CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
Palau de la Música Catalana
Descripció

Palau de la Música Catalana un lloc meravellós per a fer turisme amb nens a Barcelona. El Palau de la Música ofereix visites guiades a l'edifici. Fabulosa construcció modernista de Lluís Domènec i Montaner. I pels més petits una bonica manera de fer turisme és conèixer el Palau de la Música de la ma dels concerts de música per a nadons, embarassades, nens petits i nens més grans que s'ofereixen al Palau.

Podreu gaudir de l'acustica del Palau, observar la seva arquitectura i alhora relaxar-vos del que potser un dia de turisme a la ciutat de Barcelona amb nens.

Al Petit Explorador teniu tota la programació de concerts de música per nadons i nens petits i nens més grans al Palau de la Música Catalana i completar les visites turístiques a Barcelona amb els nens.

Selecciona activitats infantils
Número d' activitats infantils trobades:5
Maig 2018
abans de neixer al Palau
Espectacles - Entrades
Data: 18/05/2018
Lloc: Palau de la Música Catalana a Barcelona

Teatre musical per a embarassades. Un espectacle musical, tipus concert i taller per a embarrassades que ens porta en un viatge sonor a la mare i el nadó abans de nèixer reforçant el vincle mare - nadó.
Des de 14 €
Flamenkat
Espectacles - Entrades
Data: 19/05/2018
Edat: A partir de 6 anys

Flamenc per a nens i grans al Palau de la Música. Un espectacle de ball i música de flamenc per a nens. Espectacle infantil que representa la cultura, els sentiments i la història del flamenc per a nens. Dansa i música al Palau per a nens
Des de 11 €
Bim bom nadons
Espectacles - Entrades
Data: 19/05/2018
Lloc: Sala “Petit Palau”
Edat: de 0 a 1 anys

Nadons al Palau de la Música, taller espectacle per a nadons a Barcelona. Música per a nadons fins a 1 any al Palau de la Música. Cançons per a nadons, sons i ritmes per a despertar l´oïda dels nadons. Música i espectacle per la mare i el nadó.
Des de 6 €
Zig zag passets al Palau
Espectacles - Entrades
Data: 20/05/2018
Lloc: Sala “Petit Palau”
Edat: de 1 a 2 anys

Concert familiar al Palau de la Música. Cançons, balls, jocs i espectacle musical per a nens d´1 a 2 anys. Música per a petitons al Palau de la Música Catalana. Espectacle musical infantil amb balls i cançons catalanes de Kamalundu.
Des de 6 €
Juny 2018
Colors i més colors
Espectacles - Entrades
Data: 02/06/2018
Lloc: Palau de la Música Catalana a Barcelona
Edat: A partir de 6 anys

A partir de l’univers arquitectònic i musical d’un dels grans intel·lectuals del Modernisme català, farem un recorregut per la història de la música recreant a través de projeccions de mapping diversos espais emblemàtics presents a la vida o a l’imaginari de Lluís Domènech i Montaner.

Lluís Domènech i Montaner va ser un gran aficionat a la música i un dels arquitectes catalans més universals. Com a historiador i polític humanista compromès amb el seu país, va redescobrir algunes de les esglésies més importants de l’art romànic català, com l’església de Sant Climent de Taüll a la vall de Boí.

Des de 11 €
<< Activitats infantils anteriors
Següents activitats infantils >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit Explorador © 2018 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com