquest planetari. Astronomia a l'escola

Des de 420 €
conta contes
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017
Edat: de 3 a 10 anys

És una sessió de contes que inclou: contes i un taller dedicat a les emocions.

Hi ha qui creu que parlar de les emocions és una moda, un fet passatger. I, que és millor no parlar del que sentim o ens preocupa: el que no agrada o el que no s’entén es margina i es deixa arraconat. I quan ens toca, com a adults, apropar-nos a aquests temes desviem l'atenció, tot dient: "no t'amoïnis, no passa res!

Lligat a les emocions hi ha la intel·ligència emocional, que és la capacitat per reconèixer les nostres emocions, la dels altres i saber gestionar-les.

Està demostrat que infants amb una bona intel·ligència emocional són més feliços, tenen més benestar personal, tenen menys ansietat i més recursos per afrontar situacions difícils.

L'estructura de la sessió es dividirà en dues parts. La primera, una sessió breu de contes que directa o indirectament parlin d’emocions i la segona, un taller. Una oportunitat d’escoltar contes i parlar del què ens passa i sentim.

Observacions de Les emocions en clau de conte:

 • El conte té una durada de 50 minuts
 • Si volen més d’una sessió, consulteu-nos preus
 • Desplaçament a banda
 • El màxim és de 40 nens per sessió
 • Els preus no inclouen el 10% d’IVA
Des de 210 €
taller expressar emocions
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017
Edat: de 3 a 12 anys

Amb l'activitat de Jocs expressius per exterioritzar les emocions s’ajudarà a l’infant a descobrir i treure benefici de les seves vivències i sentiments a través del joc.

 • Un mitjà per exterioritzar les emocions de manera lúdica i sense tècniques d’assaig que ajudarà al seu autodesenvolupament!
 • L’objectiu principal és que els alumnes aprenguin a expressar i exterioritzar les seves pròpies emocions i a comprendre les dels companys, que aprenguin també a respectar les opinions i pensaments dels altres.
 • El tema dels jocs d’expressió es basa en l’elecció de fets de la vida humana, de la naturalesa i allò que ens rodeja, així els infants defineixen el seu propi rol segons el seu estat d’ànim i de les idees que vagin sorgint durant la representació de manera lliure.
 • El treball de les emocions és un fet molt important en els infants per poder desenvolupar-se integralment com a persona i així, poder conviure en la societat actual.

 

En el taller de Jocs expressius per exterioritzar les emocions es planteja abordar-lo a partir de diversos jocs d’expressió basats en les vivències i experiències, participar en escenificacions de contes, balls, danses, jocs, etc.

Un mètode d’actuació coordinant els moviments corporals, accions de desplaçaments, moviments, posicions, espontaneïtat de gestos i mímica mostrant en tot moment desinhibició.

 • Els jocs expressius per exterioritzar les emocions no requereixen cap tipus previ de coneixement ni cap habilitat especial ja que els infants no hauran de memoritzar cap text ni aprendre cap tècnica d’assaig.
 • En aquest taller cada infant exterioritza espontàniament els seus sentiments personals, les seves pròpies fantasies desenvolupant al mateix moment les seves actituds creatives.
 • El producte final s’expressa d’acord a les sensacions i a la personalitat de cada infant.
 • El que pretén aquest tipus d’activitat és fomentar les capacitats efectives i emocionals com: la sensibilitat, la capacitat d’expressió, la disposició natural, la imaginació... d’aquesta manera els nens i nenes aprenen i experimenten noves possibilitats de comportament.

​Observacions dels Jocs expressius per exterioritzar les emocions:

 • Els grups s'aconsella no sobrepassar els 25 nens
Des de 172 €
star wars
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017
Edat: A partir de 5 anys

Tu i els teus amics sereu els protagonistes!

Escull el dia, els participants i el lloc del rodatge (Platja, muntanya, parc públic...)  

Escull el gènere que vulguis: western, musical, infantil, acció i aventura, thriller, comèdia… Nosaltres posem el millor equip per aconseguir un acabat de cine!

