CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
Hort de la Sinia
  • Agenda activitats infantils. Petit Explorador
Telèfon
977 652212
655 486115
Adreça electrònica
sinia@riugaia.cat
Descripció

“L’Hort de la Sínia”, és una finca agroecològica que porta més de 15 anys en funcionament i que s’ha dedicat, fonamentalment, a l’educació ambiental i a la formació per fer arribar a nens i adults el món de l’hort, de les plantes medicinals, de la funció de les abelles, de la riquesa de l’entorn natural. Per tant, és un espai multifuncional: Espai de Natura i Espai de Benestar.

I és des d’aquesta perspectiva que encaixa la idea de programar una sèrie de tallers amb la intenció de donar a conèixer els productes que ens dona l’hort a la cada estació (verdures, hortalisses, fruites, flors i plantes medicinals) i com cuinar-los, per aprofitar millor les seves propietats i qualitats, en el cas dels Tallers de Cuina de les Estacions; o de quina manera podem alleugerir malalties que patim o els seus símpotmes mitjançant preparats naturals en el cas dels Tallers de Remeis Casolans, o, senzillament, descobrir i experimentar els beneficis que ens aporta l’espígol en el Taller d’Espígol.

El nostre interés per un oferir un espai en que les persones puguin estar en contacte directe amb la natura i gaudeixin dels seus beneficis, i puguin introduir petits canvis en el seu dia a dia ens fa programar els Tallers d’Hàbits Saludables; així com un seguit d’activitats específiques per a cada estació, per sentir-nos enHarmonia amb les Estacions.

Selecciona activitats infantils
Número d' activitats infantils trobades:1
Abril 2018
nena al hort
Excursions i Natura
Data: 30/04/2018
Edat: de 3 a 14 anys

Tallers mediambientals per grups! A l´hort d´en Joan es poden fer molts tallers i activitats per a nens, tant a nivell de famílies com per a grups més grans.
Des de 9 €
<< Activitats infantils anteriors
Següents activitats infantils >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit Explorador © 2018 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com