CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
Circ Cric
  • Agenda activitats infantils. Petit Explorador
Telèfon
93 318 26 50
Adreça electrònica
info@circcric.com
Descripció

El Festival Circ Cric avança any rere any amb novetats i una programació divertida i alegre per a tota la família. De la mà de l´equip de Tortell Poltrona, el festival Circ Cric dona un aire diferent al Montseny.

Una programació completa, amb espectacles de circ cada diumenge, fires durant la setmana i música i teatre per a tots els públics, s´acompanyen amb una carpa gastronòmica al bell mig del Parc Natural del Montseny.

Festival Internacional de Pallasses, creat fa uns anys pel Tortell Poltronia i la Pepa Plana, tota una aproximació a la comicitat femenina, acosteu-vos-hi!

El festival Circ Cric se celebra del 5 d´abril al 13 de juliol del 2014, i tenim diferents activitats que podeu comprar amb descompte a través de la nostra web, aprofiteu!

Destaquen aquest any al Festival Circ Cric del Montseny els següents espectacles de pallasos:

  • Bemoll Sostingut, unespectacle de música, poesia, circ i pallassos tots els diumenges
  • La caixa màgica de la improvisació
  • Cabaret elegance
  • Fira de Pallasses
  • Matí de pallasses
  • Fira d´espectacles

Els  nens  de  3  a  12  anys,  paguen  tarifa  de  nens,  els  menors  de  3  anys  paguen  1  €  en  concepte d´assegurança. Si veniu al vespre entrareu amb la caiguda del sol i sortireu amb el cel ple d´estrelles!

Per accedir al Circ Cric, ho podreu fer mitja hora abans de l´inici de l´espectacle.  Està prohibit entrar begudes al recinte Circ Cric.  Hi ha un servei de bar, la carpa cuinetes, la cantina del circ cric i els diumenges després de la funció podeu dinar allà mateix.

Per arribar a Sant Esteve en transport públic, agafeu el tren Renfe fins a Palautordera i allà agafeu el bus fins a Sant Esteve de Palautordera. En cinc minuts de passejada arribareu a la seu del Circ Cric.

Selecciona activitats infantils
Número d' activitats infantils trobades:1
Juliol 2017
descompte
Espectacles - Entrades
Data: 02/07/2017
Lloc: Carpa Circ Cric
Edat: de 3 a 12 anys

La 8a edició del Festival Circ Cric celebra enguany 20 anys al Montseny

GARRANYICSTORTELL POLTRONA I CIRC CRIC
Diumenges 25 de juny Diumenge 2 de juliol12:00 h

Garranyics i garranyecs... Al nostre món tot grinyola per aquí i per allà, i nosaltres volem aturar el temps! Contrastos i en-contres, entre el passat i el futur, entre el real i l'imaginari, entre el talentós i el sapastre. Una reflexió de les dislèxies dels nostres temps.El món que amaga la natura, de personatges de faules, si som capaços de contemplar-lo, ens transporta a un estadi imagi-nari d'equilibri i bellesa.El món dels pallassos: tot l'aspecte terrenal, actual, reflex del nostre dia a dia, amb totes les contradiccions i fruit d'una so-cietat que s'adapta com pot al corrent que li toca viure i cerca sobreviure. Un espectacle per a tots els públics per gaudir de les proeses dels artistes de circ en el marc d'un ambient de bosc i amb textos que conduiran les diferents seqüències

CIRC I NATURA, UNA MÀGICA AVENTURA! PASSEJADA I ESPECTACLE
Diumenges 25 de junyDiumenge 2 de juliol

10:30 h – 12:00 h: El Bosc també és un Circ! A càrrec d'ADEMC - Itineraris Pedagògics
Ruta guiada pels boscos del voltant del Circ Cric per descobrir la relació entre circ i natura
12:00 h: GarranyicsÀ càrrec de Tortell Poltrona i Circ CricUna divertida estada al Montseny, tot gaudint del Circ Cric i de la natura que l'envolta


CONCERT FAMILIAR D'INAUGURACIÓ AMB ELS AMICS DEL CIRC CRICALBERT PLA, JOAN GARRIGA, JUDIT FARRÉS, RAÜL REFREE, MARIA RODÉS, IVAN TELEFUNKEN I TORTELL POLTRONA. Amb l'acompanyament musical de Kquimi Saigi, Cesc Miralta i Marc Miralta
Dissabte 15 d'abril 18:00 h

Els Amics del Circ Cric ens tornem a trobar avui per donar la benvinguda al Festival d'enguany amb un concert familiar i especial on cantarem les cançons que ens agradaven de petits i les que hem après de grans. Compartirem també cançons del repertori de cadascú i les farem nostres. Ens hi acompanyeu i canteu amb nosaltres?

 

Diumenge 7 de maig

FIRA D'ESPECTACLES I ACTIVITATS 
11:00 h – 19:00 h Carpes i exteriors del Cric
Tot un dia ple d'espectacles de circ, tallers, jocs, música, petites passejades, de sorpresa en sorpresa, tot un festival dins el festival!Servei de menjar i beure durant tot el dia a la cantina del circ.
MESTRE DE CERIMÒNIES: PEP CALLAU 
Com ja és tradicional quan arribeu, el mestre de cerimònies us donarà la benvinguda i farà que la vostra estada al Circ Cric sigui sorprenent i divertida.

 

Diumenge 4 de juny

FIRA D'ESPECTACLES I ACTIVITATS 
11:00 h – 19:00 h Carpes i exteriors del Cric
Servei de menjar i beure durant tot el dia al Restaurant Can Marc
Vine a passar el dia amb nosaltres al bell mig del Parc del Montseny!!! Hi trobareu de tot, espectacles de circ tota mena i mida, tallers, jocs, música, petites passejades... DE TOT i A TOTA HORA!! 
MESTRE DE CERIMÒNIES:SABANNI 
Com ja és tradicional quan arribeu unmestre de cerimònies us donarà la benvinguda i ens farà que l' estada al Circ Cric sigui fantàstica i sorprenent.

Des de 6 €
<< Activitats infantils anteriors
Següents activitats infantils >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit explorador © 2017 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com