Copy
Idees per Setmana Santa - Petit Explorador

Setmana Santa als Vilars Rurals

Viu la Pre-Setmana Santa i la Setmana Santa en un entron privilegiat. Als Vilars Rurals t'hem preparat ofertes especials per Setmana Santa per tal que puguis gaudir amb nosaltres d’aquests dies de vacances ja sigui just abans dels dies festius com durant els dies festius.

20% de descompte

Alberg familiar a prop de Tremp

Us proposem un Alberg Familiar al Pirineu de Lleida, envoltat de llocs per fer excursions i esquiar, respirar aire pur i deixar que la natura ens envolti.

17,5€

Escapada medieval

Voleu gaudir d'un dia ple de natura, bon menjar i que a més a més els nens puguin gaudir d'activitats dirigides per un equip de monitors de lleure? Vine i descobreix tots els secrets que us ofereix l'època medieval amb un sopar o dinar dinamitzat!

Aquest cap de setmana

L'Estiu és teu!

L’Estiu és Teu s’adreça als nois i les noies de 5 a 16 anys amb l’objectiu que es puguin divertir i aprendre d’una manera diferent durant les vacances d’estiu als albergs de XANASCAT. Aquest programa està dividit en dotze modalitats d’activitats diferents!

Preinscripcions: del 17 de març al 7 d’abril

Cuina: Varietat de farines

Aprendrem a preparar les masses variades fetes amb complements naturals de verdura (espinacs o tomàquet) i de gra. Amb aquestes masses podreu preparar plats complets i saludables i vestir la taula de color.

Aquest dijous!!!
Segueix-nos a Twitter | Fes-te amic a Facebook | Segueix-nos a Google+

Petit Explorador 2007-2014
Tel 93 205 99 12 / 669 322 445