Copy
Petit Explorador
Si no pots veure l'email fes clic aquí
Sortir amb nens a Barcelona i Catalunya. Agenda GRATIS d’Activitats infantils

HOTEL BALNEARI

El Balneari Vichy Catalan és un luxós complex que data del s. XIX on podreu gaudir de tranquil·litat i benestar en família.

ESPECTACLES FAMILIARS

Tots els diumenges a La Casa Elizalde de Barcelona podreu gaudir d'espectacles per a tota la família. 

CALÇOTADES EN FAMÍLIA

Restaurant familiar amb ludoteca, monitor, i activitats per a nens. Presentant el carnet de Petit Explorador 50% de descompte!

CREMALLERA +PARC LÚDIC

Cremallera (anada i tornada) a Vall de Núria i ús il·limitat del Parc Lúdic durant el dia! 

PATUFET, EL MUSICAL

El Patufet i els seus amics emprenen un viatge a un món desconegut per ells, però la seva amistat els ajudarà a enfrontar-se a tots els perills. 

MÙSICA EN FAMÍLIA

Tu i el teu fill doneu els vostres primers passos dins el món de la música amb aquest taller en família per a nens petits. 

QUIN GONG! EL GAMELAN DE BALI

Taller d'introducció al gamelan de Bali. Participeu en família i proveu de tocar-lo i conèixer les seves especials sonoritats. 

BOSC AVENTURA

La provincia de Tarragona conta amb unes instal·lacions per realitzar activitats a l'aire lliure entre els arbres d'una manera divertida i segura. 

GRANJA ECOLÒGICA DE PORCS

Visita la Granja Ecològica de porcs, una granja per a nens al Parc Natural del Montseny, a només 30 min de Barcelona! 

REGALEM 4 LLIBRES!

Els vostres fills estan començant a llegir? Aconsegueix el teu llibre de Lucy Bigotes se pierde participan al sorteig!!! 


Ajuda'ns a arribar sempre a la teva safata d'entrada. Guarda la nostra adreça de correu hola@petitexplorador.com a la llibreta d'adreces perquè el teu gestor de correu no ens enviï a la carpeta d'SPAM. Petit Explorador S.L. - C. Doctor Roux, 54 Barcelona 08017

Vol deixar de rebre aquest email? Fes click aquí
Forward