CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
Petit Liceu
  • Agenda activitats infantils. Petit Explorador
Telèfon
934859921
Descripció

El Gran Teatre del Liceu, creat el 1847 a la Rambla de Barcelona, és un teatre d'òpera que ha mantingut al llarg dels anys la seva funció de centre cultural i artístic. Un del símbols de la ciutat.

Actualment és un teatre de titularitat pública (Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, Ministerio de Educación, Cultura y Deporte), administrat per la Fundació del Gran Teatre del Liceu, que incorpora, a més de les institucions esmentades, el Consell de Mecenatge i la Societat del Gran Teatre del Liceu.

Selecciona activitats infantils
Número d' activitats infantils trobades:3
Octubre 2017
El Jove barber de Sevilla
Espectacles - Entrades
Data: 28/10/2017
Lloc: Gran Teatre del Liceu
Edat: A partir de 6 anys

Nova producció interactiva amb cor infantil

«Figaro qua, Figaro là»..., no és mai a la seva barberia. I, no obstant això, qui no desitjaria tafanejar entre les seves coses? Descobrir els seus trucs i els milers d’objectes que hi amaga? L’autèntic negoci de Figaro està al carrer, a la realitat que l’envolta. Sap manipular amb argúcia i saviesa, amb la subtilesa de la seva ment (com un volcà!) i l’esperit sempre a punt. 

Observacions: 

  • El preu de les entrades varia en funció de les localitats: de 10 fins a 15 €
  • Els Amics de Petit Explorador teniu un descompte de 3 €
Des de 7 €
Novembre 2017
allegro vivace
Espectacles - Entrades
Data: 18/11/2017
Lloc: Petit Liceu a Sant Cugat
Edat: A partir de 8 anys

Amb l’espectacle Allegro Vivace, Joan Font (Comediants) apropa nens i nenes al món de l'òpera d’una manera original i divertida.

Una noia, en el seu afany de trobar un local abandonat on poder celebrar, juntament amb els seus col·legues, una festa màquina, s’aventura dins d'una mena de magatzem que ha estat tancat durant molts anys. Allà es troba, de manera sobtada, amb un curiós i teatral personatge, Vivace. Aquest li explicarà que és l’encarregat de guardar aquell magatzem amb els tresors de l’òpera.

La noia, molt afeccionada a la música i coneixedora de les noves tendències musicals (Techno, Trip-Hop, Ska, Progressive, etc.), manifesta a Vivace el seu desconeixement sobre òpera; desconeixement, per altra banda, similar al de Vivace sobre les noves tendències musicals. Vivace i la noia, però, tenen un denominador comú: la seva passió per la música.

OBSERVACIONS

  • Espectacle cantat en català.
  • El preu de les entrades varia en funció de les localitats: de 10 fins a 15 €
  • Els Amics de Petit Explorador teniu un descompte de 3 €
Des de 7 €
Desembre 2017
la flauta màgica
Espectacles - Entrades
Data: 02/12/2017
Lloc: Gran Teatre del Liceu
Edat: A partir de 6 anys

Les aventures de l'ocellaire Papageno

L’ocellaire Papageno ens explica les extraordinaries aventures que viu al costat del seu amic, el príncep Tamino. Junts volen rescatar la princesa Pamina, filla de la Reina de la Nit, a qui el malvat Sarastro ha fet presonera.

Adaptació per al públic infantil feta pels Comediants de La flauta màgica de Mozart. Un clàssic del Petit Liceu amb una escenografia llampant i molt atractiva que han vist més de 380.000 espectadors 

Observacions: 

  • El preu de les entrades varia en funció de les localitats: de 10 fins a 15 €
  • Els Amics de Petit Explorador teniu un descompte de 3 €
Des de 7 €
<< Activitats infantils anteriors
Següents activitats infantils >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit explorador © 2017 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com