CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
La Mama Vaca tallers
  • Agenda activitats infantils. Petit Explorador
Telèfon
93 238 57 79
Adreça electrònica
info@lamamavaca.com
Descripció

La mamavaca, neix de la necessitat de dues mares vocacionals de convertir aquesta vocació en professió, i posar la seva vivència i experiència a l´abast d´altres mares i famílies amb nens i nenes a través de l´oferta de productes, serveis i formació alternatius que cobreixin les necessitats de cada moment de la criança: embaràs, naixement, post-part, puerperi i lactància.

Creiem que La mamavaca cobreix una necessitat fonamental de moltes parelles que seran pares o que ja ho han estat de nens i nenes entre 0 i 3 anys que tinguin la voluntat de seguir una criança natural. La mamavaca els ofereix a tots ells una sèrie de productes poc habituals al mercat convencional, així com el suport i els consells de mares implicades en aquesta temàtica i de professionals externs.

A més, La mamavaca també vol donar a les famílies i sobretot a les mares que s´ocupen dels seus fills durant la baixa maternal o els primers anys un espai de tertúlia o relax on anar amb els seus petits, ben soles o acompanyades d´altres mares i pares. Espais lliures de fum i de soroll on és agradable donar el pit o dormir a un bebè. En definitiva, La mamavaca és el lloc de trobada de totes aquelles mares que se sentin mamàs molt mamàs…

<< Activitats infantils anteriors
Següents activitats infantils >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit Explorador © 2018 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com