CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
Catalunya en miniatura - Bosc Animat
  • Agenda activitats infantils. Petit Explorador
Telèfon
936 89 09 60
Adreça electrònica
info@catalunyaenminiatura.com
Descripció

Parc d'atraccions a prop de Barcelona, a Torroelles de Llobregat. El parc de Catalunya en Miniatura és una opció per a gaudir de la natura a l'aire lliure amb la família. Catalunya en Miniatura són un conjunt de monuments i maquetes a escala 1:25 sobre la realitat cultural i artística de Catalunya que abarca totes les províncies, Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

Complementant el parc de Catalunya en Miniatura podeu trobar un Parc de Tirolines, Bosc Animat. Per accedir al Bosc Animat és necessari comprar l'entrada per Catalunya en Miniatura. En comprar aquesta entrada al Bosc Animat ja teniu coberta l'entrada al parc de Catalunya en Miniatura. 

A banda disposeu d'espais verds per portar el vostra propi picnic i gaudir d'un dia de natura o bé d'espais  de restauració de diferent tipus per fer un break i menjar alguna cosa.

El parc de Catalunya en Miniatura és una bona opció tant per a famílies com per a celebracions d'aniversaris o bé sortides escolars. A més amb la combinació del Parc d'Aventures de tirolines Bosc Animat els grans també endur-vos una bona experiència.

 

<< Activitats infantils anteriors
Següents activitats infantils >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit Explorador © 2018 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com