CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
SAT Teatre a Barcelona
  • Agenda activitats infantils. Petit Explorador
Adreça electrònica
info@sat-teatre.cat
Descripció

El SAT Teatre inicia la propera temporada 2013-14 seguint la programació regular de dansa i de teatre familiar, ambdues línies seguint el caràcter consolidat de la sala.

L´objectiu del SAT Teatre és seleccionar amb artesania i cura aquells espectacles per a nens i nenes que compleixin uns bons nivells de qualitat estètica i artística, valors pedagògics, entreteniment i diversió per a la canalla. Així, diversió, pedagogia i qualitat són els pilars del teatre per nens que ofereix el SAT Teatre, que també vol enfortir la relació entre teatre i educació.

El SAT Teatre és un espai de teatre familiar a Barcelona que té una platea de 383 localitats i un vestíbul adaptat per llegir, pintar i jugar abans de cada funció i una petita zona de serveis per prendre sucs, aigua o cafè. A més s´hi ofereixen xerrades i cursos per professors, alumnes i professionals de l´educació i el teatre.

A més a més aquesta temporada la programació s´uneix a una programació de dansa familliar el darrer cap de setmana de cada mes (amb companyies com La Mandarina, Nats Nus o Da.te Danza)

<< Activitats infantils anteriors
Següents activitats infantils >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit Explorador © 2018 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com