CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
Eixample Teatre
Carrer d'Aragó, 140 , BARCELONA BCN , BARCELONA , 08011 , ESPAÑA
Descripció

No és una sala nova a la nostra ciutat però sí una sala renovada que s’obre després d’un temps tancada i ho fa amb la intenció de recuperar un espai d’oci per al  públic.

Selecciona activitats infantils
Número d' activitats infantils trobades:2
Desembre 2017
Magia
Espectacles - Entrades
Data: 16/12/2017
Lloc: Eixample Teatre
Edat: A partir de 4 anys

Petits i grans son els protagonistes a cada sessió de Magia & Family junt als millors mags de la ciutat disposats a repartir il.lussió, sorpreses i molt humor.
Des de 7 €
trencanous
Espectacles - Entrades
Data: 17/12/2017
Lloc: Eixample Teatre
Edat: A partir de 4 anys

Som-hi Dansa presenta una versió moderna i teatral del ballet del El Trencanous que combina dansa clàssica amb dansa jazz. Un espectacle de dansa, narrat en veu en off, on s’explica l’origen de la llegenda del Trencanous.

​Tothom coneix el Ballet del trencanous, però poca gent coneix la llegenda. En aquest espectacle descobrirem perquè, fa molts i molts anys en el país de Nuremberg, un noi anomenat Daniel es converteix en un ninot de fusta anomenat Trencanous i queda limitat a trencar nous amb la boca tota la seva vida.

Explicarem amb música i dansa la llegenda d’aquest personatge tan i tan conegut, que Clara rep com a regal de Nadal del seu tiet Drosselmeier, molts anys després d’haver-se convertit en ninot. Veurem com Clara ajudarà al Trencanous a vèncer l’exèrcit de rates i trencarà l’encanteri tornant així a la seva forma humana. A partir d’aquí gaudirem d’un viatge màgic que emprendran cap al país del sucre, guiats per la fada de la nit.

Des de 7 €
<< Activitats infantils anteriors
Següents activitats infantils >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit explorador © 2017 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com