L´Auditori de Barcelona
CERCA DIRECTA ACTIVITATS PER ...
L´Auditori de Barcelona
Lepant, 150 , BARCELONA BCN , BARCELONA , 08003 , ESPAÑA
Descripció

L´Auditori de Barcelona és un espai magnífic per gaudir de la música en família.

Des de la seva fundació, l´Auditori de Barcelona ha volgut ser pioner en l´acostament de la música als nadons i als més petits de la casa. La seva programació ha estat elaborada per atreure els nens i les nenes des de la seva primera infancia fins a la joventut. Els concerts son molt participatius i en funció de l´edat introdueixen diferents mètodes per mantenir l´atenció del nadó, com poden ser els balls i la seva vestimenta, la il·luminació, les imatges projectades i els presentadors. Amb aquest conjunt d´elements aconsegueixen mantenir l´atenció dels nadons durant gairebé 1hora, provocant tot un conjunt de sensacions i emocions que de ben segur tothom s´endu a casa.

A banda, trobareu que hi ha diversos concerts que es poden complementar amb un taller previ. Els tallers previs ofereixen als nens, nenes i perquè no, també als pares i mares, l´ocasió de conèixer els instruments i endinsar-se en algunes parts de l´obra musical. Els tallers es fan amb un nombre reduit de families i amb els llums oberts. Els locutors o presentadors expliquen amb paraules i imatges entenedores el significat d´una obra musical, les seves parts, els instruments que hi participen, ... la fan a trossets perquè tots la puguem conèixer.

Durant la temporada 2013-2014 l´Auditori de Barcelona presenta els següents concerts:

  • Sona Bach
  • Somnis de músic - Somnis d´una nit d´estiu
  • Ma, me, mi, ... Mozart
  • Tifònics
  • Band-re-vent-tant
  • Orquestra´t
  • Els colors del metall
  • Vooox
  • Un pont de cançons

Una programació molt musical perque pogueu gaudir amb els nadons de la casa a l´Auditori de Barcelona

Properes activitats
Número resultats trobats:1
Novembre 2016
Band-re-vent-tant
Espectacles - Entrades
Data: 05/11/2016
Lloc: L´Auditori de Barcelona
Edat: A partir de 5 anys

Des del Petit Explorador regalem 1 pack de 4 entrades perquè gaudiu en família del espectacle Band-re-vent-tant del dia 5 novembre a les 12:30h!!!

Per poder participar en el sorteig només heu d'escriure una valoració en aquesta fitxa explicant-nos si el vostre fill sap tocar algun instrument.

Band-re-vent-tant:

Instruments que volen pels aires, una pluja de partitures, batalles musicals sobre l’escenari i fins i tot músics trapezistes... Veniu a veure com la coreògrafa Sol Picó ha capgirat la Banda Municipal de Barcelona i descobriu la sonoritat d’aquesta formació.  

A les 10h xerrada prèvia al concert familiar en què es donaran eines per aprofitar-lo al màxim. Per accedir al taller cal haver comprat l’entrada pel corresponent concert. 

Preparació del concert: 

Activitat gratuïta (imprescindible haver comprat l'entrada pel corresponent concert) destinada al públic familiar amb nens d'edats a partir de 5 anys. L'objectiu és ajudar a compartir el gaudi, la vivència i el coneixement de la música, treballant diferents propostes i activitats per a fer abans i després dels concerts. Aquesta sessió serà dirigida per una pedagoga que durant 30 minuts i a partir de diferents recursos, ens farà suggeriments d'escolta i ens donarà informacions del repertori.

Observacions sorteig:
- Podeu participar fins al dia 27 d'octubre.
- El guanyador sera la valoració que coincideixi amb el número del sorteig de la once. Solament s'admmitira una participació per usuari. 
- El guanyador rebrà un email amb tota la informació.

Molta sort a tothom! 

Des de 8 €
<< Activitats anteriors
Següents activitats >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit explorador © 2015 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com