Copy
Petit Explorador
Si no pots veure l'email fes clic aquí
Sortir amb nens a Barcelona i Catalunya. Agenda GRATIS d’Activitats infantils
Cala Montjoi

RESERVA 4 NITS I PORTA'T UN REGAL

Reserva mínim 4 nits a l'hotel Cala Montjoi i tria entre: targetes de consum, pàdel, sopar especial al xiringuito...

Busseig

BATEIG DE BUSSEIG PER A NENS

Aquestes vacances d'estiu proveu tu i els teus fills el busseig i viviu una aventura en família diferent! 

Zoo

CASALS PER A NENS A L'AGOST

Busques un casal d'estiu per als teus fills?Aquest agost porteu als nens als casals que organitza el Zoo. Hi ha per a tots els gustos! 

Parc d'oci

PARC D'OCI FAMILIAR

Parc infantil amb pista americana, piscina de pilotes, jocs a l'aire lliures, sala-taller, mini-golf, recorreguts d'aventura.. 

Caiac

CAIAC AMB NENS PETITS

Refresqueu-vos amb l'activitat caiac en família a l'Ebre! Primer fareu un passeig amb caiac i després us podreu refrescar i banyar. 

CONEIX A GAUDÍ

Descobreix una forma diferent i única de conèixer Gaudí a Barcelona i la seva obra gràcies a la tecnologia audiovisual més innovadora. 

VIATJA 5 DIES AMB LA FAMÍLIA!

Us mereixeu un capritx! Aquest estiu passeu 5 dies en família a Flandes, un indret que us seduirà pel seu encant. I tot des de 295€! 

Catalunya en miniatura

CATALUNYA EN MINIATURA

Reservant a través de la web del Petit Explorador teniu un 10% de descompte al parc temàtic en miniatura més gran d'Europa! 

Filmoteca

UN CUENTO DE HADAS

Aquest cap de setmana a la Filmoteca, acosta el cinema als més petits amb cinema de qualitat a la pantalla gran des de 2€! 

Pastor

UN MATÍ AMB EL PASTOR

Voleu sortir amb els nens a la natura? Amb aquesta activitat descobrireu el dia dia d'un pastor i el seu ramat d'ovelles i cabres! 


Ajuda'ns a arribar sempre a la teva safata d'entrada. Guarda la nostra adreça de correu hola@petitexplorador.com a la llibreta d'adreces perquè el teu gestor de correu no ens enviï a la carpeta d'SPAM. Petit Explorador S.L. - C. Doctor Roux, 54 Barcelona 08017

Vol deixar de rebre aquest email? Fes click aquí
Forward