Considera este correo: + Deseado - No deseado

Publicitat
 Si no veu correctament el contingut d' aquest e-mail, pot visualitzar-lo via web
Petit Explorador

L'amor és la força més humil, però la més poderosa que disposa l'ésser humà

Mahatma Gandhi
vacances-en-familia

1. Vacances en família 2018. 

L’Agència Catalana de la Joventut ha obert les inscripcions al programa “Vacances en família”, amb una oferta de 59.300 places per a un total de 11.584 famílies amb fills menors de 18 anys.

El programa ofereix 68 estades des de 2 a 7 nits en 31 albergs de Catalunya aquest 2018 per a totes les famílies amb fills menors de 18 anys. 

Les famílies nombroses i monoparentals tenen un 10% de descompte en tots els serveis. 

Les famílies interessades poden preinscriure’s a la iniciativa a través del web del programa, fins el proper 5 de febrer a les 12 hores.

Vull saber més  

sopar medieval

2. Sopar, visita i espectacle medieval

Un sopar amb lluites de cavallers, ballarines àrabs i jocs malabars amb foc al pati del palau Requesens. 

També hi ha opció sense sopar. Amb copa de cava, visita guiada i espectacle de lluita d’espases. A partir de 3 anys a Barcelona. 

Vull saber més 
pastor

3. Un matí amb el pastor

Vols sortir amb els nens a la natura? Passar un matí amb el pastor a la natura conèixer el seu ramat d'ovelles i cabres i el gos d'atura. Un matí amb el pastor és una divertida activitat que apropa els nens i nenes a la natura i a les ovelles. A partir de 3 anys a Argençola. 

Vull saber més 
calcotada-llinars

4. Calçotada a Llinars del Vallès

Vine a gaudir d’una autèntica Calçotada a Llinars del Vallès! Un lloc ideal per poder gaudir amb família i amics dels seu entorn al peu del parc natural del Corredor – Montnegre.  

Vull saber més 
bages

5. Activitats amb nens al Bages

Al Bages trobareu activitats per a nens, culturals, excursions, sortides a la natura i molt més! A més, la comarca del Bages es troba al centre de Catalunya, i això facilita d’accès des de qualsevol punt.

Vull saber més 
   
Petit Explorador
Petit Explorador

Ajuda'ns a arribar sempre a la teva safata d'entrada. Guarda la nostra adreça de correu hola@petitexplorador.com a la llibreta d'adreces perquè el teu gestor de correu no ens enviï a la carpeta d'SPAM. Petit Explorador S.L. - C. Doctor Roux, 54 Barcelona 08017

Petit Explorador

© 2017 Petit Explorador - Activitat per a nens

Pot procedir a donar-se de baixa.