CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
Palau de la Música Catalana a Barcelona
C/ Palau de la Música 4-6 , BARCELONA BCN , BARCELONA , 08003 , ESPAÑA
Descripció

Edifici emblemàtic de Barcelona que destaca per la seva arquitectura tant exterior com interior. Al Palau de la Música Catalana trobareu cada temporada un cicle de concerts per a nens i nenes, fins i tot per aquells que encara esteu a la panxa de la mare!

El Palau de la Música Catalana acull fins al mes de maig un ventall de propostes per compartir en família grans experiències musicals

La temporada 2016-17: 

  • Cobla 2.0
  • Simfònic ara!
  • Les músiques del món
  • Jazz en viu... Swing!
  • Kantikipugui al Palau 
  • Flamenkids
  • Funcions per a nadons 

Concerts Familiars al Palau és el cicle de programació estable que el Palau ofereix des de fa dotze temporades a fi de facilitar l’experiència musical compartida entre pares, mares, fills, filles, avis, néts, germans..., tot creant un moment lúdic en un entorn irrepetible. 

Selecciona activitats infantils
Número d' activitats infantils trobades:6
Març 2018
Visitem i experimentem el Palau
Tallers per festes
Data: 18/03/2018
Lloc: Palau de la Música Catalana a Barcelona
Edat: de 5 a 10 anys

Taller musical infantil i concert per a nens al Palau de la Música Catalana. Visita turística guiada pel Palau de la Música i concert musical. Taller infantil a Barcelona amb concert musical. La Barcelona modernista al Palau
Des de 3 €
Les músiques del món
Espectacles - Entrades
Data: 18/03/2018
Lloc: Palau de la Música Catalana a Barcelona
Edat: A partir de 6 anys

Concert musical al Palau de la Música. Teatre musical al Palau de la Música Catalan. Teatre infantil amb música de violins, trompetes, guitarres, flautes, trombons, maraques, balaïques, djdjeridús i cantants a capela. Escenografia per viatjar pel món.
Des de 11 €
Abril 2018
Jazz en viu
Espectacles - Entrades
Data: 08/04/2018
Lloc: Palau de la Música Catalana a Barcelona
Edat: A partir de 8 anys

Entrades per escoltar Jazz infantil. Taller de música infantil al Palau de la Música. Programació de jazz infantil per descobrir amb els nens el swing. Concert infantil al Palau de la Música Catalana. Entrades teatre infantil
Des de 15 €
Clàssica de tots els temps
Espectacles - Entrades
Data: 21/04/2018
Lloc: Palau de la Música Catalana a Barcelona
Edat: de 0 a 5 anys

Sota el mestratge d’un gran mestre de cerimònies descobrirem el so del silenci, sonoritats del món que ens envolta i molta música de tots els temps. Des de Mozart, Bach i Monteverdi fins al so d’un ocell. Una proposta de gran sensibilitat artística i de molta proximitat amb els intèrprets, pensada perquè els infants gaudeixin d’un dels seus primers concerts en un ambient de silenci i escolta molt especial.

Paulo Lameiro, músic, pedagog i director d’aquest projecte ha estat un pioner a nivell internacional pel que fa a la producció de concerts per a nadons. L’objectiu principal dels seus concerts és oferir una experiència d’intercanvi i complicitat entre nadons, acompanyants i intèrprets perquè a partir del silenci petits i grans descobrim el plaer d’escoltar música de qualitat interpretada en directe. Espectacle Guanyador del premi Year! 2013 

Avís important:

  • Els nadons i infants han d'anar acompanyats d'un adult.
  • El nadó també necessita comprar la seva entrada. 
  • Concert sense numerar
Des de 11 €
Maig 2018
abans de neixer al Palau
Espectacles - Entrades
Data: 18/05/2018
Lloc: Palau de la Música Catalana a Barcelona

Teatre musical per a embarassades. Un espectacle musical, tipus concert i taller per a embarrassades que ens porta en un viatge sonor a la mare i el nadó abans de nèixer reforçant el vincle mare - nadó.
Des de 14 €
Juny 2018
Colors i més colors
Espectacles - Entrades
Data: 02/06/2018
Lloc: Palau de la Música Catalana a Barcelona
Edat: A partir de 6 anys

A partir de l’univers arquitectònic i musical d’un dels grans intel·lectuals del Modernisme català, farem un recorregut per la història de la música recreant a través de projeccions de mapping diversos espais emblemàtics presents a la vida o a l’imaginari de Lluís Domènech i Montaner.

Lluís Domènech i Montaner va ser un gran aficionat a la música i un dels arquitectes catalans més universals. Com a historiador i polític humanista compromès amb el seu país, va redescobrir algunes de les esglésies més importants de l’art romànic català, com l’església de Sant Climent de Taüll a la vall de Boí.

Des de 11 €
<< Activitats infantils anteriors
Següents activitats infantils >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit Explorador © 2018 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com