És una activitat molt original i pedagògica. Els alumnes gaudiran d'una experiència única que serveix tant per desenvolupar la imaginació, com per desinhibir als nens més tímids.

L'oferta inclou:

 • Guió personalitzat
 • Operador de càmera professional
 • Complements de vestuari i atrezzo
 • Rodatge i posterior edició amb música i textos a escollir
 • Copia DVD amb tapa impresa personalitzada
 • Tomes falses

Observacions de Grava la teva pel·lícula de Cinema:

 • Aquesta activitat té una durada aproximada de 2 hores.
 • Podeu triar el lloc dins la província de Barcelona.
 • Disponibilitat tot l’any, subjecte a disponibilitat de l’organitzador en el moment de la reserva.
Des de 300 €
titelles
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017
Edat: de 1 a 12 anys

Us oferim la possibilitat de portar el teatre a la vostra escola amb un Espectacle Escolar de Titelles!

Un catàleg d'espectacles que permet que els grups d'escoles bressol, educació infantil i educació primària, puguin triar un que s'adeqüi a la seva edat.  

Trieu l'Espectacle Escolar de Titelles que més us interessi:

 • Patufet: Espectacle escolar de titelles de taula. En Josepet té un colmado d'aquells de tota la vida en un poble que ha esdevingut ciutat i on fa molt de temps va néixer un nen molt petit com una nou que li deien Patufet. En Josepet ens narra la història en aquesta botiga com les d'abans, plena d'andròmines, queviures i material d'adrogueria. Sobre el seu mostrador com fa dies de fa anys, amb els seus titelles.
 • Els 3 Porquets: Espectacle escolar de titelles de drap. La popular rondalla amb un final una mica diferent. El granger Manel ens explica la història de 3 porquets que han deixat la seva granja per començar la seva vida en una nova llar, però al bosc viu un llop molt entremaliat i amb molta gana que els dificultarà les coses.
 • Un Conte de Nadal: Espectacle escolar de titelles de drap. Dos pastorets entremaliats i eixerits han d'ajudar a preparar el Nadal i decideixen anar al bosc a la recerca del Tió de Nadal per tal de que tota la canalla del poble tinguin els seus regalets. Però una tasca tant senzilla canviarà molt quan Banyetes rondinaire i una mica sapastre els complicarà la vida... o seran ells qui li complicaran a en Banyetes?
 • Els Pastorets: Espectacle escolar de titelles de drap. En Lluquet i en Rovelló han decidit anar a llogar-se com a rabadà i emprenen un viatge ple d'aventures on en Satanàs i en Llucifer els n'hi faran les mil i una i no pararan fins a arrossegar-los a les Calderes de'n Pere Bottero. La tradicional obra catalana en titelles de drap amb molt humor, una història d'amor amb petonet inclòs i uns dimonis molt dolents i sapastres que no paren de rondinar i a qui se'ls hi giren sempre els plans en contra.
 • La Castanyera: Espectacle escolar de titelles de drap. Un bon dia la nostra amiga Castanyera que viu al mig del bosc, decideix anar a collir castanyes per a la seva paradeta a la ciutat, doncs la tardor ja és aquí i molt aviat els clients faran cua per tastar les seves delicioses castanyes cuites. Allà es trobarà amb un Follet entremaliat i un gegant que és un tros de pa que l'ajudaran a aconseguir el seu objectiu: collir les millors castanyes i fer-les ben cuites per a que tots els nens i nenes tinguin castanyes per Tots Sants, o potser no?
 • La llegenda de Sant Jordi: Espectacle escolar de titelles de drap. Al poble de Montblanc, el rei està molt amoïnat ja que un drac ferotge té aterrida la població i està acabant amb els ramats d'ovelles i d'altres bestioles de la zona. El rei arriba a un pacte amb el drac per tal que Montblanc no es mori de fam i el drac deixi de menjar-se les collites i el bestiar: cada setmana una noia tendre i jove li serà entregada per tal que ell se la pugui cruspir al seu cau. Un dia el sorteig fa que la princesa sigui escollida per l'atzar per anar a cal drac. Però justament en aquell moment arriba el nostre cavaller, disposat a salvar a la princesa i donar-li una lliçó a la bèstia.

