CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
Jardí Botànic Bcn
Dr. Font i Quer, 2 , BARCELONA BCN , BARCELONA , 08038 , ESPAÑA
Descripció

El Jardi Botànic de Barcelona es troba al mig de la Muntanya de Montjuic.
Es un entorn ideal per passejar amb els nens, gaudir de la natura i aprendre moltes coses.
 

Al Jardi Botanic de Barcelonta tenen jocs pels nens:
- Joc de Pistes "viatge naturalista a la recerca de 8 arbres". Per participar cal adquirir el quadern on s'explica el joc "Viatge naturalista a la recerca de 8 arbres".
El quadern s'adreça a les families amb nens de 7 a 13 anys.
El viatge permet ser membres d'una expedició naturalista per totes les mediterrànies del món i que estan representades en el jardí. Descobrint quins són els destins de les 8 etapes del viatge i quins són els 8 arbres que s'han de localitzar.
 

L’armilla del naturalista és una activitat que trobem al Jardí Botànic de Barcelona. Entre plantes, flors, fulles i arbres podem jugar a explorar amb tota la família.

 

Tota la família junta podeu descobrir moltes coses sobre la natura, envoltats d'un espai diferent, tranquil i amb unes precioses vistes.

 

L'activitat de l'armilla va dirigida a nens de 4 a 12 anys. Els nens més petits de 17 anys tenen entrada gratuïta, a banda el joc és gratuït, només cal demanar-ho a l'entrada.

 

Un dels atractius principals es que ens donen una armilla amb moltes butxaques on van apareixent jocs que ens condueixen a activitats diferents. Podem trobar unes endevinalles sobre la botànica, un memory de flors, una lupa per observar les plantes més petites,… Coneixerem els noms d'algunes flors i aprendrem a conèixer l'edat dels arbres a partir de la informació que anem trobant a l'armilla. Entre toda la família aconseguirem completar cadascuna de les proves! També es pot fer un viatge per trobar vuit arbres mediterrànis amb un quadern. Aquesta activitat va dirigida a nens de 7 a 14 anys, el nivell és més difícil però igual d'entretingut.

 

El parc del Jardí Botànic es distribueix en cinc zones, les cinc regions mediterrànies del mon. Han aconseguit una estructura que es confon i donda vida a la muntanya.

 

Segur que us agrada!

<< Activitats infantils anteriors
Següents activitats infantils >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit Explorador © 2018 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com