CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
Filmoteca de Catalunya a Barcelona
Plaça Salvador Seguí, 1 – 9 , BARCELONA BCN , BARCELONA , 08001 , ESPAÑA
Descripció

Una de les missions de la Filmoteca de Catalunya és acostar el cinema als més petits, fer-los descobrir el plaer de veure cinema de qualitat a la pantalla gran i adonar-se’n de la riquesa de tots els seus detalls. Per aconseguir-ho, cada setmana us oferim dues sessions específicament adreçades als infants i les seves famílies. Les pel•lícules que projectem en aquestes sessions infantils de caràcter familiar han estat escollides pel seu valor pedagògic i cinematogràfic

Gaudiu tot l'any de les Sessions infantils a la Filmoteca de Catalunya, a Barcelona amb pel·lícules per a nens en català i castellà principalment però també trobareu sessions de pelis de cinema mut, cinema en anglès per practicar pares i nens junts, cinema en francès i en flandès. Les Sessions infantils a la Filmoteca de Catalunya a Barcelona inclouen dibuixos animats per a nens, pelis de caretellera amb èxit, curtmetratges i clàssics animats.

Selecciona activitats infantils
Número d' activitats infantils trobades:1
Novembre 2017
filmoteca
Espectacles - Entrades
Data: 25/11/2017
Lloc: Filmoteca de Catalunya a Barcelona

Sessions infantils a la Filmoteca de Catalunya. Aquest mes de novembre anem a la Filmoteca de Catalunya amb els nens! 

Gaudiu aquest mes de Novembre de les Sessions infantils a la Filmoteca de Catalunya, a Barcelona:  

 • 4 i 5 de Novembre a les 17h: Antologia Tom i Jerry / Tex Avery. El programa es compon d’episodis produïts per Fred Quimby a la MGM. Concretament, els títols són: Triplet Troble; Little unaway; Rock a Bye Bear; Magical Maestro; Two Little Indians; Just Ducky; Little Johnny Jet: Three Little Pups.
 • 11 de Novembre a les 17h: Bonifaci el lleó i l’erugueta. El món del circ i de la música tot sovint van acompanyats de l’èxit i la fama dels seus protagonistes. En aquesta tria de dibuixos animats de l’est coneixerem la divertida història del lleó Bonifaci i d’una erugueta dansaire que es fa famosa gràcies a l’ajuda d’un nen i la seva harmònica.
 • 12 de Novembre a les 17h: Un sac de billes. Durant l’ocupació nazi a França dos germans jueus, intentaran reunir tota la seva família de nou a la zona lliure del sud de França.
 • 18 de Novembre a les 17h: Singin’ in the Rain. Don i Lina constitueixen el duo cinematogràfic preferit pel gran públic, però quan s’inventa el cinema sonor s’adonen que la noia té un problema greu: la seva veu és insuportable. Així arrenca un dels millors musicals de la història del cinema.
 • 19 de Novembre a les 17h: Best of de les sèries d’animació catalanes. 
  ProAnimats, l’associació de productors d’animació, ha preparat per a El Meu Primer Festival una selecció del bo i millor de les sèries de televisió, noves i clàssiques, produïdes a Catalunya!
 • 25 de Novembre a les 17h: Match d’animació. Animació infogràfica, en stop-motion i altres curts il·lustrats de manera més artesanal conformen aquesta tria final dels curtmetratges a competició d’El Meu Primer Festival.
 • 26 de Novembre a les 17h: Les aventures del príncep Achmed. Una faula animada, inspirada per les històries de Les mil i una nits, que ha esdevingut un clàssic de l’animació amb paper retallat. La projecció anirà acompanyada en directe per Chris Davis, compositor anglès que utilitza un espectacular reguitzell d’instruments d’arreu del món que deixarà bocabadats a petits i grans.

Observacions del cine a la Filmoteca de Catalunya:

 • Les entrades es compren a les taquilles abans de l'inici del film. No es pot reservar. Preu entrada: 
  • Tarifa programació infantil (Infants fins a 12 anys): 2.00 €
  • Tarifa reduïda per a dos acompanyants d'infants: 3.00 €
  •  Membres del Club Super 3: 0€

Aneu en família a la filmoteca de Catalunya aquest cap de setmana i gaudiu de la pel·lícules per a nens!   

Des de 2 €
<< Activitats infantils anteriors
Següents activitats infantils >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit explorador © 2017 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com