Consulta'ns preus!

Des de 9 €
màgia
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017
Edat: de 1 a 17 anys

Voleu gaudir d'un espectacle de màgia a l'escola  de la mà d'un bon mag a les festes de les vostres escoles? Contacta amb nosaltres i et presentarem un mag professional que us portarà un autèntic show de màgia ple de sorpreses!

Aquest gran mag farà de les vostres festes escolars un èxit: quedareu meravellats amb l'espectacle de màgia a l'escola, amb els seus trucs i us desplaçareu a un món de fantasia i sorpreses, on l'únic ingredient que necessitareu serà la màgia.  

 • Espectacle Grans il·lusions, Il·lusiona't és l'espectacle de màgia a l'escola que oferim:
  • Màgia, transformacions, aparicions, desaparicions, suspensions, mentalisme, etc...la màgia més espectacular! Un espectacle original, participatiu, diferent, amb èxit assegurat que deixarà bocabadats a grans i a petits.   Aquest espectacle de màgia a l'escola és ideal per festes de final de curs o celebracions escolars ja que a part d'estimular la ment dels nens, desenvolupa la creativitat i a més els diverteix i els fa passar una molt bona estona!
  • És un espectàcle de màgia indicat per a nens de totes les edats, tant d'infantil com de primària i ESO però també pels professors i els pares que hi assisteixin.  

Observacions de l'espectacle de màgia a l'escola:

 • Edat: indicat per a totes les edats
 • L'equip de so, tot el material i els permisos i assegurances estan inclosos
 • Es desplaça a tot Catalunya
 • Activitat interior / exterior: indiferent
 • Mínim i màxim de participants: indiferent
 • Horari: segons disponibilitat
 • Preu des de 590€. El preu de l'espectacle de màgia a l'escola pot variar en funció de les necessitats. Contacteu-nos i digueu-nos què necessiteu i us enviarem un pressupost de seguida!
Des de 590 €
patufet
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017
Edat: de 1 a 6 anys

En Patufet, conta contes és un espectacle de titelles preparat per dur a les escoles, que narra la història del nen més petit del món.

Us explicarem el conte i junts viureu l'experiència d'en Patufet.

Contes-taller on els nens tenen l'experiència vivencial d'en Patufet. Pinten la panxa del bou, es ficant a dintre i cantant cançons.
 

Observacions de En Patufet, conta contes:

 • L'espectacle és adient per nens entre els 18 mesos i els 6 anys.
 • El format de conta-contes + Taller inclou equip de so.

Amb Petit Explorador tens preus especials per a En Patufet, conta contes! 

 

pirates a la platja
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017

L'espectacle d'animació infantil Els pirates de la platja ensenya a nens i nenes bons hàbits de seguretat, civisme i salut a la platja.

L'objectiu d'Els pirates de la platja és que els més petits aprenguin a minimitzar els riscos que hi ha a la platja: evitar la picada de meduses o la deshidratació, protegir-se del sol, conèixer l'estat de la mar amb els colors de les banderes, els animals que hi ha a les costes...

La Júlia, en Pep i en Mon són tres nens que tenen entre 7 i 9 anys, són amics i es coneixen molt. Els diàlegs, les accions, els jocs, etc. estan basats en la realitat dels infants i els personatges del clown. D’aquesta manera, en Pep es fa el valent, però és molt poruc, i li agrada molt l’aventura. En Mon és una mica més infantil, però li encanta fer enrabiar el seu amic Pep. La relació entre els tres personatges està força basada en els 3 clowns clàssics: el llest, el ximple i l’entremaliat. I, tenint en compte això, la Júlia seria el pallasso llest.

