Duplicate entry '1929635' for key 'PRIMARY' Parque de la Oreneta - Petit Explorador

Parque de la Oreneta

El Parque de la Oreneta es un parque urbano en Barcelona con muchas zonas de juego infantil y un circuito de trenes en miniatura.

En el Parque de la Oreneta hay un tren que funciona de 11h a 14h los domingos y festivos o para las escuelas entre semana por la mañana.

OBSERVACIONES

- El bar ofrece unos pollos asados ​​muy buenos.

- Si la climatología es adversa el funcionamiento del tren no está garantizado.

- Días especiales:
a) En Navidad, el domingo anterior a Navidad, Santa Claus regala caramelos a los niños .
b) En verano: el segundo fin de semana de junio se realizan las 24 horas de vapor. Se trata de un día entero, desde las 14h del sábado hasta las 14h del domingo los trenes funcionan ininterrumpidamente.
- El circuito de trenes en miniatura es gratuito para las fiestas de Sarrià en Barcelona (un sábado del mes de octubre).

¡Ven al Parque de la Oreneta en cualquier época del año!
Valoraciones de Parque de la Oreneta
Julia
 Actividad para niños genial

23/1/2011

Vam poder-hi veure papallones, ponis i un ruc. Es gran i hi ha molta varietat de plantes i arbres que la nena va poder tocar i olorar. Important anar amb temps, es gran i no el veus en una o dues hores.


ANA
 Actividad para niños genial

12/1/2011

Alguien sabe donde comer dentro del parque? como se reservan las mesas o si hay restaurante? es para celebrar un cumple


MARIBEL
 Actividad para niños ok

15/7/2010

es un lloc sense igual a la natura..inconvenients??x anar amb nens amb cotxets o gent amb alguna minusvalia IMPOSSIBLE..els ponis,trenet i bar nomes disponible el cap d setmana...es un lloc força bonic pero ple d petits inconvenients x els petits...


sonia
 Actividad para niños genial

25/2/2010

esta molt be m´ha agradat molt el ponis i el tren .Els espais per jugar pels nens esta molt lograt i a més fas una petita excursió per la muntanya, una mica coplicat per portar carro pero es pot.


Begoña
 Actividad para niños bien valorada

3/11/2009

Ens va agradar molt perque tenim una nena de 14 mesos i va disfrutar mirant els ponis, passejant pel bosc i agafant fulles seques i sobretot al trenet que és molt original. el parc, enorme.


GEMMA
 Actividad para niños genial

13/4/2009

ÉS UN PARC ESPECTACULAR, ENORME I ELS NENS S'HO PASSEN D'ALLÒ MÉS BÉ, TANT PEL QUE FA A L'ESPAI COM PER LES DIVERSES ZONES QUE HI HA. MOLT BÉ!


 Actividad para niños bien valorada


Està molt i molt bé. Com a excursió hi ha espai per correr, saltar caminar un bon trós si voleu. Com a parc per nens hi ha tres zones infantils per nens força complertes per totes les edats. A més pels més petits hi ha els trens i pels amants dels animals els ponis.


parque-oreneta

¿DONDE TIENE LUGAR?

Camí de Can Caralleu - Lateral de la Ronda de Dalt - Sant Gervasi - Sarrià


C/ Montevideo, 45
Barcelona (BCN)
Tel:
010
Horario:
De 10 a 18hActividades destacadas: