CERCA DIRECTA ACTIVITATS PER ...
eXplorium Serveis Educatius
Descripció

eXplorium organitza tallers de ciències (matemàtiques, física, química, biologia…) i de tecnologia, programació i robòtica amb la intenció d’aprendre a investigar, ser curiosos i autocrítics en tot el que ens envolta, d’una forma creativa i divertida.

Telèfon
931584871
644 299 585
Adreça electrònica
info@explorium.cat
Properes activitats
Número resultats trobats:3
Març 2017
Salida Científica en Familia
Escapades
Data: 04/03/2017

Diuen que la curiositat mai marxa del nostre cap, tinguem sis o noranta-sis anys! Per tant, us convidem a tota la família a passar amb nosaltres un cap de setmana ple d’activitats per resoldre aquells “per quès” que us ronden pel cap.

Marxarem els dies 4 i 5 de març a una casa de colònies per posar-nos "mans a la obra" amb nous reptes i experiments per a petits, mitjans i grans. La ciència i la tecnologia, com sempre, ens donaran un cop de mà!

Programa d'activitats:

  • Durant tot el dissabte hi haurà activitats! Algunes les farem tots junts pares i nens i d'altres seran per grups d'edats.
  • Diumenge al matí farem l'última activitat i després de dinar anirem d'excursió per conèixer la zona!

El preu inclou:

  • Monitoratge durant els dos dies
  • Tots els àpats
  • L'estada
  • El material
  • No inclou el transport fins a la casa de colònies.

Famílies, us hi esperem! 

Des de 146 €
Abril 2017
Colònies de Setmana Santa ESO
Casals i colònies
Data: 09/04/2017

Aquesta Setmana Santa trenquem amb la rutina! Marxem uns dies a la natura amb amics i amigues, però envoltats de noves activitats i reptes. La química, la biologia, les matematiques, la física i la tecnologia deixaran de ser assignatures per convertir-se en missatges encriptats, erupcions volcàniques, tirs parabòlics amb catapultes... Una fantàstica manera d'acabar el segon trimestre! 

El dia 9 d'abril al dia 12 dormirem i menjarem a Can Rabassa, a Vilanova del Vallès. Totes les activitats estan pensades per nois i noies de la ESO. 

Us hi esperem! 

Des de 160 €
Sortida Científica en Família
Casals i colònies
Data: 09/04/2017

La tornada del bon temps és només una excusa per marxar cap a la casa de colònies a fer nous experiments! Substàncies, engranatges, lupes, metres, motors i cordes són una petita part de tot el material que necessitarem per superar els nous reptes i enigmes. Amb la ciència i la tecnologia, res ens podrà aturar!

El dia 9 d'abril marxarem amb les motxilles cap a Can Rabassa i ens hi quedarem tres nits, fins el dia 12. Les activitats estan sempre basades amb el joc i l’experimentació, fugint de les classes magistrals.

Totes les activitats estan pensades per nens i nenes de 1r a 6è de primària.

No us ho perdeu!

Des de 160 €
<< Activitats anteriors
Següents activitats >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit explorador © 2017 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com