Copy
Temps de neu! – Petit Explorador

La casa flotant - Liceu

Un conte musical inspirat en els relats del gran diluvi universal i en la història de l'Arca de Noè. En aquest espectacle familiar la música interpretada amb piano és escenificada amb titelles, actors, projeccions i una narradora que guiarà l'obra.

13€

Escapada familiar a la neu

Passeu dos nits en família a l'hotel de Port-Ainé! Situat a la mateixa estació d’esquí i amb regim d’AD no tindreu necessitat de preocupar-vos per res! L’hotel disposa d’un ampli programa d’animació infantil, i a més a més aquesta escapada inclou 2 dies de Forfet (skipallars) i 3 hores al Parc Lúdic

Port Ainé

Paseig en Telecabina + Tubbing o Paseig Ratrac

El Telecabina és la via d'accés a la zona més alta de l'estació. Pujareu uns 700m i tindreu una visió panoràmica de la Cerdanya. I després teniu dos opcions: Tubbing, descendiu asseguts a l'interior d'un super donut gegant! O un passeig en Ratrac, una excursió amb màquina trepitja neus!

La Molina

Cremallera + Forfet

Us proposem gaudir d’aquest paisatge espectacular d’alta muntanya amb un transport singular: el tren cremallera. I a l’estació d'esquí Vall de Núria disposeu d’un forfet per gaudir d'un total de deu pistes d'esquí alpí així com una pista especial per a trineus.

Vall de Núria

Forfait + material

Vallter 2000 es tracta d’una estació acollidora i familiar, per això els descensos són assequibles a tots els esquiadors, ja siguin debutants o de nivell mig-alt. Aneu a passar el dia i gaudiu d’un forfet diari + el lloguer de material d'esquí

Vallter 2000
Segueix-nos a Twitter | Fes-te amic a Facebook | Segueix-nos a Google+

Petit Explorador 2007-2014
Tel 93 205 99 12 / 669 322 445