Copy
Espectacles i excursions! - Petit Explorador

Allegro Vivace

Una noia, en el seu afany de trobar un local abandonat on poder celebrar una festa màquina, s’aventura dins d'una mena de magatzem que ha estat tancat durant molts anys. Allà es troba amb un curiós personatge, Vivace. Aquest li explicarà que és l’encarregat de guardar aquell magatzem amb els tresors de l’òpera.

A partir de 8 anys

Voooox!

Us proposem una estona màgica envoltada de sons que apareixen i desapareixen cercant complicitat i omplint l’espai. Es tracta d’un concert especialment dissenyat per als més petits, en el que viuran aquesta experiència asseguts a terra i envoltats de la música que els intèrprets executaran desplaçant-se pel seu voltant.

A partir d'1 any

Bemoll Sostingut

Un joc a cavall del passat, el present i el futur. Entre el possible i l’impossible. El present és dins d'una capsa i en destapar-la, hi trobem a dins, una altra capsa i així fins… A la vida hi ha moments impossibles on el temps gairebé s’atura i es converteix en etern, tot i que després passa... Com el circ. Com els pallassos!

Espectacle de música, poesia, circ i pallassos.

Navega amb caiac per l'Ebre

Us agradaria navegar en caiac per l'Ebre? La sortida comença a Móra la Nova i la parada final serà al poble de Miravet. A banda de noms d´arbres i diferents espècies d´aus, segur que aprendreu què són les sort o sortetes; què són els ´aubergins´, i moltes coses més!

Menors de 7 anys tenen l'excursió gratuïta

Descobriu el despertar de la primavera al Montseny seguint els rastres dels animals

Us ensenyarem a buscar els rastres que deixen els animals al bosc. D’una manera entenedora, aprendrem a reconeixe’ls i a deduir de quin animal són. Mitjançant els rastres també aprendrem a deduir com viuen, que mengen, com s’amaguen i un munt de petites històries més.

8€
Segueix-nos a Twitter | Fes-te amic a Facebook | Segueix-nos a Google+

Petit Explorador 2007-2014
Tel 93 205 99 12 / 669 322 445