CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
CCCB. Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
  • Agenda activitats infantils. Petit Explorador
Telèfon
93 306 41 00
Adreça electrònica
info@viuelteatre.com
global@cccb.org
Descripció

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona acull exposicions fixes dedicades a diversos estils artísitic des de la fotografia a l´escultura, passant per la pintura o els frescos.
Ofereix activitats educatices per centres escolars.

CCCB 

Després de gairebé 20 anys de programació continuada, el CCCB s’ha convertit i consolidat en un referent respectat; un pol d’atracció cultural i creativa per a la ciutat de Barcelona, per al conjunt de Catalunya, d’Espanya i a escala internacional. El CCCB ha confirmat una voluntat de ser lloc de producció i de creació a més d’exhibició, i ha aplegat un gran nombre d’actors culturals i d’usuaris compromesos. Uns i altres convençuts que la cultura és un bé de primera necessitat.

Els nostres públics, tan diversos com la nostra oferta cultural, han comprovat que el CCCB proposa una programació de qualitat, amb plena llibertat creativa, sense dogmatismes, atenta asensibilitats diverses, amb un punt d’eclecticisme, amb estil propi però sense pretendre imposar tendències, amb voluntat de generar debat i de projectar una mirada crítica en el moment present. Considerant l’exigència de qualitat com un element irrenunciable. Mantenint-se en tot moment fidel a dos trets definitoris: la vocació urbana i la qualitat cultural.

El CCCB és, alhora, lloc d’experimentació amb llenguatges i codis artístics; àgora per al diàleg entre el món acadèmic i la ciutadania; escenari per a la innovació de grups i creadors, i laboratori obert al canvi cultural en marxa.

Al CCCB sempre hi ha una proposta interessant. Veniu i comproveu-ho!

<< Activitats infantils anteriors
Següents activitats infantils >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit Explorador © 2018 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com