En acabar, els infants tenen de regal el llibre amb el conte representat i un CD amb l'àudio i la cançó del conte. Una bona activitat d'educació ambiental per a nens i nenes. Amb Els pirates de la platja aprendran tot el que cal saber sobre el mar i la platja!

Observacions de Els Pirates a la plata:

 • Consultar preus.
conta contes per a nadons
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017
Edat: de 1 a 3 anys

El món imaginari és un viatge per l’univers i els seus contes. Cada matí surt el sol, que ens desperta i ens diu bon dia. I quan es fa fosc, apareix la lluna i ens fa un petó de bona nit. Però, aquesta vegada, el sol i la lluna ens porten uns contes que ens explicaran secrets del cel, que un dia va caure o de la lluna que si no li fem petons també es posa trista o de les estrelles que a vegades deixen de fer llum.

Aquesta sessió de conta contes està dedicada als infants a partir de l’any i mig.

Per aquesta sessió s’utilitza el recurs de la veu, el gest, objectes visuals i sons d’instruments musicals com la caixa de trons, el xiulet, el pal de pluja... per tal d’apropar els contes als infants en aquesta etapa primerenca.

Observacions de l’activitat El món imaginari:

 • El conte té una durada de 30 minuts
 • Si volen més d’una sessió, consulteu-nos preus
 • Desplaçament a banda
 • El màxim és de 40 nens per sessió
 • No inclou el 10% d'IVA
Des de 210 €
un musical molt animal
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017
Edat: de 1 a 7 anys

Contes musicals a les escoles. Esteu buscant una activitat on els nens puguin aprendre d'una manera divertida i participativa? Us tenim contes pedagògics on es planteja un tema a tractar, acompanyat amb algunes cançons mentre s'està explicant el conte.

Temes que podem fer de contes:

 • Valors:  les baralles a l'escola
 • Hàbits: anar-se'n a dormir d'hora
 • Canvis: la pèrdua d'un company, el canvi d'escola, quan un nen arriba a una nova escola...
 • Contes tradicionals: el Patufet
 • Tradicions catalanes: el nadal, el caga tió, ...

Observacions

 • Mirem que els contes incloguin una bona imatge gràfica amb colors vius, personatges canviants i música.
 • També hi ha participació dels nens en algun moment del conte. És un conte-espectacle
 • També estem receptius a què l'escola ens demani un conte o un tema a tractar!
 • Per preparar el conte cal un mes d'anticipació.
Des de 360 €
conta contes
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017
Edat: de 3 a 10 anys

És una sessió de contes populars de diferents països i continents.

El saber popular és molt savi, i gràcies a això, també ha ajudat a que molts contes hagin sobreviscut, passant de pares/mares a fills sense saber-ne l’origen ni qui va començar a explicar-lo. A tots els països del món s’expliquen contes, i el més curiós, és adonar-se que arreu del món ens preocupen i ens alegren coses semblants.

Explicar contes coneguts és un èxit assegurat, però viatjar pel món gràcies als seus contes és molt enriquidor, ja que tenen un gust semblant als contes que coneixem, perquè sonen igual de bé i emocionen igual, però ens són desconeguts. I alhora, ajuden a l’oient a ampliar els seus horitzons.

Observacions dels contes d’arreu del món:

 • El conte té una durada de 50 minuts
 • Si volen més d’una sessió, consulteu-nos preus
 • Desplaçament a banda
 • El màxim és de 40 nens per sessió
 • Els preus no inclouen el 10% d’IVA
Des de 210 €
conta contes
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017
Edat: de 3 a 10 anys

És una sessió dedicada als contes clàssics de casa nostre.

Explicar els contes clàssics és important perquè forma part de la nostra cultura i el nostre saber popular. Però, moltes vegades ens trobem que, el què s’explica o com s’explica, pot propiciar reaccions contaries al que es pretén i cal tenir-ne cura. Una bona opció, és mirar quina versió escollim per explicar per evitar que generin discriminacions cap a un col·lectiu concret o a raons d gènere, per exemple.

