CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
Trekking
  • Agenda activitats infantils. Petit Explorador
Telèfon
646 181 258
649 991 991
Adreça electrònica
comercial@trekking.cat
Descripció

Una empresa creada amb l’objectiu d’oferir un producte de qualitat relacionat amb el trekking/senderisme a Catalunya.

La nostra proposta és oferir rutes a peu autoguiades per Catalunya, amb la particularitat de que també gestionem la logística de la ruta, és a dir, els allotjamentsper fer nit, tots els àpats i el trasllat de l’equipatge entre allotjaments, així com dels excursionistes si la ruta així ho exigeix. D’aquesta manera, pretenem que el caminador només s´hagi de preocupar de caminar. Així, aquesta forma de descoberta del territori la definim en el concepte "easywalk", oferint al caminador la tranquil•litat necessària per poder gaudir en plenitud de les rutes proposades.

El disseny de les rutes que es proposen, es basa en tres principis fonamentals:

  1. Descoberta del territori: Proposem itineraris coneguts i no tan coneguts, però que ens transportin a diferents èpoques de la història de Catalunya.
  2. Ecologia: A l´hora de proposar un allotjament per una ruta determinada, busquem que aquest ofereixi productes de l´entorn i ecològics en els seus àpats,.
  3. Sostenibilitat: Procurem en tot moment, sempre que és possible, que la nostra logística es basi en el transport públic.


Les rutes que oferim presenten diferents nivells de dificultat tenint en compte el desnivell acumulat i la distància de les etapes. Així, oferim rutes de gran exigència física, o rutes per poder gaudir en família

<< Activitats infantils anteriors
Següents activitats infantils >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit Explorador © 2018 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com