Copy
Petit Explorador
Si no pots veure l'email fes clic aquí
Sortir amb nens a Barcelona i Catalunya. Agenda GRATIS d’Activitats infantils

FESTIVAL FAMILIAR DE IOGA A OLOT:
Compartir en família les vacances, els espais, el temps i les activitats.
Temps per estar junts en família!

Un dia al festival...


Em desperto a les 7 del matí amb la tranquil·litat del bosc i el despertar de la natura. La família es reuneix amb la resta per compartir una classe de ioga. Un parell d'hores per omplir-nos d'energia i meditar.

Al matí, en acabar la sadhana, el ball, la música i l'alegria omplen la carpa i les abraçades de Bon Dia, són un bany de llum. L'energia entre els nens és encara més màgica que entre els adults, abraçades de les mares, dels pares, dels monitors i dels amics.
Observo als meus fills durant l'elaboració del Pratsat. Els hi encanta participar en l'elaboració, i encara més, passejar-se pel mig de tots els adults assentats a terra i mentre ells reparteixen el Pratsat. Sembla que de cop i volta per a ells, el món s'ha capgirat i ells són els grans, forts i veuen el món des de les alçades. M'encanta veure les seves cares de satisfacció i d'amor.

Al llarg del dia, els tallers estan organitzats per edats, hi ha activitats per a tots els gustos, sempre sota el respecte i l'educació lliure però responsable amb el medi ambient i amb els companys.

Per acabar el dia, el sungazing o veure la posta de sol és també un moment especial del festival. Abans de sopar ens reunim per a rebre l'amor del sol i deixar anar la nostra llum a l'espai que compartim. La màgia es torna a apoderar de l'entorn...

És amb totes aquestes situacions, amb aquesta màgia, com s'aconsegueix mantenir un nivell d'energia tant elevant en el Festival de Ioga d'Olot. El festival és un entorn d’harmonia i pau on passar unes vacances en família, una magnífica opció que accepta la diversitat.

Les opcions per venir son moltes, des d'un dia fins als 15. Encara ets a temps d'apuntar-te a viure aquestes emocions en família!

APUNTA'T

Ajuda'ns a arribar sempre a la teva safata d'entrada. Guarda la nostra adreça de correu hola@petitexplorador.com a la llibreta d'adreces perquè el teu gestor de correu no ens enviï a la carpeta d'SPAM. Petit Explorador S.L. - C. Doctor Roux, 54 Barcelona 08017

Vol deixar de rebre aquest email? Fes click aquí
Forward