Tot i així, hi ha molts contes interessants i bonics que formen part dels nostres prestatges i que no els hi aniria malament, treure’n la pols.

Observacions dels contes clàssics:

 • El conte té una durada de 50 minuts
 • Si volen més d’una sessió, consulteu-nos preus
 • Desplaçament a banda
 • El màxim és de 40 nens per sessió
 • Els preus no inclouen el 10% d’IVA
conta contes participatiu
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017
Edat: de 1 a 14 anys

Viu un conte diferent on cada final serà inesperat! Amb aquests conta contes participatius, els infants seran els protagonistes actius de la història i els personatges aniran cobrant vida a través d'ells.

Crearem contes a través de jocs, enigmes i desitjos dels infants, contes únics i irrepetibles!

Aquesta és una activitat dirigida a nens de totes les edats i es pot fer tant a l'escola, com a qualsevol espai ja que ens podem adaptar.

Treballarem:

 • Contes, danses i cançons com a eina d'animació infantil
 • Participació directa dels infants com a forma de sentir-se partíceps del devenir de la història
 • Desenvolupament de la improvització i la pèrdua de vergonya

Observacions del Conta contes participatiu:

 • Durada: entre 1 i 2 hores (a convenir)
 • Lloc: es pot adaptar al espai que disposeu
 • Màxim de participants: fins a 50 alumnes
 • ​Inclou:
  • Material de les activitats
  • Monitoratge
  • Assegurança
 • No inclou el 10% d'IVA

A més, recorda que amb Petit Explorador disposeu de preus especials pel Conta contes participatiu!

 

 

 

Des de 390 €
conta contes
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017
Edat: de 4 a 10 anys

Us oferim un espectacle infantil basat en el llibre Contes per telèfon de Gianni Rodari: La filla del Senyor Bianchi.

Explicats d’una forma teatral, amb pocs elements d’attrezzo, només amb el text dels contes de Gianni Rodari i l’art de la interpretació, tot jugant amb el gest i les veus, volem estimular la imaginació dels nens amb l’ajuda del joc teatral i el món tan peculiar dels contes de l’autor italià.

Sinopsi:

El món dels contes està a punt de desaparèixer. Cada vegada hi ha menys nens i nenes que vulguin escoltar contes i cada dia desapareixen colors i olors a Varese, el país dels contes i els seus habitants, cada dia estan més cansats i van desapareixent de mica en mica. La filla del senyor Bianchi, la Dàlia i la Nanook, vénen de Varese per dur a terme una missió: buscar nens i nenes que vulguin escoltar contes i així evitar que Varese desaparegui. Intentaran obrir les maletes dels contes que fa tant de temps que no s’obren..., però no és fàcil. Per fer l’encanteri necessiten molts nens i moltes nenes que els ajudin!

Els contes:

 • L’Alícia cau al mar: una vegada l’Alícia se’n va anar al mar, se’n va enamorar i no volia sortir mai de l’aigua.
 • Tot jugant amb un bastó: El petit Claudi jugava al portal de casa seva quan va passar un vell, recolzant-se a un bastó que li va caure a terra. En Claudi li va recollir però el vellet va somriure tot dient: -Gràcies però no em fa falta... si t’agrada, queda-te’l. En quantes coses pots transformar un bastó?
 • Brif bruf braf: dos infants juguen a inventar-se una llengua especial per poder parlar entre ells sense que els altres hi entenguin res. –Brif braf- va dir el primer. –Braf,bruf- va dir el segon. I van esclatar a riure.
 • L’invisible Tonet: Una vegada en Tonet se’n va anar a l’escola sense saber la lliçó... –ah! Si pogués tornar-me invisible- es deia a sí mateix. El desig es va complir però ser invisible tenia coses bones i dolentes...
 • La guerra de les campanes: un conte que explica amb humor i tendresa la guerra entre dos pobles.
 • L’Alícia Capitomba: aquesta és la història de l’Alícia Capitomba que queia sempre per tot arreu.

