CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
Qui som?

El Petit Explorador és un mitjà digital GRATUÏT orientat a donar recolzament en l’educació i en l’oci a totes aquells que convivim amb nens. Des de l’any 2007 oferim als pares, professors i tutors un important ventall d’activitats per fer amb els nens, des d’anar al teatre fins a passar un cap de setmana en una casa rural, alhora que organitzem festes d’aniversaris i facilitem a les escoles activitats per fer amb els alumnes.

L’any 2012 el Petit Explorador va celebrar el seu cinquè aniversari, amb una gran festa organitzada al Vilar Rural de Cardona, on durant un dia més de 300 pares i nens van poder gaudir d’un munt d’activitats, com gimcana, tallers de ioga i dibuix, toca-toca d’animals, i molt més!

Però no només hem crescut en anys, sinó també en número d’usuaris. Així, aquest 2014 hem superat la franja dels 405.000 usuaris únics a la pàgina (30.696 més que l’any anterior), 146.121 visites des de dispositius mòbils (el que suposa un increment del 400% respecte el 2013)…

Petit Explorador també està a les xarxes socials:PetitExplorador (a Facebook)@PetitExplorador (a Twitter)PetitExplorador (a Google+) i Petit Explorador (a LinkedIn). A més, setmanalment a mitja setmana s’envia un butlletí als nostres usuaris registrats (més de 44.000 persones) amb les propostes que considerem més interessants per fer aquell cap de setmana amb la família.

Treballem juntes:

Sonsoles Jiménez
Gerent. Responsable Màrqueting i Comercial

Marina González
Responsable de Festes Infantils, Excursions escolars i familiars

Cinta Ezquerro
Responsable de Continguts i Xarxes Socials

Sonsoles Jiménez      Marina González          Cinta Ezquerro

    Sonsoles Jiménez             Marina González                        Cinta Ezquerro

Voleu incloure la vostra activitat o negoci al Petit Explorador? Publica el teu anunci

O contacteu amb nosaltres a amics@petitexplorador.com

Algunes dades del tràfic a data Juny 2014 son 45.000 usuaris registrats i més de 90.000 visites setmanals a la web .

Voleu més? Veieu el nostre Vídeo del Petit Explorador

Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit Explorador © 2018 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com