CERCA DIRECTA ACTIVITATS PER ...
Teatre Teatreneu
  • Agenda infantil a Barcelona. Petit Explorador
Telèfon
932853712
Adreça electrònica
taquillateatreneu@gmail.com
Descripció

Des de fa 20 anys el Teatreneu treballa per a la difusió de les arts escèniques a la nostra ciutat. Després de 13 anys programant d’una forma convencional, El Teatreneu va iniciar un canvi radical que l’ha portat a ser un dels teatres més populars de la ciutat. Un canvi radical en la fisonomia de l’espai, que va passar de tenir una sola sala a les tres actuals, amb una important reforma de les instal·lacions. Però el canvi realment innovador ha estat a la gestió. Una nova manera de programar on és el públic qui determina la durada dels muntatges i en demanda els continguts.

Un nou teatre multisales amb multiprogramació. Tota una revolució al sector.

Teatreneu va més enllà que qualsevol teatre convencional. Amb la seva innovadora proposta vol acostar a tots els públics el món del teatre i cada setmana esdevé punt de trobada de milers d’espectadors que aposten per una nova manera de gaudir del teatre amb preus raonables i qualitat.

El Teatreneu manté obertes les seves portes tots els dies de la setmana, tots els mesos de l’any, amb més de 1.300 funcions programades per a tu.

Properes activitats
Número resultats trobats:1
Gener 2017
zas
Espectacles - Entrades
Data: 29/01/2017
Lloc: Teatreneu

Alguna vegada has desitjat tancar els ulls i aparèixer en l'altra punta del món? I si et diguessin que això és possible amb un simple “ZAS!”?

Als seus 19 anys, i després del nom artístic de Magic Pablo, Pablo Barán arriba al Teatreneu amb un objectiu: reinventar el món de la màgia.

La història de ZAS! gira entorn d'un viatge amb diverses destinacions i amb un laboratori com a punt de partida. L'espectacle, que compta amb la participació de les ballarines Cristina i Judit, aposta per fusionar la màgia amb la dansa, donant lloc a un format mai vist. Una increïble escenografia en 3D, vestuaris ambientats en diferents països i sorprenents efectes visuals són els elements clau per transportar als espectadors a través d'un món de fantasia. Tot això acompanyat d'una infinitat de jocs, des de grans a petites il·lusions que despertaran la sorpresa de tots.

No apartis la mirada de l'escenari perquè mai saps el que pot passar… Vine a descobrir amb tota la família aquest fantàstic espectacle i només tu descobriràs què és ZAS! Que no t'ho expliquin... 

Des de 14 €
<< Activitats anteriors
Següents activitats >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit explorador © 2017 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com