CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
L´Auditori de Barcelona
Lepant, 150 , BARCELONA BCN , BARCELONA , 08003 , ESPAÑA
Descripció

L´Auditori de Barcelona és un espai magnífic per gaudir de la música en família.

Des de la seva fundació, l´Auditori de Barcelona ha volgut ser pioner en l´acostament de la música als nadons i als més petits de la casa. La seva programació ha estat elaborada per atreure els nens i les nenes des de la seva primera infancia fins a la joventut. Els concerts son molt participatius i en funció de l´edat introdueixen diferents mètodes per mantenir l´atenció del nadó, com poden ser els balls i la seva vestimenta, la il·luminació, les imatges projectades i els presentadors. Amb aquest conjunt d´elements aconsegueixen mantenir l´atenció dels nadons durant gairebé 1hora, provocant tot un conjunt de sensacions i emocions que de ben segur tothom s´endu a casa.

A banda, trobareu que hi ha diversos concerts que es poden complementar amb un taller previ. Els tallers previs ofereixen als nens, nenes i perquè no, també als pares i mares, l´ocasió de conèixer els instruments i endinsar-se en algunes parts de l´obra musical. Els tallers es fan amb un nombre reduit de families i amb els llums oberts. Els locutors o presentadors expliquen amb paraules i imatges entenedores el significat d´una obra musical, les seves parts, els instruments que hi participen, ... la fan a trossets perquè tots la puguem conèixer.

Durant la temporada 2013-2014 l´Auditori de Barcelona presenta els següents concerts:

  • Sona Bach
  • Somnis de músic - Somnis d´una nit d´estiu
  • Ma, me, mi, ... Mozart
  • Tifònics
  • Band-re-vent-tant
  • Orquestra´t
  • Els colors del metall
  • Vooox
  • Un pont de cançons

Una programació molt musical perque pogueu gaudir amb els nadons de la casa a l´Auditori de Barcelona

Selecciona activitats infantils
Número d' activitats infantils trobades:4
Maig 2017
els colors del metall
Espectacles - Entrades
Data: 13/05/2017
Lloc: L´Auditori de Barcelona
Edat: A partir de 1 anys

Dues trompetes, una trompa, un trombó, una tuba i fins i tot un sausòfon! Vine a conèixer els colors de la família dels instruments de vent metall a través de músiques d’èpoques i estils d’allò més divers. Un clàssic del Servei Educatiu amb una nova posada en escena que sorprendrà tota la família.  

Des de 8 €
PICA-SO
Espectacles - Entrades
Data: 20/05/2017
Lloc: L´Auditori de Barcelona
Edat: A partir de 2 anys

Us convidem a descobrir l'univers musical d'un dels pintors més genials del segle XX. De la mà de Pablo Picasso, ens acostarem al flamenc, a les músiques de la Barcelona modernista, als ballets russos i fins i tot al cuplet i a la chanson francesa. No us perdeu aquesta nova proposta que hem preparat en col·laboració amb el Museu Picasso de Barcelona. 

Des de 8 €
BOB MARLEY
Espectacles - Entrades
Data: 28/05/2017
Lloc: L´Auditori de Barcelona
Edat: A partir de 5 anys

Activitat participativa que permet gaudir de la interpretació musical col•lectiva sense necessitat de saber música. Es treballarà amb els músics del grup i amb un director, per tal d’assajar i d’interpretar peces del grup amb arranjaments especials per a l’ocasió.

Els menors de 14 anys han de venir acompanyats. Els menors de 5 anys no poden participar al taller.

Des de 10 €
Juny 2017
Vaivé
Espectacles - Entrades
Data: 03/06/2017
Lloc: L´Auditori de Barcelona
Edat: A partir de 5 anys

Què és Vaivé? Un concert amb sis músics interpretant un repertori d’obres clàssiques, tradicionals i modernes al costat de la companyia Brodas Bros que improvisen hip-hop, dansa i música urbana amb la sonoritat dels nostres instruments. La creativitat i la versatilitat sonora i visual del concert ens farà vibrar a qualsevol edat. 

Des de 10 €
<< Activitats infantils anteriors
Següents activitats infantils >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit explorador © 2017 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com