CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
Teatre Teatreneu
  • Agenda activitats infantils. Petit Explorador
Telèfon
932853712
Adreça electrònica
taquillateatreneu@gmail.com
Descripció

Des de fa 20 anys el Teatreneu treballa per a la difusió de les arts escèniques a la nostra ciutat. Després de 13 anys programant d’una forma convencional, El Teatreneu va iniciar un canvi radical que l’ha portat a ser un dels teatres més populars de la ciutat. Un canvi radical en la fisonomia de l’espai, que va passar de tenir una sola sala a les tres actuals, amb una important reforma de les instal·lacions. Però el canvi realment innovador ha estat a la gestió. Una nova manera de programar on és el públic qui determina la durada dels muntatges i en demanda els continguts.

Un nou teatre multisales amb multiprogramació. Tota una revolució al sector.

Teatreneu va més enllà que qualsevol teatre convencional. Amb la seva innovadora proposta vol acostar a tots els públics el món del teatre i cada setmana esdevé punt de trobada de milers d’espectadors que aposten per una nova manera de gaudir del teatre amb preus raonables i qualitat.

El Teatreneu manté obertes les seves portes tots els dies de la setmana, tots els mesos de l’any, amb més de 1.300 funcions programades per a tu.

<< Activitats infantils anteriors
Següents activitats infantils >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit Explorador © 2018 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com