Considera este correo: + Deseado - No deseado

Publicitat
 Si no veu correctament el contingut d' aquest e-mail, pot visualitzar-lo via web
Petit Explorador

Gener fredolic

entra bufant

els dits.

 
grava la teva pelicula

1. Zoom

El coreògraf Cesc Gelabert desafia la tècnica i la imaginació dels alevins de la JONC.

Músiques de Britten, Stravinsky, Toldrà, Beethoven i Rameau amb una presentació escènica, un zoom sobre els músics, els seus moviments i les seves emocions.

Si us va agradar Somnis de músic no us perdeu aquesta nova proposta del Servei Educatiu amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya. Una co-producció amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya.

XERRADA PRÈVIA: Dissabte 27 de gener de 2018 a les 11.30h.

Vull saber més 

trineu

2. Circuit trineu tibat per gossos

Coneix els gossos de raça Siberian Husky i experimenta les sensacions de pujar en un trineu tibat per gossos. Coneixereu i manipulareu el material necessari, i aprendreu les funcions de cada gos dins de l’equip, així com les ordres bàsiques de conducció.   

Vull saber més 
calçotada

3. Calçotada en família a Llinars del Vallès

Vine a gaudir d'una autèntica calçotada! Un lloc ideal per poder gaudir amb família i amics del seu entorn i podreu fer ús de les instal·lacions, pistes de bàsquet, futbol... 

Vull saber més 
auditori

4. Händel & Friends

T’imagines viatjar en el temps i en l’espai sense moure’t de la butaca? Vivaldi, Bach.... i més, de la mà de cinc músics, especialistes en la interpretació amb instruments històrics. A l'Auditori de Barcelona a partir de 5 anys. 

Vull saber més 
taller

5. Taller d'Intel·ligència Emocional

Taller per aprendre a gestionar les nostres emocions. Especialment indicat per a pares, mares i tutors amb nens i adolescents. Intel·ligència emocional, un gran regal per viure en harmonia a casa!

Vull saber més 
dj mom

6. Els 90's a Luz de Gas

Dj Mom fa que pares i mares revisquin "Els 90's" al costat dels seus fills a la propera Party Family. A l'emblemàtica Sala Teatre Luz de Gas de Barcelona aquest cap de setmana. No t'ho perdis!  

Vull saber més 
magia

7. Magia & Family

L'Albert en recomana l'espectacle: "Absolutament recomanable. Ven pasar una tarda increïble. L‘actor / mag ens va saber aixecar del seient moltes vegades amb aplaudiments."

Vull saber més 
Petit Explorador
Petit Explorador

Ajuda'ns a arribar sempre a la teva safata d'entrada. Guarda la nostra adreça de correu hola@petitexplorador.com a la llibreta d'adreces perquè el teu gestor de correu no ens enviï a la carpeta d'SPAM. Petit Explorador S.L. - C. Doctor Roux, 54 Barcelona 08017

Petit Explorador

© 2017 Petit Explorador - Activitat per a nens

Pot procedir a donar-se de baixa.