CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
Hípica a Castellar del Vallés
Castellar , CASTELLAR DEL VALLES , BARCELONA , 08211 , ESPAÑA
Descripció

La Hípica Castellar del Vallés és un espai únic on els cavalls estan en el seu millor entorn. L´equip humà que envolta el Laureano Martínez deu estar molt content de poder compartir la seva afició amb ell.

De la mà d´aquest gran ginet, la Hípica Castellar del Vallés fa pocs anys que va iniciar la seva aventura en obrir-se al món de les famílies que amb la inquietut de conèixer aquest mon s´acosten a la hípica. Els cavalls són un dels animals que més inquieten i atrauen als nens i viceversa. El cavall és un animal que se dona molt als nens amb la seva calma, quietut, elegància i comprensió. Tots aquells que alguna vegada heu compartit una estona amb els cavalls sabeu que sembla com si el seu cor i el cor del genet que el monta van a la par.

Si voleu compartir un matí amb els cavalls, la hípica Castellar del Vallés és un bon lloc on poder-ho fer. Trobareu les següents activitats que podeu reservar a través del Petit Explorador i gaudir d´un descompte especial.

  • Taller de ponies pels més petits de la casa. Des dels 3 anys podeu fer aquesta activitat i fins els 10 - 12 anys.
  • Sortida a cavall. A partir dels 6 anys ja podeu sortir fora de la hípica amb el monitor i sentir el cor bategar del vostre cavall. Una gran experiència.
  • Passeig en carruatge. Si porteu nens petits, avis o tiets o simplement voleu fer una passejada en família i estar tots junts, feu aquesta sortida pels boscos i paratges del vallés.

I finalment a la hípica Castellar del Vallés també podeu celebrar les vostres festes familiars o trobades amb els pares i amics. Us proposem:

  • Festes d´aniversari, on els nens fan un taller d´hípica i després berenant o esmorzant.
  • Dinar amb espectacle de cavalls tipus doma vaquera, circ, doma clàssica o cavalls en llibertat
  • Participeu en les festes tradicionals catalanes a sobre d´un cavall o carruatge. Per Sant Medir, Sant Antoni o altres festes populars
<< Activitats infantils anteriors
Següents activitats infantils >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit Explorador © 2018 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com