Copy
Petit Explorador
Si no pots veure l'email fes clic aquí
Sortir amb nens a Barcelona i Catalunya. Agenda GRATIS d’Activitats infantils

LA SELVA DE L'AVENTURA

Converteix-te en Tarzan per un dia i viu una experiència plena d'aventura amb tota la família, gaudint de 60 activitats familiars. 

VACANCES EN FAMÍLIA. SEGONA CONVOCATÒRIA

Dilluns últim dia del període de preinscripcions! Encara estas a temps d'apuntarte a les vacances de la Generalitat.

SOPAR, VISITA I ESPECTACLE MEDIEVAL

Lluites de cavallers, ballarines àrabs i jocs malabars amb foc al pati del Palau Requesens! 

VISITA UNA GRANJA ESCOLA

Visitareu tots els animals de granja de races autòctones de Catalunya, donareu de menjar a les ovelles i després jugareu a la zona d'esbarjo. 

PARC D'OCI FAMILIAR

Un parc d'oci familiar pensat per a la diversió dels nens amb: piscina de pilotes, pista americana, tirolines entre els arbres, mini-golf.... 

RESTAURANT AMB MONITORS

Gaudiu d'un dia ple de natura, bon menjar i els nens podran gaudir d'activitats dirigides per un equip de monitors després del dinar. 

TIROLINES AL MARESME

Descobreix l'experiència de moure't entre els arbres, a metres del terra en un entorn privilegiat al maresme, amb més de 90 activitats! 

RESTAURANT A PROP DE VIC

Restaurant amb sala de jocs i cangur. A més ofereixen plats per a celíacs i per a vegetarians. 

CURSOS D'SKATE

Aprendrem independència i seguretat amb l'skate, a relacionar-nos, i a millorar l'equilibri, la força, l'agilitat i la concentració. 

4 CIMS PER PUJAR AMB NENS

Hem seleccionat 4 cims a prop de Barcelona que ens permetran divertir-nos, caminar, explorar, i gaudir de la naturalesa amb els nens.


Ajuda'ns a arribar sempre a la teva safata d'entrada. Guarda la nostra adreça de correu hola@petitexplorador.com a la llibreta d'adreces perquè el teu gestor de correu no ens enviï a la carpeta d'SPAM. Petit Explorador S.L. - C. Doctor Roux, 54 Barcelona 08017

Vol deixar de rebre aquest email? Fes click aquí
Forward