Copy
Aquest estiu aprèn idiomes! - Petit Explorador

Casal d'estiu Xinès mandarí i anglès a El Petit Panda

La millor opció per gaudir de l'estiu a Barcelona amb activitats exteriors i convivint amb l'anglès i el xinès de forma natural! Diferents activitats on la cultura i els jocs tradicionals tindran un paper especial: cançons, pintura, jocs d'intel•ligència, papiroflexia, taichi, etcétera.

Aquest juliol!

Colònies d'anglès English Summer

Si busqueu una manera diferent d'aprendre anglès, combinant-lo amb la pràctica de l'esport, la diversió, el temps lleure i la convivència, veniu a les colònies que organitza English Summer, us ho passareu genial!

Amics del Petit Explorador 5% de descompte

Viatges d'Idiomes a l'Estranger

EF llança un nou tipus d'immersió lingüística i cultural per a aquest estiu dirigit a nens i adolescents, un viatge que els descobrirà el món i els idiomes d'una manera totalment diferent. Les activitats i excursions sempre estaran guiades per professionals.

Estats Units, Anglaterra, Canadà, Austràlia, Malta, Irlanda, França, Alemanya...

Estades Lingüístiques

CIC Idiomes, amb més de 40 anys d’experiència al sector, treballa per oferir estades d’idiomes de qualitat tant a Catalunya com a l’estranger. Segons les edats dels participants i la seva destinació, els programes es divideixen en tres opcions: Colònies, Joves i Adults.

A partir de 6 anys

El raïm inquiet a Alta Alella

Una activitat amb la que unim les famílies amb la cultura de la vinya i del vi. Transformem la visita al celler en una experiència teatral, familiar, divertida i educativa! Proposem una teatralització del conte infantil "El Raïm Inquiet" d'Elisenda Guiu en el seu escenari natural: el celler!

Aquest diumenge!
Segueix-nos a Twitter | Fes-te amic a Facebook | Segueix-nos a Google+

Petit Explorador 2007-2014
Tel 93 205 99 12 / 669 322 445