Copy
Aprofita la Setmana Santa! - Petit Explorador

Setmana Santa al CaixaForum Barcelona

El millor cinema d’animació solidari; un conte musicat per un reconegut quartet de corda; tallers i activitats participatives són algunes de les propostes que enguany acull CaixaForum, que també oferirà un ampli ventall d’activitats infantils entorn d’exposicions com Le Corbusier o Mediterrani.

Fins al 27 d’abril

Recomanacions Llibres Sant Jordi

No saps quin llibre comprar per Sant Jordi? Al Petit Explorador hem fet una selecció on trobaràs llibres sobre la llegenda de Sant Jordi, llibres educatius i contes per als teus fills. I a més a més també trobaràs alguns llibres especials per a pares!!!!

Fes-hi una ullada!

Aprendre a fer pasta: pares i nens

Pares i nens ja poden gaudir junts d'un veritable taller de cuina! Tant els uns com els altres aprendran a amassar, estirar i tallar la pasta, però també a emplenar i tallar raviolis, i fer altres tipus de pasta. El proper taller és aquest dijous!

Aprofita els dies de vacances!

La Roca restaurant

Té vocació de fer una cuina directa, basada en els ingredients de la temporada. Els nostres proveïdors són pagesos i ramaders de la Plana de Vic que només ens serveixen un producte de la més alta qualitat. Compta amb una sala de jocs on els nens s'ho passaran d'allò més bé acompanyats d'una cangur.

1er nen GRATIS

Gimcana familiar

És una gimcana familiar desenvolupada a dins del Castell i pels carrers del centre de Castelldefels. Els participants han de formar grups de fins a 4 persones i resoldre els enigmes, proves, seguir les pistes i fites per a demostrar quin del grup coneix millor la ciutat.

Oferta!!! Grup fins a 4 persones: 22€
Segueix-nos a Twitter | Fes-te amic a Facebook | Segueix-nos a Google+

Petit Explorador 2007-2014
Tel 93 205 99 12 / 669 322 445