CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
Barcelino rutes
  • Agenda activitats infantils. Petit Explorador
Telèfon
+34 661 26 36 24
Adreça electrònica
ruth-simma@gmx.de
Descripció

Molt abans que existissin els nostres pares i avis, ja vivien altres persones aquí ... Així és com l´empresa Barcelino rutes vol oferir-vos activitats i rutes guiades per Barcelona.

Però com vivien? Saps què s´utilitzava com a plat per menjar? Voleu veure a on anaven els barcelonins per esmolar els seus ganivets? Voleu veure la font més antiga de Barcelona?  Fem junts un viatge en el temps al barri medieval més gran d´Europa i busquem toros, unicorns i les llegendes de Barcelona entre els anys 500 i 1500. ... És important conèixer el passat, per entendre el present.

A través del joc, els enigmes i les històries passajem per la Barcelona medieval.

Si voleu les nostres guies, del Petit Explorador, també ens ofereixen magnífiques rutes guiades per conèixer la nostra ciutat. La Barcelona romana, la Barcelona clàssica, la Barcelona moderna, la Barcelona de Gaudí, ... caminant o en autocar, ens desplacem pels racons de la nostra ciutat per conèixer la seva història, els seus monuments i arquitectura. Les rutes que ofereim des del Petit Explorador, estan sempre pensades en els nens, i per tant en funció del vostre grup adaptem les rutes a les edats que convinguin. Es poden fer rutes pels més petits des de 4 anys fins a batxillerat, on descobrim els secrets de ciutats com Girona o la Tarragona medieval.

<< Activitats infantils anteriors
Següents activitats infantils >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit Explorador © 2018 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com