CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
eXplorium Serveis Educatius
Descripció

eXplorium organitza tallers de ciències (matemàtiques, física, química, biologia…) i de tecnologia, programació i robòtica amb la intenció d’aprendre a investigar, ser curiosos i autocrítics en tot el que ens envolta, d’una forma creativa i divertida.

Telèfon
931584871
644 299 585
Adreça electrònica
info@explorium.cat
Selecciona activitats infantils
Número d' activitats infantils trobades:2
Juny 2017
Colònies Científiques i Tecnològiques per a nens i joves
Casals i colònies
Data: 25/06/2017
Edat: de 7 a 16 anys

Arribem al tercer trimestre i ja ens queden ben a prop les colònies d’estiu 2017. Viurem moltes aventures noves, superarem molts reptes i gaudirem molt! Ens movem, novament, fins a la Solsona.

Per aquest any tenim moltes novetats! Dividim les colònies en dos torns:

  • Juràssic Camp: 25 juny- 2 juliol. Els joves d’ESO tindran molts projectes per fer grans construccions i sistemes tecnològics. Ens posarem les piles per dissenyar, muntar i perfeccionar tot allò que ens proposem al nostre Juràssic Camp!
  • Tiranociencius reX: 9-16 juliol. Ens esperen un munt d’experiments divertidíssims per nens de primària de química, matemàtiques, biologia, física, tecnologia... La barreja perfecta per custodiar el tresor més preuat de la zona. Serem capaços de superar tots els reptes?

Durant el dia farem activitats de matí, tarda i nit però també disposarem de estones lliures abans i després dels àpats . Algunes de les coses que farem:

  • Treballs tecnològics per projectes, utilitzant eines d’electrònica i robòtica
  • Experiments de ciències on els nens i nenes s’hauran “d’embrutar les mans”
  • Jocs d’aigua
  • Excursions al gorg
  • ... i molt més!

El preu inclou: monitoratge, material, allotjament  i pensió completa però no el desplaçament fins la casa. Allà els nens, nenes i joves conviuran les 24h amb l’equip de monitors/es. 

*Hi ha descomptes per 2n i 3r germà. També hi ha beques per persones de baixa renda. Per a més detalls referents a les colònies d’estiu ompliu el formulari de contacte.  

Des de 351 €
Casal Científic i Tecnològic
Casals i colònies
Data: 26/06/2017
Edat: de 6 a 11 anys

Al casal Científic i Tecnològic cada dia ens dividim en dos grups d’edat (petits i grans). Dediquem unes hores al projecte de tecnologia setmanal i unes altres a les activitats de ciència. Entre les activitats fem una pausa per esmorzar.

Els casals estan plantejats per setmanes, i en cadascuna d’elles, les activitats seran diferents:

L’hortet: Què podem fer amb tot el que podem plantar a l’hort? Podem tenyir la roba? I fer medicines? Estudiem les possibilitats que ens ofereixen els aliments en aquest projecte.

Ens movem amb l’electricitat: Sabem què és un circuit elèctric? Les persones tenim corrent elèctric? Veurem de quina manera es pot generar electricitat i comprovarem quins materials poden conduir electricitat i quins la repel·len.

L’art a les nostres mans: Podem combinar l’art de la pintura, o una dansa amb la tecnologia? La ciència i l’art van de la mà? Totes aquestes preguntes seran resoltes en aquest projecte on veurem de quina manera la creativitat i l’art estan molt vinculats amb el món científic.

Cap amunt i cap avall: forces i gravetat: Quines forces podem controlar i quines no? Si deixem caure una síndria i una taronja des d’un primer pis, què caurà abans? Veurem quines forces actuen sobre els cossos i veurem quina força és la que ens fa tocar de peus a terra.

La ciència de la màgia: Podem explicar un truc de màgia per mitjà de les matemàtiques? Il·lusionisme o ciència? Voleu saber-ne més? En aquest projecte aprendrem ciències i tecnologia amb molta màgia. 

 

Per a més detalls referents al casal d’estiu ompliu el formulari de contacte!

Des de 61 €
<< Activitats infantils anteriors
Següents activitats infantils >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit explorador © 2017 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com