Considera este correo: + Deseado - No deseado

Publicitat
 Si no veu correctament el contingut d' aquest e-mail, pot visualitzar-lo via web
Petit Explorador

Costa de gener? Amb els preus de Petit Explorador ja no tens excusa!
Gaudeix de grans activitats familiars a petits preus!

 
TNC

1. Screen man. 

El protagonista d’aquest espectacle habita un univers particular en el qual juga amb les imatges i les transforma. De sobte apareixerà Pomodoro, un petit ésser que començarà sent una projecció per convertir-se en un titella real, i aquesta visita alterarà la rutina del nostre protagonista. S’encetarà així una estreta relació de confiança i solidaritat, que donarà pas a la recerca d’un somni comú sota el cel estrellat. PREU DES DE 6€

Vull saber més 

granja

2. Granja per a nens 

Una visita molt participativa, on els nens i els grans podem participar i aprendre dels animals de la Granja. I per la tarda, taller de poni per a nens on podràn donar una volta sobre un d’aquests simpàtics equins. PREU DES DE 7,5€.

Vull saber més 
auditori

3. Händel & Friends

T’imagines viatjar en el temps i en l’espai sense moure’t de la butaca? Amb l'espectacle Händel & Friends de l'Auditori és possible! Obres de Händel, Vivaldi, Purcell, Telemann, Marais, Bach, Sanz... PREU DES DE 8,5€.

Vull saber més 
follets

4. L´Arbre dels Follets

Els usuaris diuen: "És una activitat ben bonica per fer amb nens (i adults). És d´admirar la feina minuciosa dels seus creadors. Val la pena entretenir-se en cada petit detall. Mitja horeta per somniar despert i deixar-se endur en un món de somni i fantasia." PREU 3€.

Vull saber més 
cardona

5. Visita teatralitzada a la Muntanya de Sal

Una divertida i agradable visita  teatralitzada a la Muntanya de Sal de Cardona, en format d’aventura pensada pels nens de la casa! En aquesta expedició ens endinsarem a la Muntanya de Sal, n’aprendrem la formació, la història,  les formes d’extracció, els tipus de sal… PREU DES DE 3,6€.

Vull saber més 
http://www.petitexplorador.com/actividades/cena-visita-y-espectaculo-medieval/

6. Romeu i Julieta al laberint màgic

Els usuaris comenten: "Opera y magia provocan que el público infantil sea capaz de meterse en la historia y disfruten de un espectáculo genial. Una forma de introducir la ópera en los pequeños.d.

Vull saber més 
gossos trineu

7. Visita els gossos de trineu

Coneix els gossos de raça Siberian Husky. La visita al kennel, es tracta d'una visita guiada de 50 minuts dins de l'espai on viuen els gossos i on tindreu temps d'interactuar amb ells. PREU 5€.

Vull saber més 
flauta magica

8. Flauta Màgica

Adaptació de la famosa òpera de W. A. Mozart amb música i cançons en directe. No et perdis les aventures del Príncep Tamino i en Papageno en l'òpera més  famosa de W. A. Mozart. PREU 7€.

Vull saber més 
palau medieval

9. Visita guiada al Palau Medieval

Vine a descobrir el Palau Requesens, coneix la història d'aquest gran palau i la seva arquitectura, construït sobre una de les torres de la muralla romana de Barcelona. PREU 7,2€. 

Vull saber més 
tres porquets

10. Els Tres Porquets

Un espectacle amb una part moderna i divertida, centrada en una família
de porcs que viuen a la ciutat. Combinada amb una part clàssica, al bosc amb la construcció de les cases i la participació activa del llop bufant i bufant per destruir les cases dels porquets. PREU 9,5€.

Vull saber més 
Petit Explorador
Petit Explorador

Ajuda'ns a arribar sempre a la teva safata d'entrada. Guarda la nostra adreça de correu hola@petitexplorador.com a la llibreta d'adreces perquè el teu gestor de correu no ens enviï a la carpeta d'SPAM. Petit Explorador S.L. - C. Doctor Roux, 54 Barcelona 08017

 

¿Quieres actualizar tus datos? Hazlo aquí

 

Petit Explorador

© 2017 Petit Explorador - Actividades para niños

Pot procedir a donar-se de baixa.