CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
Tallers en anglès Just for you kids
  • Agenda activitats infantils. Petit Explorador
Telèfon
93 419 64 15
Adreça electrònica
info@justforyoukids.com
Descripció

El nostre espai és ideal per celebrar la teva festa d´aniversari per a nens i nenes. Celebra un aniversari diferent amb un taller de manualitats i gaudeix d´una bona estona. Cada nen i nena és un ser especial, propi. I en el seu interior, la creativitat flueix a dolls. Per canalitzar-la i permetre que es manifesti, gens millor que una bona manualitat, guiada però sense que coaccioni la seva llibertat d´expressió.

En JUST FOR YOU KIDS sabem que les Manualitats són una part essencial dins del procés d´aprenentatge de nens i nenes. El treball manual, a més de fomentar la coordinació motriu, desenvolupa altres habilitats que ajuden a potenciar i estimular la imaginació del nen. També els ensenya a col·laborar entre ells, a compartir, a ser persistents i a pensar per resoldre els problemes que puguin sorgir durant la tasca. Els nens i nenes es concentren atents mentre creen d´acord a la seva visió i als seus criteris artístics. I al final, la seva autoestima surt enfortida en veure el seu esforç i temps reconegut en les orgulloses mirades dels seus pares i en el simpàtic i original record que es porten.

Tots aquests valors són els que es conreen en el nostre centre d´activitats JUST FOR YOU KIDS. Dividit en diversos espais i amb diferents propostes plàstiques setmanals, transmetem el nostre amor per l´art i la creativitat mentre observem els resultats diferents que sorgeixen de la cooperació i del descobriment de materials, eines i tècniques.

<< Activitats infantils anteriors
Següents activitats infantils >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit Explorador © 2018 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com