Copy
Petit Explorador
Si no pots veure l'email fes clic aquí
Sortir amb nens a Barcelona i Catalunya. Agenda GRATIS d’Activitats infantils
Parc d'oci

PARC D'OCI FAMILIAR

Parc infantil amb pista americana, piscina de pilotes, jocs a l'aire lliures, sala-taller, mini-golf, recorreguts d'aventura.. 

Caiac

CAIAC AMB NENS PETITS

Refresqueu-vos amb l'activitat caiac en família a l'Ebre! Primer fareu un passeig amb caiac i després us podreu refrescar i banyar. 

MÀGIA JUNIOR A LA FRESCA!

2 plans pel preu d'1: Espectacle de teatre familiar, màgia i humor a l'aire lliure, i entrada al Poble Espanyol de Barcelona. 

Pastor

UN MATÍ AMB EL PASTOR

Voleu sortir amb els nens a la natura? Amb aquesta activitat descobrireu el dia dia d'un pastor i el seu ramat d'ovelles i cabres! 

Busseig

BATEIG DE BUSSEIG PER A NENS

Aquestes vacances d'estiu proveu tu i els teus fills el busseig i viviu una aventura en família diferent! 

Granja

GRANJA AMB NENS PETITS

Vols passar un dia bestial a una granja d'animals? Si ets atrevit i tens ganes de passar-ho bé en família, has de venir a la Granja de Terrassa! 

Cavall

EXCURSIÓ A CAVALL EN FAMÍLIA

Una excursió per a pares i nens on podreu muntar a cavall i fer una excursió pels exteriors de la hípica.

VEREMA

VEREMA EN FAMILIA

Collirem el raïm, el premsarem amb els peus, l'embotellarem i en dissenyarem la nostra pròpia etiqueta. Després, el tastarem plegats!

JOCS DE PLATJA PER A NENS

A l’estiu som molts els que decidim anar a la platja amb els nens. Avui us proposem uns jocs perquè els nens gaudeixin al màxim de la platja! 


Ajuda'ns a arribar sempre a la teva safata d'entrada. Guarda la nostra adreça de correu hola@petitexplorador.com a la llibreta d'adreces perquè el teu gestor de correu no ens enviï a la carpeta d'SPAM. Petit Explorador S.L. - C. Doctor Roux, 54 Barcelona 08017

Vol deixar de rebre aquest email? Fes click aquí
Forward