Publicitat
 Si no veu correctament el contingut d' aquest e-mail, pot visualitzar-lo via web
Petit Explorador

La família no és una cosa important, ho és tot.

Michael J. Fox
escapada-familiar

1. Allotjament amb activitats! Escapada familiar amb Pensió Completa i una infinitat d'activitats a Esterri d’Aneu.
Els vostres fills, durant el dia, tenen el seu pla d'activitats, amb altres nens de la seva edat. I vosaltres amb els altres pares, també fareu activitats per la zona. I durant l'hora de dinar i a la nit tota la família reunida us podreu explicar les aventures viscudes! 

Activitats dirigides per professionals titulats i gent experimentada, com a guies de muntanya, tècnics esportius en diferents especialitats, i monitors d'oci i temps de lleure. Combinaran els aspectes esportius, la interpretació del mitjà natural i valors de l'entorn, amb altres iniciatives mes lúdiques o d'oci, dins d'un saludable ambient de muntanya. Unes vacances que iniciaran, faran progressar i despertar afició per la muntanya als nens a partir de 3 anys.

delta de l'ebre

2. Visita guiada al Delta de l´Ebre

Un guia ens acompanyarà per conèixer d'a prop el valor del Delta de l'Ebre, amb una gran riquesa en fauna i flora i un paisatge únic . Per a nens de de 6 a 12 anys.

Vull saber més 
sopar medieval

3. Sopar, visita i espectacle medieval

Visita guiada al Palau Requesens. I després del sopar, un espectacle medieval: lluites de cavallers, ballarines i malabars amb foc. Per a nens a partir de 3 anys a Barcelona. 

Vull saber més 
Pastor

4. Un matí amb el pastor

Passeu un matí amb el pastor a la natura conèixeu el seu ramat d'ovelles i cabres i el gos d'atura. Una divertida activitat que apropa els nens a la natura i a les ovelles.l. Activitat a partir de 3 anys a Argençola.

Vull saber més 
vilar rural

5. Hotel rural amb activitats 

El Vilar Rural és un hotel rural en forma de petit poble, amb activitats gratuïtes pels allotjats: granja, hort, tallers, esports... Gaudeix de descomptes amb el codi promocional: PETITEXPLORADOR5 

Vull saber més 
   
Petit Explorador
Petit Explorador

Ajuda'ns a arribar sempre a la teva safata d'entrada. Guarda la nostra adreça de correu hola@petitexplorador.com a la llibreta d'adreces perquè el teu gestor de correu no ens enviï a la carpeta d'SPAM. Petit Explorador S.L. - C. Doctor Roux, 54 Barcelona 08017

Petit Explorador

© 2017 Petit Explorador - Activitat per a nens

Pot procedir a donar-se de baixa.