CERCA DIRECTA ACTIVITATS PER ...
L´Auditori de Barcelona
Lepant, 150 , BARCELONA BCN , BARCELONA , 08003 , ESPAÑA
Descripció

L´Auditori de Barcelona és un espai magnífic per gaudir de la música en família.

Des de la seva fundació, l´Auditori de Barcelona ha volgut ser pioner en l´acostament de la música als nadons i als més petits de la casa. La seva programació ha estat elaborada per atreure els nens i les nenes des de la seva primera infancia fins a la joventut. Els concerts son molt participatius i en funció de l´edat introdueixen diferents mètodes per mantenir l´atenció del nadó, com poden ser els balls i la seva vestimenta, la il·luminació, les imatges projectades i els presentadors. Amb aquest conjunt d´elements aconsegueixen mantenir l´atenció dels nadons durant gairebé 1hora, provocant tot un conjunt de sensacions i emocions que de ben segur tothom s´endu a casa.

A banda, trobareu que hi ha diversos concerts que es poden complementar amb un taller previ. Els tallers previs ofereixen als nens, nenes i perquè no, també als pares i mares, l´ocasió de conèixer els instruments i endinsar-se en algunes parts de l´obra musical. Els tallers es fan amb un nombre reduit de families i amb els llums oberts. Els locutors o presentadors expliquen amb paraules i imatges entenedores el significat d´una obra musical, les seves parts, els instruments que hi participen, ... la fan a trossets perquè tots la puguem conèixer.

Durant la temporada 2013-2014 l´Auditori de Barcelona presenta els següents concerts:

  • Sona Bach
  • Somnis de músic - Somnis d´una nit d´estiu
  • Ma, me, mi, ... Mozart
  • Tifònics
  • Band-re-vent-tant
  • Orquestra´t
  • Els colors del metall
  • Vooox
  • Un pont de cançons

Una programació molt musical perque pogueu gaudir amb els nadons de la casa a l´Auditori de Barcelona

Properes activitats
Número resultats trobats:6
Abril 2017
Bach
Espectacles - Entrades
Data: 01/04/2017
Lloc: L´Auditori de Barcelona
Edat: A partir de 2 anys

Descobriu la música de Johann Sebastian Bach de la mà del saxofonista Llibert Fortuny. Un passeig amb amics durant el qual podreu escoltar els hits d’aquest geni del barroc, arranjats en clau de jazz i interpretats amb instruments dels segles XX i XXI. 

Des de 8 €
Histories Electriques
Espectacles - Entrades
Data: 01/04/2017
Lloc: L´Auditori de Barcelona
Edat: A partir de 8 anys

Apuja el volum, abaixa la velocitat, modifica el timbre dels instruments, fes-te els fotogrames a mida i fins i tot inventa’t el final de la història... Crea la teva pròpia “pel·li” i compon in situ la seva banda sonora. Un espectacle de creació col·lectiva amb instruments electrònics i uns efectes visuals com no has vist mai. El món analògic i l’electrònica es combinen en aquest espectacle participatiu de creació audiovisual free, carregat d’enginy i de sentit de l’humor.   

Des de 8 €
Maig 2017
els colors del metall
Espectacles - Entrades
Data: 13/05/2017
Lloc: L´Auditori de Barcelona
Edat: A partir de 1 anys

Dues trompetes, una trompa, un trombó, una tuba i fins i tot un sausòfon! Vine a conèixer els colors de la família dels instruments de vent metall a través de músiques d’èpoques i estils d’allò més divers. Un clàssic del Servei Educatiu amb una nova posada en escena que sorprendrà tota la família.  

Des de 8 €
PICA-SO
Espectacles - Entrades
Data: 20/05/2017
Lloc: L´Auditori de Barcelona
Edat: A partir de 2 anys

Us convidem a descobrir l'univers musical d'un dels pintors més genials del segle XX. De la mà de Pablo Picasso, ens acostarem al flamenc, a les músiques de la Barcelona modernista, als ballets russos i fins i tot al cuplet i a la chanson francesa. No us perdeu aquesta nova proposta que hem preparat en col·laboració amb el Museu Picasso de Barcelona. 

Des de 8 €
BOB MARLEY
Espectacles - Entrades
Data: 28/05/2017
Lloc: L´Auditori de Barcelona
Edat: A partir de 5 anys

Activitat participativa que permet gaudir de la interpretació musical col•lectiva sense necessitat de saber música. Es treballarà amb els músics del grup i amb un director, per tal d’assajar i d’interpretar peces del grup amb arranjaments especials per a l’ocasió.

Els menors de 14 anys han de venir acompanyats. Els menors de 5 anys no poden participar al taller.

Des de 10 €
Juny 2017
Vaivé
Espectacles - Entrades
Data: 03/06/2017
Lloc: L´Auditori de Barcelona
Edat: A partir de 5 anys

Què és Vaivé? Un concert amb sis músics interpretant un repertori d’obres clàssiques, tradicionals i modernes al costat de la companyia Brodas Bros que improvisen hip-hop, dansa i música urbana amb la sonoritat dels nostres instruments. La creativitat i la versatilitat sonora i visual del concert ens farà vibrar a qualsevol edat. 

Des de 10 €
<< Activitats anteriors
Següents activitats >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit explorador © 2017 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com