CERCA DIRECTA ACTIVITATS PER ...
Granja Escola Terrassa
Terrassa , TERRASSA , BARCELONA , 08225 , ESPAÑA
Descripció

DES DE BARCELONA: Agafar la C-58 i desviar-se per la B-40 Direcció Matadepera. Un cop arribats a la Carretera de Matadepera girar a l’esquerra, ( la benzinera Q8 us quedarà a la dreta) seguir recta i a la segona rotonda girar a l’esquerra, direcció al Parc Audiovisual de Terrassa. Just abans d’arribar al parc, veureu una baixada a mà esquerra, l’agafeu i al final de la baixada a mà dreta i ja haureu arribat.

Des de Terrassa:

Arribar fins la Carretera Matadepera, ( la benzinera Q8 us quedarà a la dreta) seguir recta i a la segona rotonda girar a l’esquerra, direcció al Parc Audiovisual de Terrassa. Just abans d’arribar al parc, veureu una baixada a mà esquerra, l’agafeu i al final de la baixada a mà dreta i ja haureu arribat. 

Properes activitats
Número resultats trobats:4
Març 2017
itinerari forestal
Activitats a la natura
Data: 31/03/2017
Lloc: Granja Escola Terrassa
Edat: de 6 a 12 anys

Itinerari forestal: Observa, olora i gaudeix

Aquesta activitat consisteix en descobrir els nostres boscos mitjançant un itinerari forestal on els infants puguin entrar en contacte directe amb la natura i tots els seus elements. A través dels sentits, es coneixeran les característiques del medi natural on vivim. A més, l’activitat implica una reflexió sobre la responsabilitat individual envers el medi natural.

Per acabar la sortida, els infants elaboraran un herbari amb les diferents plantes que han conegut durant l’activitat i amb les que haurem estat treballant.

Observacions de l'activitat Itinerari forestal:

 • Activitat per realitzar durant tot el curs
 • Edats: de 6 a 12 anys
 • Horari: de 9h a 16h
 • No inclou el 10% d'IVA
Des de 6 €
hort
Activitats a la natura
Data: 31/03/2017
Lloc: Granja Escola Terrassa
Edat: de 5 a 12 anys

Hort ecològic: Plantar, regar, collir

L’objectiu d’aquesta activitat és que els nens i nenes coneguin l’hort ecològic de primera mà. D’aquesta manera podran conèixer els diferents tipus de cultius segons l’època de l’any, el seu procés de creixement i com es treballa en un hort. Tot això sempre partint de la manipulació i l’aprenentatge vivencial: els nens i nenes plantaran, colliran i regaran. També aprendran les característiques i la importància d’una bona alimentació per la nostra salut.

Observacions de l'hort ecològic per a escoles:

 • Per a nens de 5 a 12 anys
 • Es pot fer durant tot l'any
 • Horari: de 10h a 16h
 • El preu no inclou el 10% d'IVA
Des de 6 €
granja
Excursions amb animals
Data: 31/03/2017
Lloc: Granja Escola Terrassa
Edat: de 2 a 6 anys

Visita escolar: Coneixem els animals de granja

Els més petits es poden preguntar Què menja un conill?, Com es comuniquen els cavalls? Per què les gallines no volen? L’objectiu de l’activitat és que a través dels sentits, els infants puguin conèixer les característiques principals dels animals de la granja.

Els més petits podran alimentar  i tocar els animals, també buscarem treballar la creativitat dels nens i nenes dibuixant i experimentant amb  diferents materials tot el que han pogut observar dels animals.

Observacions de l'activitat Coneix els animals de granja:

 • Activitat per a nens de 2 a 6 anys
 • Es pot fer durant tot el curs
 • Horari de 10h a 16h
Des de 7 €
Abril 2017
granja
Animals
Data: 01/04/2017
Lloc: Granja Escola Terrassa
Edat: de 2 a 12 anys

Pares, mares, nens i nenes! Acosteu-vos a aquesta granja amb gallines, ovelles, cabres i molts animals més. En la visita a la Granja Escola l´Alzina aprendreu per què les gallines no volen o d’on prové la llana dels nostres jerseis. 10% descompte
Des de 7 €
<< Activitats anteriors
Següents activitats >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit explorador © 2017 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com