Copy
Arriba el bon temps - Petit Explorador

L'Estiu és teu!

L’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família ja ha obert el període de preinscripcions! El programa ofereix experiències de fins a dues setmanes a infants i joves de 5 a 17 anys a través de Xanascat.

Preinscripcions: del 17 de març al 7 d’abril

Jocs i joguines

Eslovàquia té una llarga tradició de curts d’animació, rodats sovint amb ninots articulats i objectes animats o bé amb dibuixos sobre paper retallat. El cap de setmana a la filmoteca podreu veure un seguit d’aquest curts!

Filmoteca

Primavera Pop!

Celebrem la primavera amb l'Andy i els seus colors...fem pop? Espai de color, espai de manipulació i espai de joc a través de diferents materials... No et perdis l'Espai FamiliArt!

Dissabte 22

Et toca a tu - L'Auditori

Et toca a tu és el concert culminació de la setmana que l’OBC dedica a treballar en un projecte musical en el qual participen entitats socioculturals que treballen amb la música per a la integració social.

3€

Rodari Mira Miró

Us imagineu que fos possible viatjar per tots els racons d’un quadre de Miró?, que cada racó de cada quadre tingués amagades històries i aventures increïbles on somiar i desbocar la imaginació? Amb les sinergies entre els dibuixos, la dansa sufí, els relats fantàstics, i la música màgica, aconseguirem somiar tots junts i copçar una mirada diferent del gran mestre Miró.

9€
Segueix-nos a Twitter | Fes-te amic a Facebook | Segueix-nos a Google+

Petit Explorador 2007-2014
Tel 93 205 99 12 / 669 322 445