CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
MNAT
Descripció

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) és el més antic de Catalunya en la seva especialitat. 

La importància històrica i monumental de Tàrraco i la problemàtica del seu encaix en la Tarragona actual, han conduït al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona a centrar els seus programes de recerca, conservació i difusió en el món romà, el procés de romanització de la Península Ibèrica i el paper de Tàrraco com a capital d'una de les províncies més extenses de l'Imperi romà.

Trobareu diverses acrivitats com: l'organització de diferents programes d'exposicions temporals, cicles de conferències, seminaris, tallers i activitats de reconstrucció històrica, edició de publicacions, realització de programes audiovisuals, etc. amb la voluntat de facilitar una aproximació lúdica, participativa i formativa a una part de la nostra història. 

Un conjunt d'activitats que sota el lema “Un viatge a la cultura romana” vol facilitar el coneixement i la valoració d'un patrimoni - declarat “Patrimoni Mundial” l'any 2000 - que ens apropa a una etapa fonamental de la nostra història.

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona té en el seu projecte educatiu un dels pilars fonamentals de la seva programació, així com un dels eixos centrals del seu ideari, en el sí d’unes actuacions globals de conservació, posada en valor i difusió sobre el patrimoni, del qual en té la responsabilitat.

Telèfon
977 23 62 09
<< Activitats infantils anteriors
Següents activitats infantils >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit Explorador © 2018 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com