Copy
Petit Explorador
Si no pots veure l'email fes clic aquí
Una guia gratuïta a Catalunya d'activitats infantils i juvenils per a educadors: activitats per escoles, recursos, tallers, colònies, i molt més. Entra a la web i troba la teva activitat!

GRANJA A NAVÀS

Es tracta d'una visita guiada en grup amb un monitor. Veureu, donareu de menjar i tocareu als animals de la granja, els animals salvatges, els ocells i els animals exòtics! 

JUGUEM TOTS?

Una jornada completa amb jocs i dinar a una casa de colònies. Aquesta sortida està indicada per a pares i mares que vulguin aprendre a jugar amb els seus fills!

CATALUNYA EN MINIATURA

Visiteu el complex turístic i cultural en miniatura més gran d'Europa amb més de 150 maquetes. A més, si voleu podeu completar la visita amb l'entrada al parc de tirolines! 

TALLERS AL CIRC

Podeu participar en un complet taller de circ on vosaltres mateixos sereu els únic protagonistes, i després gaudiu d'un divertit espectacle amb el pallasso Tastacirc. 

PARC SANT HILARI AVENTURA

Un espai d'aventura i entreteniment rodejat de natura amb una àmplia oferta d'activitats multiaventura per descobrir el bosc a través del joc. 

SOPARS AL CASTELL MEDIEVAL

Voleu celebrar de manera original el sopar de final de curs? Us proposem anar al castell i gaudir de les exhibicions i el sopar medieval.

ESPECTACLE DE MÀGIA

Porteu un mag a l'escola i gaudiu grans i petits d'un moment únic i màgic amb un espectacle ple d'energia, bon humor i sobretot de passió per la màgia! 


Ajuda'ns a arribar sempre a la teva safata d'entrada. Guarda la nostra adreça de correu hola@petitexplorador.com a la llibreta d'adreces perquè el teu gestor de correu no ens enviï a la carpeta d'SPAM. Petit Explorador S.L. - C. Doctor Roux, 54 Barcelona 08017

Vol deixar de rebre aquest email? Fes click aquí
Forward


This email was sent to Test e-MAIL
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Petit Explorador · Doctor Roux 54 · Barcelona, Barcelona 08017 · Spain