Copy
Petit Explorador
Si no pots veure l'email fes clic aquí
Sortir amb nens a Barcelona i Catalunya. Agenda GRATIS d’Activitats infantils

MASIA AMB ACTIVITATS A GAIÀ

OFERTA! Allotjament per anar amb nens aquest estiu: masia amb piscina, barbacoa, disponibilitat de bressol, pista de tennis... 

RESTAURANT AMB MONITORS

Gaudiu d'un dia ple de natura, bon menjar i els nens podran gaudir d'activitats dirigides per un equip de monitors després del dinar. 

Advertisement

PACK ACTIVITATS A LA HÍPICA

Pack d'activitats per a cavalcar a l'hípica de Castellar del Vallès per a nens de més de 3 anys. Us agradaria passar un dia envoltats de cavalls? Apunta't!

TREN DELS LLACS

Viatgeu des de Lleida fins la Pobla de Segur amb aquest tren històric. Una companyia de teatre anirà pels vagons fent actuacions! 

CAIAC AMB NENS PETITS

Navegareu pel riu Ebre, per un tram d'aigua tranquil·la, ideal per un passeig amb caiac en família. 

GRANJA A NAVÀS

Visiteu la granja amb monitor que us transmetrà el seu respecte i atenció cap als animals.I si voleu us podeu quedar a dinar a la zona de pícnic!

VISITA TEATRALITZADA

Una divertida i agradable visita al conjunt monumental del Castell de Cardona, en format d'aventura, per descobrir el gran secret de la llegenda. 

TALLER DE CIRC

Us proposem convertir-vos en artistes de circ, i gaudir d'un divertit espectacle de circ amb malabars, equilibris, acrobàcies..

10 IDEES PER A CELEBRAR EL SANT JOAN AMB ELS NENS

La revetlla i els nens no són incompatibles: coca de sant Joan, fogueres, banys a la platja... Descobreix més!


Ajuda'ns a arribar sempre a la teva safata d'entrada. Guarda la nostra adreça de correu hola@petitexplorador.com a la llibreta d'adreces perquè el teu gestor de correu no ens enviï a la carpeta d'SPAM. Petit Explorador S.L. - C. Doctor Roux, 54 Barcelona 08017

Vol deixar de rebre aquest email? Fes click aquí
Forward