Copy
El dia de la família regala temps per estar amb ells! - Petit Explorador

Cinema en família

El lince perdido: guanyadora del Goya al millor film d'animació. És una comèdia d'aventures sobre un linx ibèric amb mala sort, un camaleó un xic paranoic, una cabra addicta al risc i un falcó ferit. Tots lluiten per escapar d’un caçador contractat per un ancià milionari que vol fer-se amb animals en perill d'extinció.

2€

Sessions fotogràfiques

Gràcies a les fotografies podem capturar per sempre aquells moments o imatges tan especials, una mare embarassada, els nens i com van creixent... Per aquesta raó us oferim diferents packs de sessions fotogràfiques per immortalitzar aquells moments que no voleu oblidar!

Pack familiar

Excursió familiar per Taradell

Us proposem un itinerari guiat de descoberta, on podrem conèixer, entre d'altres, llocs emblemàtics com la Font Gra, la Font del Gos o la Casa de Llagostera o Panedes. Finalment, acabarem el recorregut al Mas Casablanca, la llar del ratolí Fermí i la Valentina per conèixer els seus personatges i gaudir d'un fantàstic dinar a base de productes de la terra.

24 de Maig

Vacances en família i esport

Un programa d'una setmana de durada, destinat a famílies actives que desitgin passar unes vacances divertides i enriquidores. Es combinen esports i activitats lúdiques concebudes per a realitzar en família: excursions a peu o amb bicicleta, tennis, pàdel o futbol, participar en les olimpíades familiars, divertits tallers, relaxar-te a l'Spa, gaudir d'un dia de piscina en família...

15% de descompte i l'upgrade gratuït

Casal Musical d'Estiu

Viu la música a l'estiu! Juga, experimenta, crea, canta, mou-te, diverteix-te... Per a tots els que vulguin gaudir de l'experiència musical, tant si ja tenen coneixements musicals com si volen tenir un primer contacte amb el món musical.

Nens i nenes entre 4 i 9 anys
Segueix-nos a Twitter | Fes-te amic a Facebook | Segueix-nos a Google+

Petit Explorador 2007-2014
Tel 93 205 99 12 / 669 322 445