Copy
S’acosta la Setmana Santa - Petit Explorador

Setmana Santa

Arriben les vacances de Setmana Santa! i al Petit Explorador t'hem preparat ofertes especials perquè els teus fills gaudeixin de la setmana just abans dels teus dies festius. Del 14 al 17 d’abril porta’ls a un casal i no els deixis a casa!

Ofertes Casals

Petruixka amb IT dansa

Un espectacle de dansa i titelles per nens creat a partir de la música d’Igor Stravinsky. Explica la història del titella Petruixka (diminutiu de Pere en rus), un titella tradicional dels carrers i places de Rússia, que un dia es converteix en una persona de carn i ossos i s’enamora.

Diumenge 6 d’Abril

Trencadís de cançons

Tres elements arquitectònics ben característics del Palau - la donzella de la façana, les palmeres semivoltes i el cavall alat del segon pis - tots ells personificats dalt de l’escenari, es convertiran en els protagonistes d’aquest concert. Una curiosa mescla de poesia, cançó i dansa que ens situa entre la modernitat i la tradició.

11€

Hansel i Gretel

Perduts enmig d’un bosc fosc i tenebrós, amb només dues motxilles, els petits Hansel i Gretel iniciaran un fascinant i perillós viatge amb l’objectiu de trobar el camí que els guiï cap a casa.

7€

Sorteig entrades Circ en família

Ja tenim els noms dels guanyadors del sorteig de 4 entrades dobles (inclou un adult i un infant) per anar al circ amb tota la familia!

Consulta els guanyadors
Segueix-nos a Twitter | Fes-te amic a Facebook | Segueix-nos a Google+

Petit Explorador 2007-2014
Tel 93 205 99 12 / 669 322 445