CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
Guils Fontanera
  • estacion esqui raquetas guils fontanera puigcerda la cerdanya
C/ Malet, 15 , GUILS DE CERDANYA , GIRONA , 17528 , ESPAÑA
Descripció

L'Estació d'Esquí Guils Fontanera està situada a la solana a 12 km de Puigcerdà limitant amb la frontera de França. L'accés és fàcil i es pot arribar sense problemes amb cotxe des de Puigcerdà.

Un cop a l'estació, és necessari adquirí forfait per tal de gaudir dels diferents recorreguts ,tant si és per fer raquetes, esquí de fons o baixar en trineu. Si els pares i mares preferiu fer un convinat, també podeu optar pel servei de parc infantil i guarderia.

A l'estació Guils Fontanera hi ha diferents recorreguts que es poden fer de difererent llargada i dificultat. Consulteu en la mateixa estació, que us indicaran.

Si opteu per fer una bona caminada en raquetes, les vistes son inmillorables. Gràcies a la seva situació es pot gaudir d'una extraordinària panoràmica de la Cerdanya, des del massís del Carlit fins a la serralada del Cadí.

I de tornada una xocolata calenta a la cafeteria sempre és benvinguda oi?

Que gaudiu de les vistes i del paissatge a l'estació de Guils Fontanera.

 

Recordeu en les sortides a la neu:

a) Si aneu en cotxe, porteu cadenes per les rodes o bé un espray que trobareu per a ocasions especials que permet sortir de situacions poc complicades ràpidament. És un spray que es col·loca sobre les rodes i als 5 minuts ha fet una pel·lícula protectora evitant que la roda patini.

b) A la muntanya sempre cal anar ben equipats pel fred que ens pot agafar, amb beguda i quelcom per menjar (fruits secs són una bona opció) i un gps per ubicar-nos en cas de pèrdua.

 

<< Activitats infantils anteriors
Següents activitats infantils >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit Explorador © 2018 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com