CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
La Capsa de Colors tallers
  • Agenda activitats infantils. Petit Explorador
Telèfon
93 676 33 90
606 695 643
Adreça electrònica
info@lacapsadecolors.com
Descripció

A La Capsa de Colors, oferim  una programació d’activitats trimestrals relacionades amb l’experimentació i l’aprenentatge de les arts plàstiques mitjançant l’experiència personal de cada individu, sigui petit o adult.
Es tracta de sentir-se lliure, de decidir, d’escoltar-se…i d’aprendre a través de l’experiència i interès de cada persona en un espai d’expressió plàstica.

L’objectiu dels espais de La Capsa és respectar ,desenvolupar i potenciar la pròpia creativitat segons les necessitats individuals de cadascí, a través de l’expressió plàstica i puntualment , a partir de diferents propostes i /o materials .

Espai Creatiu de matí: La capsa s’obre a  diferents col·lectius: de criança, escolars, amb NEE, gent gran…  i altres, que  vulguin venir a fer algun taller, aprendre i experimentar en un taller d’arts plàstiques. (La Capsa és un espai accessible a persones amb mobilitat reduïda, i a  persones amb molta mobilitat!:)

Espai creatiu de tardes (extraescolar) obert a totes les edats.

Càpsules creatives i de formació  per adults, sota demanda.

Festes d’aniversari ben creatives.

Si us interessa venir a fer alguna activitat de formació ja sigui per infants o adults, poseu-vos en contacte amb nosaltres, i us oferirem el que més us convingui. 

A La Capsa de Colors també us oferim un Espai d’Artteràpia: Espai de creixement personal per infants i adults a través de les arts plàstiques. Si us interessa treballar a nivell individual algun aspecte a través de les arts plàstiques, demaneu informació sobre la consulta d’Artteràpia.

 

Lleure:

Creiem que el contacte amb la natura és essencial, així que sortim a respirar aire pur de tant en tant, caminar per terreny i en condicions fora de la nostra “zona de comfort”, amb en Quim, de Fita Guies de Muntanya, que té una agenda programada cada cap de setmana per sortir a la natura, conèixer indrets i tornar a casa renovats!

Per a les famílies, oferim sortides familiars un cop al mes (menys hivern), que combinen activitats de creatives i d’observació de la Natura.
 Sortides guiades i activitats a la natura per adults, contacteu amb en Quim, de Fita Guies

<< Activitats infantils anteriors
Següents activitats infantils >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit Explorador © 2018 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com