Copy
Petit Explorador
Si no pots veure l'email fes clic aquí
Sortir amb nens a Barcelona i Catalunya. Agenda GRATIS d’Activitats infantils
muntanya_sal

EL SOMNI DE GULLIBERT

Aquest mes de febrer gaudiu d'aquest clàssic transformat en òpera al TNC. Un espectacle teatral inoblidable per a tota la família!

voooox

VOOOOX! A L'AUDITORI

Voleu viure una experiència sonora màgica? Un viatge per diferents indrets i moments? Aquest és un concert dissenyat pels més petits.

ocell_prodigios

L'OCELL PRODIGIÓS AL GRAN TEATRE DEL LICEU
Coneixes a l'ocell prodigiós? Viu al jardí del paradís... Podràs conèixer la llegenda de l'ocell de foc al Gran Teatre del Liceu.

ludosfera

ESPAI FAMILIAR LUDOSFERA

Un espai per a mares i pares amb nens de 0 a 4 anys on compartir experiències, preocupacions i alegries. La primera sessió és gratuïta!

bosc_animat

BOSC ANIMAT

T'agrada grimpar, saltar i treure l'adrenalina? Vine al Bosc Animat a pujar a les tirolines amb la família. Inclou l'entrada a Catalunya en Miniatura!

garrotxa

PASSEJADA EN CARRUATGE PER LA GARROTXA

Descobreix la bellesa de la Reserva Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa en carruatge. 

calçotada_xaloc

CALÇOTADA AL XALOC

Ja és època de calçots! T'oferim un menú de calçotada en una masia on els petits podran gaudir d'activitats dirigides per monitors!

casa_arbucies

CASA RURAL A ARBÚCIES

Es tracta d'un antic molí del segle XVI convertit en una casa rural per a famílies. Un lloc ideal per a desconnectar amb la família.

Hola Amic!  Vols col·laborar amb el blog de Petit Explorador? Estem buscant nous talents afins als nostres valors per col·laborar creant nous continguts atractius pel blog. Envia'ns un mail amb el teu CV i una carta de motivació!
gran_explorador

I ALS PARES, US POT INTERESSAR...


Ajuda'ns a arribar sempre a la teva safata d'entrada. Guarda la nostra adreça de correu hola@petitexplorador.com a la llibreta d'adreces perquè el teu gestor de correu no ens enviï a la carpeta d'SPAM. Petit Explorador S.L. - C. Doctor Roux, 54 Barcelona 08017

Vol deixar de rebre aquest email? Fes click aquí
Forward


This email was sent to <<e-MAIL>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Petit Explorador · Doctor Roux 54 · Barcelona, Barcelona 08017 · Spain