CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
Palau de la Música Catalana
Descripció

Palau de la Música Catalana un lloc meravellós per a fer turisme amb nens a Barcelona. El Palau de la Música ofereix visites guiades a l'edifici. Fabulosa construcció modernista de Lluís Domènec i Montaner. I pels més petits una bonica manera de fer turisme és conèixer el Palau de la Música de la ma dels concerts de música per a nadons, embarassades, nens petits i nens més grans que s'ofereixen al Palau.

Podreu gaudir de l'acustica del Palau, observar la seva arquitectura i alhora relaxar-vos del que potser un dia de turisme a la ciutat de Barcelona amb nens.

Al Petit Explorador teniu tota la programació de concerts de música per nadons i nens petits i nens més grans al Palau de la Música Catalana i completar les visites turístiques a Barcelona amb els nens.

Selecciona activitats infantils
Número d' activitats infantils trobades:9
Març 2018
Visitem i experimentem el Palau
Tallers per festes
Data: 18/03/2018
Lloc: Palau de la Música Catalana a Barcelona
Edat: de 5 a 10 anys

Taller musical infantil i concert per a nens al Palau de la Música Catalana. Visita turística guiada pel Palau de la Música i concert musical. Taller infantil a Barcelona amb concert musical. La Barcelona modernista al Palau
Des de 3 €
Les músiques del món
Espectacles - Entrades
Data: 18/03/2018
Lloc: Palau de la Música Catalana a Barcelona
Edat: A partir de 6 anys

Concert musical al Palau de la Música. Teatre musical al Palau de la Música Catalan. Teatre infantil amb música de violins, trompetes, guitarres, flautes, trombons, maraques, balaïques, djdjeridús i cantants a capela. Escenografia per viatjar pel món.
Des de 11 €
Abril 2018
Jazz en viu
Espectacles - Entrades
Data: 08/04/2018
Lloc: Palau de la Música Catalana a Barcelona
Edat: A partir de 8 anys

Entrades per escoltar Jazz infantil. Taller de música infantil al Palau de la Música. Programació de jazz infantil per descobrir amb els nens el swing. Concert infantil al Palau de la Música Catalana. Entrades teatre infantil
Des de 15 €
Clàssica de tots els temps
Espectacles - Entrades
Data: 21/04/2018
Lloc: Palau de la Música Catalana a Barcelona
Edat: de 0 a 5 anys

Sota el mestratge d’un gran mestre de cerimònies descobrirem el so del silenci, sonoritats del món que ens envolta i molta música de tots els temps. Des de Mozart, Bach i Monteverdi fins al so d’un ocell. Una proposta de gran sensibilitat artística i de molta proximitat amb els intèrprets, pensada perquè els infants gaudeixin d’un dels seus primers concerts en un ambient de silenci i escolta molt especial.

Paulo Lameiro, músic, pedagog i director d’aquest projecte ha estat un pioner a nivell internacional pel que fa a la producció de concerts per a nadons. L’objectiu principal dels seus concerts és oferir una experiència d’intercanvi i complicitat entre nadons, acompanyants i intèrprets perquè a partir del silenci petits i grans descobrim el plaer d’escoltar música de qualitat interpretada en directe. Espectacle Guanyador del premi Year! 2013 

Avís important:

  • Els nadons i infants han d'anar acompanyats d'un adult.
  • El nadó també necessita comprar la seva entrada. 
  • Concert sense numerar
Des de 11 €
Maig 2018
abans de neixer al Palau
Espectacles - Entrades
Data: 18/05/2018
Lloc: Palau de la Música Catalana a Barcelona

Teatre musical per a embarassades. Un espectacle musical, tipus concert i taller per a embarrassades que ens porta en un viatge sonor a la mare i el nadó abans de nèixer reforçant el vincle mare - nadó.
Des de 14 €
Flamenkat
Espectacles - Entrades
Data: 19/05/2018
Edat: A partir de 6 anys

Flamenc per a nens i grans al Palau de la Música. Un espectacle de ball i música de flamenc per a nens. Espectacle infantil que representa la cultura, els sentiments i la història del flamenc per a nens. Dansa i música al Palau per a nens
Des de 11 €
Bim bom nadons
Espectacles - Entrades
Data: 19/05/2018
Lloc: Sala “Petit Palau”
Edat: de 0 a 1 anys

Nadons al Palau de la Música, taller espectacle per a nadons a Barcelona. Música per a nadons fins a 1 any al Palau de la Música. Cançons per a nadons, sons i ritmes per a despertar l´oïda dels nadons. Música i espectacle per la mare i el nadó.
Des de 6 €
Zig zag passets al Palau
Espectacles - Entrades
Data: 20/05/2018
Lloc: Sala “Petit Palau”
Edat: de 1 a 2 anys

Concert familiar al Palau de la Música. Cançons, balls, jocs i espectacle musical per a nens d´1 a 2 anys. Música per a petitons al Palau de la Música Catalana. Espectacle musical infantil amb balls i cançons catalanes de Kamalundu.
Des de 6 €
Juny 2018
Colors i més colors
Espectacles - Entrades
Data: 02/06/2018
Lloc: Palau de la Música Catalana a Barcelona
Edat: A partir de 6 anys

A partir de l’univers arquitectònic i musical d’un dels grans intel·lectuals del Modernisme català, farem un recorregut per la història de la música recreant a través de projeccions de mapping diversos espais emblemàtics presents a la vida o a l’imaginari de Lluís Domènech i Montaner.

Lluís Domènech i Montaner va ser un gran aficionat a la música i un dels arquitectes catalans més universals. Com a historiador i polític humanista compromès amb el seu país, va redescobrir algunes de les esglésies més importants de l’art romànic català, com l’església de Sant Climent de Taüll a la vall de Boí.

Des de 11 €
<< Activitats infantils anteriors
Següents activitats infantils >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit Explorador © 2018 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com