Objectius educatius:

 • Mostrar als nens i nenes una visió crítica i optimista del món a través de la mirada de l’autor, Gianni Rodari.
 • Transmetre el valor de la paraula i el llenguatge elaborat.
 • Estimular l’imaginari dels nens i nenes a través de la ficció que ens proposa l’autor.

Observacions del Conta contes i jocs teatrals:

 • Espectacle que s’adapta a qualsevol lloc. Aules d’escola, biblioteques, teatres petits, menjadors particulars, etc.
 • A partir de 4 anys
 • Durada: 50 minuts
Des de 275 €
conta contes en anglès
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017
Edat: de 3 a 12 anys

A través d'una barreja de conta contes i teatre, us oferim un espectacle basat en històries entretingudes i interactives en anglès per a totes les edats.

Les representacions són divertides i dinàmiques, i utilitzem música, imatges, dansa i repetició per ajudar a comprendre i a entendre.

Cada representació va acompanyada de packs de treball, que inclouen notes per al professor, divertides activitats i cançons amb la lletra.

Les actrius són professionals i angloparlants natives qualificades amb anys d'experiència actuant per a estudiants en anglès.

Us proposem 4 espectacles:

Dorothy’s Dansi Camp (de 9 a 12 anys):
Dorothy comença una aventura amb els seus nous amics del Campament de música i ball. És l'últim estiu abans que comenci l'escola de secundària. Es tracta d'una història sobre l’autodescobriment, l'autoconfiança i l'amistat.

Magic Myths (de 6 a 10 anys):
Convertir en or? Transformar en pedra? Us presentem 2 històries de la mitologia clàssica: El Rei Mesuris i Medusa. El Rei Mesuris mai té suficient, sempre vol més i més. Descobreix què passa quan el seu somni es fa realitat. Qui era Medusa? Un monstre terrible amb un pentinat famós! No la miris mai als ulls!

The Enormous Turnip (de 3 a 7 anys):
Al granger Brown li agrada cuidar als seus animals i fer créixer verdures. Un dia planta un nap que no para de créixer. No pot arrencar-ho sol, necessitarà ajuda. La clàssica història de com treballant en grup tot és possible.

The Runaway Pancake (de 4 a 7 anys):
Mamà i Papà tenen un munt de boques famolenques que alimentar, per la qual cosa decideixen fer una coca gegant amb tota la família. Però just quan van a menjar, la coca s'escapa! I així comença la persecució! La coca s'escapa de la família, del porc, el conill, el cavall, fins i tot de la guineu!

Observacions dels Explica Contes en anglès:

 • Material didàctic i cançons inclosos
 • Disponible solament a Catalunya
 • Descompte amb Petit Explorador
 • Màxim 60 nens.
Des de 289 €
circ a l'escola
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017
Edat: de 3 a 17 anys

Us portem el Circ a l'escola amb la carpa del riure i en el seu interior començarà una nova aventura i experiència increïble pels infants: malabars espectacles d'equilibris, caracterització i molt més!

El Circ a l'escola acosta creativitat, imaginació, espetacularitat, risc, humor i molta, molta il·lusió on els infants seran els veritables protagonistes. Amb aquesta activitat els nens fan d'acròbates, malabaristes, mags i pallassos. Tot creant el seu propi material de circ, aprendrem jugant!

El Circ a l'escola t'ofereix:

 • Joc: dins la carpa trobareu material divers, el podreu manipular i jugant aprendreu a que el treball en equip ens aporta millors resultats i més diversió.
 • Psicomotricitat i molt més: dins la carpa no parareu quiets, manipularem objectes i practicareu tot el necessari per aprendre a dominar els malabars. La psicomotricitat i la concentració seran molt importants.
 • Fantasia i il·lusió: això ho genera el món del circ, aquest encant inigualable és el que ens facilita el poder viure una experiència d'allò més divertida i enriquidora amb els nostres pallassos i monitors.

