Copy
Estigues atent en breu estrenem nova web! - Petit Explorador

Nova WEB

Al Petit Explorador estem dissenyant una nova pàgina web! Esperem que amb els nous canvis us resulti més còmode, fàcil i agradable navegar per toooootes les nostres ofertes i trobar la ideal per la vostra família.

Estigueu atents!

Les 100 llistes per a pares i mares

Tenir un fill canvia la vida a qualsevol parella. I si, a més a més, és el primer fill, el canvi és totalment radical. El mètode checklist, juntament amb Petit Explorador, et proposa 100 llistes que et permetran no només trobar respostes als teus dubtes sinó també recordar tots els passos que has de seguir.

12€

Setmana Santa a Blanes

Aquesta Setmana Santa fes una escapada a Blanes! Podreu gaudir del bon temps passejant per les seves cales i platges envoltades de muntanyes. I a més, del dia 13 d’abril fins al 22 han preparat un complet programa d'activitats per a tota la família!

Consulta el programa

Festival Circ Cric

Ha arribat la Primavera i amb ella arriba el Festival! Circ, Música i Teatre! El Festival proposa una completa programació escènica i musical que reflecteix l'experimentació entre les formes clàssiques i modernes del circ com a eix central

Les millors propostes circenses i musicals

Marc Restaurant Bar

Sota una estètica de bar-restaurant senzill i funcional amaga un secret: el seu caràcter casolà. En aquest restaurant trobareu una sala amb tot el que els agrada als nens: pintures, pissarres, joguines, cuinetes de fusta, disfresses… Un punt de referència per a les famílies barcelonines amb nens petits, ja que mentre els majors mengen, els nens gaudeixen.

7,65€
Segueix-nos a Twitter | Fes-te amic a Facebook | Segueix-nos a Google+

Petit Explorador 2007-2014
Tel 93 205 99 12 / 669 322 445