CERCA ACTIVITATS CONCRETES ...
Alberg de Banyoles
Carrer Migdia, 10 , BANYOLES , GIRONA , 17820 , ESPAÑA
Descripció

Situat al centre urbà és perfecte per fer estades esportives de piragüisme, natació, rem...

Hi ha un bon accés a l'estany i a les instal·lacions del Club Natació Banyoles. També trobaràs tot tipus d'excursions i activitats per a diferents grups-classe i famílies.

Serveis: 

 • Recepció les 24h oberta que inclou una zona de màquines automàtiques de begudes fredes, calentes i sólids, consigna, fotocopiadora i una habitació per a minusvàlids.
 • Dues zones comunes més, una sala de jocs amb futbolin, ping-pong, jocs per a infants i Jocs de taula i una sala d’estar amb televisió.
 • Internet- Wifi, Rentadora- secadora, Llençols gratuits, lloguer de tovalloles, TV, DVD, informació turística, Lloguer de bicicletes…

Com arribar a l'Alberg de Banyoles?

 • Amb cotxe: La manera més fàcil d’arribar a l’alberg és entrant a l’autopista AP7 direcció Girona fins la sortida núm. 6, després continuar per l’autovia C-66 direcció banyoles. Un cop a l’entrada del poble cal arribar al centre, a la plaça perpinyà on podeu deixar el cotxe, ja que el carrer de l’alberg és peatonal.
 • Amb autobús: La companyia Garrotxa Exprés. Per Banyoles passen les línies Girona-Banyoles-Olot i Barcelona-Banyoles-Olot.
Selecciona activitats infantils
Número d' activitats infantils trobades:3
Maig 2018
Cap de setmana juganer
Escapades
Data: 11/05/2018
Lloc: Alberg de Banyoles

Us proposem un cap de setmana per jugar i descobrir els millors jocs de taula amb els teus fills amb Jugar x jugar Girona.

Vol ser un cap de setmana de diversió a través dels jocs de taula amb jocs de lògica, matemàtica, raonament, estratègia, etc. Jocs per jugar amb tota la família i amb altres nens. Jocs de cartes, de taulell, jocs cooperatius… Ah, i els adults també retrobarem el nostre espai de joc!!

Inclou:

 • Habitació privada: Cada família disposarà d'una habitació amb bany privat.
 • Pensió completa: Dues nits amb tots els àpats inclosos, per tal que no hagueu de pensar en res més que gaudir amb la família!
 • Activitats familiars: Propostes pensades per a tota la família per jugar i descobrir nous jocs de taula amb Jugar x Jugar Girona!
Des de 55 €
Juny 2018
Los secretos del estanque
Escapades
Data: 15/06/2018
Lloc: Alberg de Banyoles

Esteu preparats per endinsar-vos en un món ple de llegendes màgiques? Aquí descobrireu tot el que envolta l’estany de Banyoles des del seu origen i funcionament, passant per les plantes i animals aquàtics. I no us perdeu els secrets que amaga el travertí, la pedra de Banyoles, ni les històries que corren per l’aigua dels recs.

Realitat i ficció es barregen en aquesta proposta de cap de setmana únic per a la família a l'Alberg de Banyoles, on podreu imaginar i descobrir els secrets més ben guardats de l'estany de Banyoles. 

Inclou:

 • Habitació privada: Cada família disposarà d'una habitació amb bany privat.
 • Pensió completa: Dues nits amb tots els àpats inclosos, per tal que no hagueu de pensar en res més que gaudir amb la família!
 • Activitats familiars: Propostes pensades per a tota la família per descobrir el territori, explorar l'entorn natural i conèixer els personatges de la nostra història!
Des de 55 €
Família Intrèpida Elèctrica
Escapades
Data: 15/06/2018
Lloc: Alberg de Banyoles

Propostes pensades per a tota la família amb tallers per descobrir els materials conductors i l’electrònica, i tallers de muntantge de robots i programació amb eXplorium!

Vol despertar l'interès entre els més joves pel coneixement científic a través de fenòmens de l'entorn quotidià. La família és la protagonista del seu aprenentage i aquest està basat en la consecució de cicles d'observació, conjectura, anàlisi i generalització.

Inclou:

 • Habitació privada: Cada família disposarà d'una habitació amb bany privat.
 • Pensió completa: Dues nits amb tots els àpats inclosos, per tal que no hagueu de pensar en res més que gaudir amb la família!
 • Activitats familiars: Propostes pensades per a tota la família per descobrir el territori, explorar l'entorn natural i conèixer els personatges de la nostra història!
Des de 55 €
<< Activitats infantils anteriors
Següents activitats infantils >>
Atenció client telèfons : 93 205 99 12 / 669 322 445
Petit Explorador © 2018 | C/ Doctor Roux, 54 08017 BARCELONA BCN | info@petitexplorador.com