Observacions del Circ a l'escola:

 • Espai necessari per la carpa és com a mínim de 25 metres de llarg i 25 metres d'ampla i 9 metres d'alçada mínima.
 • Tenir un punt de llum el més a prop possible i accés a un punt d'aigua.
 • El volum màxim és de 90 nens per torn
 • El rati és de 1 monitor per cada 10/12 nens
 • Els preus són per un radi de 40 km de Llinars del Vallés. Altre, consulteu preus.
 • Els preus no inclouen 10% d'IVA

Circ a l'escola inclou:

 • Equip de monitoratge titulat i responsable de la dinàmica i control de l'activitat (dirigit per un coordinador present durant tota l'activitat)
 • Tot el material necessari per a realitzar l'activitat amb total seguretat
 • Equí de so amb fil musical (depenent del moment de l'activitat)
 • RECO i l'Assegurança d'Accidents
Des de 11 €
bruixes i bruixots
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017
Edat: de 3 a 8 anys

És una sessió de contes dedicats als éssers màgics.

A tots aquells personatges que viuen amagats dels nostres ulls i que només veiem els dies que la lluna aparta la foscor de la nit, i ens els presenta. Aquest conta contes ens parla d'històries de bruixes i bruixots que, com nosaltres, no són ni dolents ni bons.

Observacions del conta contes Bruixes i bruixots:

 • El conte té una durada de 50 minuts
 • Si volen més d’una sessió, consulteu-nos preus
 • Desplaçament a banda
 • El màxim és de 40 nens per sessió
 • Els preus no inclouen el 10% d’IVA
Des de 210 €
teatre
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017
Edat: de 2 a 17 anys

Alguns teatres de Barcelona ofereixen una programació de teatre per a escoles i amb l'activit d' Anem al teatre amb la classe hi podreu trobar diferents obres, desde titelles, clown, teatre, musicals, tot depèn de la programació que tinguin per la temporada.

Anem al teatre amb la classe és una experiència molt enriquidora per als nens i nenes companys de classe a nivell de relacions i també de continguts. L'objectiu és apropar i facilitar la ralació entre creadors/es i espectadors/es, així com introduir als alumnes a les arts escèniques i fomentar el teatre com a eina per a descobrir emocions i aprendre a verbalitzar-les.

L'activitat d' Anem al teatre amb la classe ofereix una programació d'octubre a abril a diferents teatres de Barcelona. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per consultar la programació de cada temporada.

 

Observacions de l'activitat Anem al teatre amb la classe:

 • Els espectacles dirigits a un públic escolar van acompanyats d'una fitxa didàctica amb activitats per realitzar abans i després d'anar al teatre, on ressaltem els valors pedagògics que aporta cada muntatge teatral.
 • Activitat interior: diversos teatres de Barcelona
 • Podeu complimentar l'activitat amb una visita a l'interior del teatre abans o després de la funció.

 

Contacteu-nos per saber la programació d' Anem al teatre amb la classe per aquesta temporada.

Des de 6 €
conta contes
Artístiques o Científiques Artístiques o Científiques
Data: 30/04/2017
Edat: de 3 a 10 anys

És una sessió Conta contes diferent.

La sessió inicial té 9 contes dels quals només se’n podran triar i escoltar 3.

Els infants hauran de decidir a partir d’unes pistes i la decisió de tot el grup, quins contes volen escoltar i quins no. Aquesta sessió, pretén, a més a més, d’escoltar contes i passar-ho bé, practicar el difícil repte d’escollir.

La temàtica pot canviar segons l’estació de l’any.

Observacions del conta contes 3x3. Escull la teva Aventura:

 • El conte té una durada de 50 minuts
 • Si volen més d’una sessió, consulteu-nos preus
 • Desplaçament a banda
 • El màxim és de 40 nens per sessió
 • Els preus no inclouen el 10% d’IVA
Des de 210 €
<< Activitats infantils anteriors
Següents activitats infantils >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit explorador © 2017 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com